di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Ahali selam, Boyle oynar parcali birseyler cizip hareket ettirmek, oluyo mu, istedigim hareketi yapiyo mu diye bakmak, sonra 3D printer ile print etmek istiyorum. 3D modelling hakkinda bos degilim ama rahat bi 15 sene oldu el surmeyeli, haliyle ne iyidir, ne kolay ogrenilir, ne isimi gorur bilmiyorum. Tavsiye plz. Ha bi de servete mal olmazsa guzel olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 solidworks işini görür ama fiyatını bilmiyorum, nx'ten ucuz olduğunu biliyorum sadece btw, cam'lik bi işin yok anladığım kadarıyla bedava motion simulation/analysis programları da var galiba, ne kadar iyidir bilmiyorum da bakabilirsin. sketchup'ta çizersin (hiç sevmiyorum kendisini ama bedava ve kullananı bol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 senin tam olarak aradığın solidwork hem arayüzü basit hemde basit modellemeler için çok uygun. Ayrıca birden fazla parçayı montaj yaptığında nasıl hareket ettiğini çok rahat görebiliyorsun. Ne nx ne catia diye hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Solidworks ne insafsizmis oyle ya. Bi de sitesinde de yazmiyo, mail telefon verin spam'leyelim yaziyo. Baska yerlerden reseller'larindan buldum fiyatini. Icimden "sene 2016, ayda 20-30 dolar verip takiliniliyodur heralde" diyodum ama pek oyle degilmis. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ahah yok ya ne 20-30 doları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 sketchup bedava mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Kişisel kullanımı ücretsizdi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Ticari olmayan daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Selam, MasterHapLo +1 Catia, Solid'den çok daha kolay geliyor bana. Documents zaten her türlü sorunun için yeterli gelir sana :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 di said: Solidworks ne insafsizmis oyle ya. Bi de sitesinde de yazmiyo, mail telefon verin spam'leyelim yaziyo. Baska yerlerden reseller'larindan buldum fiyatini. Icimden "sene 2016, ayda 20-30 dolar verip takiliniliyodur heralde" diyodum ama pek oyle degilmis. =) ana siteye değil distrübütörlere yönlenmen gerekiyor misal www.yenasoft.com ayrıca kişisel görüşüm, bence kürekli kullan koca koca şirketler firmalar kürekli kullanıyor bu kadar doğrucu olmayın bence. gene de sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Fistan said: sketchup bedava mı pro olmayanı bedava olması lazım kişisel kullanım için, öyle aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 NolaxThensbane said: di said: Solidworks ne insafsizmis oyle ya. Bi de sitesinde de yazmiyo, mail telefon verin spam'leyelim yaziyo. Baska yerlerden reseller'larindan buldum fiyatini. Icimden "sene 2016, ayda 20-30 dolar verip takiliniliyodur heralde" diyodum ama pek oyle degilmis. =) ana siteye değil distrübütörlere yönlenmen gerekiyor misal www.yenasoft.com ayrıca kişisel görüşüm, bence kürekli kullan koca koca şirketler firmalar kürekli kullanıyor bu kadar doğrucu olmayın bence. gene de sen bilirsin birsürü ceza yiyen var :) evde pek sorun olmaz da, işyeriyse sıkıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 onun kolayı var bir tane lisans alıyorlar nete bağlanmayan pcye yüklüyorlar bakım anlaşmalarını iptal ediyorlar. Arka planda 10tane kürekli şekilde iş yapmaya devam. Böyle böyle savunma sanayine iş yapan adamlar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 2d işini görüyorsa Draftsight var. Solidi yapan şirketin. Bedava hemide corporate versiyonu bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Baktım yapıyormuş limitlide olsa. E işini görür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Fistan said: sketchup bedava mı Basit kullanım için çok iyi bu, salonun modelini çıkar evi döşe falan. 3D modelling için kullanmadım ama beleş libraryden milletin attığı karmaşık modeller gördüm misal mobilyalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 sketchup kullanımı çok zor geliyor bana. alışık olduğum cad kafasında değil program. belki basit düzeyde daha kolay öğrenilip kullanılıyordur ama hiç alışamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 draftsight mis mis kurun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 sketchup kullanıyorum ben yıllardır ama crackli kullanıyodum asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Fistan said: sketchup kullanıyorum ben yıllardır ama crackli kullanıyodum asds şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Beleş proğramı niye ilaçladın? Prosunda bi olay mı var ekstra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 şu yüzden olabilir Sketchup pro versiyonu dışardan dosya aktarımı (import,export) ve animasyon çıktılarına izin veren bir extra özelliklere sahiptir, Sketchup make bu ihraç olaylarını yapamamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 fusion 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 freecad var: http://www.freecadweb.org/wiki/?title=Screenshots pythonla falan parametrik dizayn yapilabilir: http://www.freecadweb.org/wiki/index.php?title=Python_scripting_tutorial https://www.youtube.com/watch?v=Ls5MI3gSSlk cinder openframeworks falan ... : http://www.creativeapplications.net/openframeworks/lartisan-electronique-openframeworks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 sketchup'ta iki nesne arasına istediğim mesafeyi nasıl koyabilirim? mesela bir dörthen bir de dairem var, bunların arasına 3 metre mesafe koymak istiyorum. 50 tane şey okudum gene yapamadım, kendimi gerizekalı gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar