Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksisözlük dergisi ....

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Eksisözlük şimdi dergi çıkarıyormuş...
yakında çıkıcakmış...

Suserlar yazsın sahipleri para kazansın...
İyi iş vallahi milleti güzel enayi yerine koymuşlar.

Gerçi artık yazmasalar bile 10 yıl yeticek malzeme vardır.Millet yazıcak sitenin sahibi parayı götürücek helal vallahi...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten o tshirt olayı falanda yalan oldu ya
uğraşsak ya o işle[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

bence iş yapmaz dergi çıkarmanın maliyeti yüksek..sonra kim alıcak ki suserlar mı?kendi yazdıklarını okumak için nie para versinler ki?onlardan başka da alıcak kaç kişi var ztn nette varken beleş beleş.Ha sıçarken okurum diyorsunuz ben dergi olmadan de yapabiliyorum onu o ayrı .)[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kıskanmayın, helal olsun deyin.

siz de akıl edin siz de kazanın.

ayrıca fizboz'un dediği gibi, sözlük entryleri olmayacak dergide, yazı yollama mekanizması kuruldu bile ve yazı sahiplerine telif ödeniyor.

kimse kimseyi kazıklamıyor yani. hayal ürünü suçlamalar yakışmıyor size.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...