Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 -BeyBlade tek kelimeyle iğrenç[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hııı evet bayblade de çok korkunç. ama eskiden bilmem hangi kanalda bi anime vardı. böyle komik, iki modu olan üzerinde matkabı olan bi uzay gemisi vardı. onu kullanan da 3-5 taane eleman vardı da cyborgdular bunlar bi de galiba. dünyaya paso "aydan" ya da eşit derecede saçma sapan biyerden "uçan daireler" saldırıyolardı. bunlar da uçan daireleri patlatıp sonunda büyükçe bi gemiye kafadan girmek suretiyle onu patlatıyolardı. işin kötü yanı da sadece 2-3 bölümünü izlememe ramen kesinlikle kafamdan atamamış olmam. halen bazen kabuslarıma konu olur.[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Adamlar kırk yıllık topaç ı nasılda pazarlıyorlar yarabbim kıl oldum ya. Bildiğin topaç yaf bide adamlar dandik topaçı kontrol edip savaşmıyolar mı deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 hey gidi. cin alinin topacı vardı. kamçılardı eleman topacı paso. cidden topaç kamçılanıyo mu? var mı öyle sadistce bir alışkanlık? denemek lazım...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 en korkunçlarını biz görmüyoruz sanırım, haksızlık etmeyeyim ben.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Evet benim de bugune kadar gördüğüm en kötü çizgi filmdir beyblade. Çogu ufak çocuk topacın ne olduğunu ve topaç kelimesini bile bilmiyor onu artık beyblade diye tanıyor. Tamamen pazarlama mantığı ile yapılmış çok aptalca konusu olan hatyta konusu bile olmayan bir çizgi film. Tamamen gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 şu son çıkan yani nesil için yapılmış animelerin hepsi iğrenç nerde bir voltran, jumaru,cobra,dragonball nerede pokemon vb. benzerei salka bladeli ve monlu şeyler birde çocuklar bunları tutuyor yani nesil biraz mal olucak gibi.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 June 2003 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 La Blue Girl bile daha iyidir beybileytten[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 walla la blue girl, şu an piyasa olan hedemonlu bütün animelere tentakülünü takar :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 tentakülll :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 birkısım entel çevreler dokunaç yerine tentakül diyolar bildiğiniz gibi :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FrozenWolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 izlediklerim arasında argento somayı pek beyenmemiştim. bide kenshin 65 sonrası (hani şu mangada olmayan bölümler) ama o sıradada manga mükemmel...[signature][hline]Coldest Night of the Old World Take me to my home as like my heart I am the FrozenWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Beyblade ve Yu-gi-ho[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 cogu kisi karakterlerin ismini bilio ama :P bilmiom yane artik ehueh bizim bilgisayarci satiyodu bu topclardan 5 milyona. dedim abi kim alir ki bunu. dedi sorma peynir ekmek[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bwnce daha kötüsü var woodywood pecker ın eski bölümleri 1930 sinemasında olmayacak yanlışlıklar konu mantıksızlıklarıyla dolu ayrıca woodywood peckerın şeytana taptığını düşünüyorum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beyblade ve yugioh +1[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Beyblade suxxxxx harbi işkence[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 boccob seni linç ederiz burada, ortak alan yetkilisi dinlemem ben de darağacını dikmelerine yardım ederim.. :horace: şu ana kadar izlediklerim arasında sanırım en kötüsü ve en kıymetinden fazla değer verildiğini gördüğüm (gavurca overrated deniyor :-p ) elfen lied.. şimdi yoğurt gibi gördüklerimi üfleye üfleye indiriyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 elfen lied bi süre daha köşede beklesin ozaman sam bile boyle dedikten sonra.... (bilenler bilir , bilmeyenlere de ilan ediyim ) izlediğim en kötü (and overrated ) anime olarak hala ve ısrarla NEO-GENESIS EVANGELION'la kapişacak bi anime göremedim .. ( bayblade bile daha iyi bence , yugioh da pokemon da )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 show tv de yayınlanan bi tane vardı sevimli domuzcuk mu neydi adı. berbat bi şeydi be. japonların elinden çıkmadığı nasıl da belliydi. amerikan yapımıydı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hired_gun valla şöyle diyeyim: elfen lied'i izlersen neon genesis'i evangelion'u sevmeye başlarsın yani öyle bir seri.. :-p sözlükte overrated kelimesinin yanına resmini koyabilirler.. yani mesela bir beyblade'in bile belli bir hedef kitlesi var, hoş gerçi ben 8 yaşındayken de daha ciddi ekşınlı şeyleri tercih ederdim ama hadi diyelim topaçtan anime çıkarıldı, freddy kruger ile kovaladığı kızın birbirine aşık olmasından nasıl anime çıkabilir? spoiler değil ama elfen lied'i seyredenler anlayacaktır neyi kastettiğimi.. hatta daha da ötesine gideyim, hayatımda 2-3 tane 'şey' var daha izlerken böyle sıkıntı, sinir basan, izlemeyi bırakmayı istediğim. birincisi there's something about mary idi, ikincisi elfen lied oldu.. daha dandik şeyler elbette vardır ama spotların altında olmadıklarından "yahu millet seyredip beğeniyor, dur ben de bakayım demek bişi var" demiyorum.. ha hired_gun daha önce demiştim ya shinji ikari'den odunu varsa görmeyeyim diye, çok büyük şey istemişim ki elfen lied'de koca bir kadroda shinji'den daha odun çıktı her biri. shinji girse o diziye john wayne ile einstein karışımı birşey gibi gelir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pohamon iyiydi be :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yok yok beybladeden kötüsü yok, olamaz, şaka gibi =) Gerçi evet hedef kitlesi farklı olabilir ama gene de kötü..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi de 8 yaşında çocuklar hedeflenerek yapılan bir seriyi değerlendirirken bazı şeyler görmezden gelinebilir ama +18 hedeflenmişse o zaman 8 yaş anime'lerinde bile olmayan saçmalıklar görmezden gelinemez..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: FrozenWolf, 26 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki: izlediklerim arasında argento somayı pek beyenmemiştim. bide kenshin 65 sonrası (hani şu mangada olmayan bölümler) ama o sıradada manga mükemmel... Argento Soma'yı beğenemeyenleri engizisyona yolladığım söylentileri kesinlikle asılsızdır.Yapmayın , şimdi birde Argento Soma topic'i açtırmayın bana. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 28 Ocak 2005 07:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar