dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 adam hala pozitif ya :/ ben cok moral bozmustum. caninizi sikmayin tabii lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Asil tendonu yururken koparmak da nasil bir genetik fail ya :/ Uzuldum gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ondan sonra da "böyle mükemmel bir vücud nasıl tesadüfen olmuştur, tanrının en büyük kanıtı insna" vsvsvs lan 90 kilo vücudu taşımak için bi dene skimsonik tendon yap, ondan sonra yürürken kopsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Kanuni said: Welcome welcome :) Gecmis olsun. reis şu botu yatarken çıkarıyoz mu? kışlık abuk subuk bi kumaştan yapmışlar, deli gibi kaşındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Stupid design olm. Orayi 1995te gecmen gerekiyo zaten, sorgulamayip sktirediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 dasaaa said: adam hala pozitif ya :/ ben cok moral bozmustum. caninizi sikmayin tabii lan. Hop! Sen kopardin mi bu nesneyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 navyamphs said: Kanuni said: Welcome welcome :) Gecmis olsun. reis şu botu yatarken çıkarıyoz mu? kışlık abuk subuk bi kumaştan yapmışlar, deli gibi kaşındırıyor. Su an degil doktor soyler sana.. Ilginc ve guzel olan sende alci yok. Uc hafta tum bacak alcidaydim ben. Sonra iki hafta bu bot.. Sonrasinda cikardim. Ama sen sanirim daha erken fizik tedaviye baslarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Otto bock dimi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 abi benim bilek arkasinin ustune kapi kapandi, tendon damage aldi ama kopmadi. tum topuk acildi. neyse ki allahtan kopmamis.. yanlis tedavi ve mikrop kapmasi yuzunden o bolgedeki tum kaslarda nekroz oldu. tr'ye gelince 2. bi operasyon gecirdim. tabii bu kadar surede kaslar bayagi eridi, tendon kisalabildigi kadar kisaldi vs. sonra acmak icin okuz gibi fizyo, okuz gibi vakit gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 markasını bilmiyomda 800 lira. ya doktorda "çok" elleme dedi ama manyak kaşınıyor, terliyor. sağına soluna delik açıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Uh kotuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Hayatimin en kotu ikinci gunu :( Tekrar koptu... Ne hissedecegimi bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Hoydaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 abi yapma, etme ya geçmiş olsun ben de tırsmaya başladım şimdi napıyodun da koptu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ardı ardına kopuyoruz, yakında benim de kopacak galiba. edit: çok geçmiş olsun hepinize. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Nasıl becerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Geçmiş olsun nasıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 :( gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 İlgili karikatürler nası konmadı hala ya http://galeri14.uludagsozluk.com/876/hastaligiyla-ovunen-insan_1048064.jpg http://galeri14.uludagsozluk.com/810/hastaligiyla-ovunen-insan_1048063.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Cok yurudum bugun yuzdum ustune.. Cok zorladim sanirim o da atti.. Yanildim acikcasi super hissediyordum ama neyse.. Saolun bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Abi o bacağı at artık işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 off geçmiş olsun abi tekrar. XLegolas said: http://galeri14.uludagsozluk.com/810/hastaligiyla-ovunen-insan_1048063.jpg lan ben de fakirim ama benim de bileğimdeki ulna kemiğinin en ucu çok pis ağrıyor. ulnar tünel sendromu mu olcam nedir. yoksa ben fakir değilim de haberim mi yok sdf. elimi sabunlarken bile hayvan gibi ağrı yapıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 geçmiş olsun abi. sendeki de büyük şanssızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 olm 12mayista demisim sana fizyoda cok abanma diye!!! icim ezildi lan! (kesin bu duruma almancada bir kelime vardir. sana olunca cok uzuldum ama lan her an, hepimize olabilir diye bir de korktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar