Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Sizin için açtim bu topic'i. Şu ürün hayatimi inanilmaz kolaylaştırdı ya. Bu fiyata kacırmayın fırsatı http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_redmond-rmc-m90-850-w-45-programl%C4%B1-multicooker-%C3%A7ok-ama%C3%A7l%C4%B1-pi%C5%9Firici-metalik-siyah-1130422.html Fakir edition: http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_redmond-m20-800-w-10-otomatik-programl%C4%B1-multicooker-%C3%A7ok-ama%C3%A7l%C4%B1-pi%C5%9Firici-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-1138439.html Bu da sitesi:https://multicooker.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Elektrikli duduklu tencere mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 şu nasıl bi yorum ya bildiğin soğudum. yorum ayağına reklam girmişler resmen. said: Üründen aldım ve innaılmaz memnun kaldım. Hem fritöz, hem buharda pişirme hemde ızgara özelliği var. Çorbadan tutunda pandispanyaya yoğurda kadar pek çok şeyi tek bir ürünle yapabiliyorum. Evdeki diğer aletleri kutusuna kaldırdım bile :) Bana sadece Redmond yetiyor. Hem sağlıklı besleniyorum hem de zamandan tasarruf ediyorum. Redmondun tek tuşuna basıyorum gerisini o hallediyor. Ben de kızımla daha çok vakit geçiriyorum. Üstelik ısıtma özelliği sayesinde yemeğimi defalarca ocakta ısıtmaya da gerek kalmıyor. Yani ben masaya oturana kadar yemeğimi sıcacık tutuyor. Yanmaz yapışmaz tenceresi sayesinde tenceremi de çok kolay temizliyorum. Ürünü almayı düşünenlere bence hiç düşünmesinler hemen gelip bu mucize üründen edinsinler. Yeni yıl hediyesi için bence harika bir seçenek üstelik. Aldığınız kişi size minnettar kalacak emin olun. Ve son olarak diyorum ki, Bırakın yemekleri Redmonda halletsin, siz sevdiklerinize zaman ayırın. Teşekkürler REDMODN, İyi ki varsın... Fatma DAMYAN / İZMİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Nasil yogurt yaparsin ki bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Sutle bi parca yogurdu kaba koyup hafif ilik ortama koyuyosun normalde. Bununla sicakligi otomatik ayarliyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Kullanımı kolay mı? Normal yemek yaparken nasıl eskiyorsam bunda da öyle eskiyeceksem bir anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 abi ne yapılıyor ki bunla? çok amaçlı spor salonu gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 kullanımı kolay. Ben atıyorum hindi tavuk, atiyorum patates sogan, soya sosu döküyorum kapatıyorum agzını bitti gitti. Ben de sinbo var bu arada ondan bile memnunum , bu masterrace ^^ yoğurt hiç yapmadım 4 saat yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 yemek yapmak zevkli ama, neden o zevki öldürüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 haşlıyor mu bu o zmaan? buharda haşlama makinelerinden farkı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 dreagloth said: yemek yapmak zevkli ama, neden o zevki öldürüyoruz sana zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 haşlıyor,kızartıyor ve buharda pişiriyor. 100 liraya 2. el pilav yapma makinesi alıyordu lan biri.Orada gördüm,paylaşıyım dedim. Bu onun yanında bedava lan. O sadece pilav yapiyor bu bi ton şey... kullanma kılavuzu var şuradan bak işte. https://multicooker.com/tr/catalog/elektrikli-pisiriciler/multicooker-redmond-rmc-m90e/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 oha hakketen çok amaçlıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 hakkaten o yorum ne ya. bana redmınd yeter, pf. Bir de sanırsın ekran kartı kutusu, kadın ne alaka abi tencere kutusunda, pilot şapkası mı var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 189 lira iyiymiş alsam mı ya, bana da lazım böyle bir şey ben diyetteyim, sebze-et için kullanmayı planlıyorum da bunu alınca ekmek-pizza-kızartma falan işine girmeyim sonra ters tepmesin asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Fiyat çok iyi, tuzak mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 iyi herseyi pisiriyo da, lezzet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 vücüd yapan adam lezzet mi arıyor abi zaten şu protein tozlarının tadı bile leş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Sebze,et icin ideal ama pizza bana inandirici gelmiyor. Yani sonucta firin degil bu icinde ki haznenin yuzey hacmi kadar bi pizza yapar ki o da ufacik bisey olur. Ekmek yapma ve pizza icin alicaksaniz almayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 1- yer yok tezgahta yeteri kadar 2- zaten ayda en fazla 4-5 kere tencereli yemek yapıyorumdur. 3- evde fırınım bile yok. ihtiyacım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 senko said: vücüd yapan adam lezzet mi arıyor abi zaten şu protein tozlarının tadı bile leş gibi bekarlar VE uzgun kaslilar denmis bekarlar olarak soruyorum lezzeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 bekarlar ve üzgün kaslılar diyince hem bekar hem üzgün kaslı olman gerekmiyor mu? diğer türlü bekarlar veya üzgün kaslılar derdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Masticore said: Sebze,et icin ideal ama pizza bana inandirici gelmiyor. Yani sonucta firin degil bu icinde ki haznenin yuzey hacmi kadar bi pizza yapar ki o da ufacik bisey olur. Ekmek yapma ve pizza icin alicaksaniz almayin bence. sadece sebze ve et için fakir edition'ı alsam peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 olm sene 2016 şunları yeni mi görüyorsunuz 20 senedir falan var bunlar ayrıca linktekiler baya dandik asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 hem bekarlar hem de uzgun kaslilar bi baksin diye anladim ben sonucta bekar olmayan uzgun kaslilar da ilgilenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar