roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ne diyorsunuz kaktüse? Bazen çok tatlı geliyor bazen abuk subuk bir araba http://images.cdn.stuff.tv/sites/stuff.tv/files/citroen-cactus-stationary.jpg http://images.cdn.autocar.co.uk/sites/autocar.co.uk/files/styles/gallery_slide/public/citroen-cactus-rt-06.jpg?itok=1rKq7syQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 "roket adam" said: Bazen çok tatlı geliyor bazen abuk subuk bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Abi bisi diyeyim juke dan da kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ben begeniyorum güzel araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 volvoya benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 cok cirkin demistim. disarida gorunce hosuma gidiyor bazi renkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 abi siyah jantlı bi modeli var da bulamadım acayip tatlı geliyor ya. bi de tam bir fakir jipi, yüksek falan havalı bir şey böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 şehir içinde kapıları minik minik ezilip çizilmediği için iyi. ama genelde kötü parkeden ortayaş bunalımlı kezolar veya bilimden hiç anlamayan çevre mühendisleri alıyor. tercih senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ooo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 http://cf.kizlarsoruyor.com/a35807/23ff7988-660a-4301-8eee-0acefb1e3dc5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 kaç para olduğuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 cok hafıftı bu araba 1 tondan az olması lazım az yakıomus dandini motorlar bide cam tavanı var full versionuna. ama tr de nono çünkü tr de en büyük kıstas 2. el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Görünüşünü ben de beğeniyorum. Hatta bakmaya gitmiştik bi ara düşünüp, lakin NCAP 4 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 o "plastik" parçaları sayesinde sağa sola vurmayı dert etmeyebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Genwa said: Görünüşünü ben de beğeniyorum. Hatta bakmaya gitmiştik bi ara düşünüp, lakin NCAP 4 yıldız. Bunun görünüşünü beğeniyorsan şuna bayılırsın; http://www.ridelust.com/wp-content/uploads/Fiat-Multipla.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 car generator tool v1.2 de random'a basıp üretmşiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Arka camlarının Kelebek tarzı acıldıgını gorunce kactım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 walter reyisin arabasi bile daha duzgundu la bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 tasarımsal açıdan takdir ediyorum. cesur bir hareket yapmış, çizginin dışına çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 açık bi şekilde fikrimi belirtmek isterim ki. ne kadar renkler-zevkler farklı olsa da insanlarda, genel bi estetik kaygısı olduğuna inanıyorum. kimse iphone 6 ya çirkin tasarım diyemez mesela, ya da adriana lima ya çirkin diyemez. ya da porsche 911 e sadece iphone 6 nın tasarımı bana göre çok güzel değil 5s daha iyiydi ya da adriana lima benim tarzım değil ben sarışın seviyorum. 911 porche yumuşak hatlı şöyle enzo gibi keskin şeyler arıyorum. şeklinde yorum yapabilirsiniz ancak. asla kıyaslayamam üsttekilerle ama cactus de aynı şekilde. sevmeyebilirsiniz ama eğer gerçekten iğrenç vs gibi.. yazdığınız gibi hissedorsanız ve abartmıyorsanız. afedersiniz ama tasarımdan bi gram anlamıyorsunuz, estetik zevkiniz yok. zevksizsiniz-genelleme yapmak istemiorm pek ama kendinizi sosyal açıdan hiç geliştirmeniş bir mühendissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Aynı şekilde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ya ben de çok kararsızım bazı renk kombinasyonlarında çok hoşuma gidiyor ama bazen de "meh" diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 çizginin dışına çıkmak falan yok, genel olarak o kadar uyumsuz ki parçalar ve görüntüleri, bence rahatsız edici gözüksün öyle akılda kalsın dense ancak bu kadar yapılır. ibrahim tatlıses in merinos reklam müziği gibi araba. hele o yandaki plastikler, o plastikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 onlar şehiriçinde zırt pırt çarpanlar için baya güzel bi düşünce renk seçeneklerini de kendin seçiyorsun dizayn olarak da aykırı bi hattı yok arabanın dümdüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar