Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Ben ikna oldum, paylaştım ve kullanmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Şimdi kesin arama başına 1 ağaç dikiyor he mi? İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 cabuk bagis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 editör biraz haklı başlık saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Editor said: Arkadas benden ne istiyorsunuz siz yemin ediyorum anlamiyorum... Lan ben cabukvpn acildigindan beri 1kurus kar etmedim butun gelirlerimi charity water a yatiriyorum birinizde gelip boyle konu acmadimiz... Yabanci firma yurtdisi firma bagis yapiyor ya taparsiniz editör bazen yerli yersiz, saçma sapan ama çoğu insandan fazlası değil. sadece ismi çıkmış. Abi üzerine çok geliyorlar, farkındayım ben. özellikle di, şu fotolu topakta mesela baya abartmış nese senin charity water olayını ben ilk defa duydum. adam akıllı anlat, dökümanlarını paylaş, siteni de açıklayıcı yap, paylaşalım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 editör yeni yaverin hayırlı olsun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Başlık yanlış, ilk mesaj da yanlış anlaşılabilir yazılmış, Editor atlamış, millet de Editor diye atlamış. "Her aramada ağaç" goygoyunu bırakırsak, adamlar 1 milyondan fazla ağaç dikmişler, 2020 hedefleri de 1 milyar ağaç. Yaptıkları orjinal bir şey yok teknoloji veya iş planı anlamında ama Happiness Officer varmış ofiste, ne yapar o arkadaş, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 çabukyaver.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Asteroth said: Happiness Officer varmış ofiste, ne yapar o arkadaş, merak ettim. Tost alıp geliyordur, çay dağıtıyordur işte. Ofisboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 editör haklı. çoğunuzu haksız buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Leave Editor alone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar