sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 GOT spoilerı verene çok pis dalarım. Geçen hafta Rasmon denen hıyar yüzünden spoiler yedim. Şimdi bu yüzden facebooka da bakmayacağım bugün. Akşama kadar survival of the fittest had bakalım. Troll serbest. /roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 abi son bölümü izlemeyen biri niye konuya girip bakar ben de onu anlamıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 voljin ve varian ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dual wield çekince yok artık jedi mısın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ölüyor Sarı piç ölüyor. Zehirliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ben geçen hafta openingi izlerken son yarım saat bir olay olmuşmu diye facebooka baktım, dikenden spoiler yedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 çok pis spoiler http://i.imgur.com/QAlavoB.jpg ay şakalı komikliyim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 cüce adam kabız oluyor. uzun bıyıklı adamında kıçı patlıyor. popo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 böle şakalı giderken biri laps diye patlatıcak ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 şakalı komikli spolar yapıyoruz gitme pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 o kadar hicbisey olmadi ki, verilicek spoiler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 sipeyskeyk said: GOT spoilerı verene çok pis dalarım. Geçen hafta Rasmon denen hıyar yüzünden spoiler yedim. Şimdi bu yüzden facebooka da bakmayacağım bugün. Akşama kadar survival of the fittest had bakalım. Troll serbest. /roll :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar