Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 adamın kafası tam bir https://pbs.twimg.com/profile_images/551480413525266432/8h--jyHD.jpeg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=3PfDkGcSNE0&feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 horde swarm rush gg patatese benzemeyen bir lider yapmışlar nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 vaaaaay spor gazetesi, ilk fırsatta alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ama yok yine no-name karı koymuşlar almayayım... :) yalnız hiç beklemiyordum, resmen taktir ettim kimin fikriyse helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 "hakkında pek birşey bilmiyoruz ama olsun, onurluymuş dediklerine göre" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 pre order açık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 steam'de 200 gayme, xcom2'den 20₺ indirim yapmış sağolsun 2k. bozdur bozdur harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 şu anda bende çıkmıyor pre oder butonu entresan türkiyeye kapalı falan mı acaba, yok çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ben güvenemedim ama http://www.cdkeys.com/pc/games/sid-meiers-civilization-vi-6-pc-steam 38 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 preorderın kapalı olması nedir ya, https://steamcommunity.com/app/289070/discussions/0/359543951725744746/ lan ağız tadı bırakmıyorsunuz adamda bir işte düzgün olsun söz verdim ama bu yaptıkları çiğlik yüzünden sözümü sıfırla yada bilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 o sambc yalancının önde gideni ya, fiyatı belli yazıyor zaten aratınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 fiyati bayadir belli yazinca gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 yok bende... bir 200tl gözüküyor sonra yok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 200 tl gözüküyor listede ama sayfasına girince yok. ekim ayında battlefield 1 le birlikte 400tl bayılcaz anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Aslında bu iyi bir gelişme olabilir. Fiyatı düşürebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 asdf gene varlığı bile kesin olmayan bir karakteri dayamışlar muh gurl power diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 bu baya dah aanlamlı olmsu ammmmmmaaaaaa eger bu bemekse cingiz han yok bokunu cıkardılar derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 kadın düşmanı olacağım diye tarihi çarpıtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 En son Civilization V collectors edition bulup almıştım media marktan, yine kutulu alacağım, çok beklemem umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 tc için preorder yok, vesile olanı allah islah etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Tomris yine efsanevi figür falan, elle tutulur bi yanı var mediciye göre. Amazonları ve penthesileayı koyduklarında gurl powa kotasına ulaşacaklar ama lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 tabi canım, manyaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2016 Ozan said: En son Civilization V collectors edition bulup almıştım media marktan, yine kutulu alacağım, çok beklemem umarım :( vermeyin su aral a para artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Evet, vermeyin. İnsanların kutulu alma ısrarı yüzünden semirdi adamlar. Şu Aral'ın yöneticilerinden birinin Fethullah Gülen ile bir fotoğrafı yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar