Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 (düzenlendi) Bir aydır fln piyasada Enter The Gungeon, burda da hiç konusu açılmamış ben açayım madem. Dün indirim varken aldım, arada twitch bakarken oynayanları görüp merak etmiştim.Gideri var gibi duruyordu, nitekim 1-2 saat bir gameplay sonrası iyi ki almışım dedim.Oyun baya eğlenceli , yine bir indie 8 bit tarz grafikleri olan bir oyun ama bence başarılı , çok bu tarza aşina olmasam da rahatsız etmedi hiç. Oyun roguelike , randomly generated dungeon crawler , 5 ana kat var her kat sonunda belirli tierden random boss geliyor , loot genelde chestten alıyorsun o da random.Passive ,active ve guns kategorisinde 3 ayrı drop var. Bu sabah wikisini biraz karıştırırken belirli özel eventler ve questlerle unlock edilebilen yeni itemler ve shortcut özelliği vb. olduğunu okudum.Uzun bir süre oynatma potansiyeli de var oyunun gibi duruyor zaten baya zor ve random olayı da tekrarın sıkıcılığından uzaklaştırmış. Ağustos 10, 2021 orc_lord tarafından düzenlendi YouTube video link düzenleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ne kadar grafik yapsalar da Ivan ve Adom hala en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 oyun baya iyi hele ki coop u fakat çok zor. ağzımı kırdılar lvl 2 i geçemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 coop isteyen beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 5 mesaj olmuş hala SENE 2017 PİXEL LOL denmemiş çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 2017 değil çünkü release'ı. ben ps4deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 switch'e aldım dün. rus hesabında 2,5 dolar fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 geçen hafta eventi vardı steamde 10 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Güzel, devam oyununu bitirdim de buna xbox’da yeni başladım. update falan gelmiş 2019’da mı ne. Couch coop da keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Olm çok zor bu ya, zor olması dert değil de, keyif vermiyor zorluğu. Azıcık lore öğreneceğiz diye yediğimiz dayagin haddi hesabi yok. Yarim kaldi bende sgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 grind oyunu ya, #### toplayip item aciyorsun / weapon aciyorsun item-weapon sinerji yaratiyor, gucleniyor vs. bir de options'da autoaim var zorlaniyorsan ama git gud derim @neutrino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar