Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Kötü Anime

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

hııı evet bayblade de çok korkunç.

ama eskiden bilmem hangi kanalda bi anime vardı. böyle komik, iki modu olan üzerinde matkabı olan bi uzay gemisi vardı. onu kullanan da 3-5 taane eleman vardı da cyborgdular bunlar bi de galiba. dünyaya paso "aydan" ya da eşit derecede saçma sapan biyerden "uçan daireler" saldırıyolardı. bunlar da uçan daireleri patlatıp sonunda büyükçe bi gemiye kafadan girmek suretiyle onu patlatıyolardı. işin kötü yanı da sadece 2-3 bölümünü izlememe ramen kesinlikle kafamdan atamamış olmam. halen bazen kabuslarıma konu olur.[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet benim de bugune kadar gördüğüm en kötü çizgi filmdir beyblade. Çogu ufak çocuk topacın ne olduğunu ve topaç kelimesini bile bilmiyor onu artık beyblade diye tanıyor. Tamamen pazarlama mantığı ile yapılmış çok aptalca konusu olan hatyta konusu bile olmayan bir çizgi film. Tamamen gereksiz bence.
Sosyal ağlarda paylaş

şu son çıkan yani nesil için yapılmış animelerin hepsi iğrenç nerde bir voltran, jumaru,cobra,dragonball nerede pokemon vb. benzerei salka bladeli ve monlu şeyler birde çocuklar bunları tutuyor yani nesil biraz mal olucak gibi.[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 June 2003 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
boccob seni linç ederiz burada, ortak alan yetkilisi dinlemem ben de darağacını dikmelerine yardım ederim.. :horace:

şu ana kadar izlediklerim arasında sanırım en kötüsü ve en kıymetinden fazla değer verildiğini gördüğüm (gavurca overrated deniyor :-p ) elfen lied.. şimdi yoğurt gibi gördüklerimi üfleye üfleye indiriyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

elfen lied bi süre daha köşede beklesin ozaman sam bile boyle dedikten sonra.... (bilenler bilir , bilmeyenlere de ilan ediyim ) izlediğim en kötü (and overrated ) anime olarak hala ve ısrarla NEO-GENESIS EVANGELION'la kapişacak bi anime göremedim .. ( bayblade bile daha iyi bence , yugioh da pokemon da )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

hired_gun valla şöyle diyeyim: elfen lied'i izlersen neon genesis'i evangelion'u sevmeye başlarsın yani öyle bir seri.. :-p sözlükte overrated kelimesinin yanına resmini koyabilirler..

yani mesela bir beyblade'in bile belli bir hedef kitlesi var, hoş gerçi ben 8 yaşındayken de daha ciddi ekşınlı şeyleri tercih ederdim ama hadi diyelim topaçtan anime çıkarıldı, freddy kruger ile kovaladığı kızın birbirine aşık olmasından nasıl anime çıkabilir? spoiler değil ama elfen lied'i seyredenler anlayacaktır neyi kastettiğimi..

hatta daha da ötesine gideyim, hayatımda 2-3 tane 'şey' var daha izlerken böyle sıkıntı, sinir basan, izlemeyi bırakmayı istediğim. birincisi there's something about mary idi, ikincisi elfen lied oldu.. daha dandik şeyler elbette vardır ama spotların altında olmadıklarından "yahu millet seyredip beğeniyor, dur ben de bakayım demek bişi var" demiyorum..

ha hired_gun daha önce demiştim ya shinji ikari'den odunu varsa görmeyeyim diye, çok büyük şey istemişim ki elfen lied'de koca bir kadroda shinji'den daha odun çıktı her biri. shinji girse o diziye john wayne ile einstein karışımı birşey gibi gelir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de 8 yaşında çocuklar hedeflenerek yapılan bir seriyi değerlendirirken bazı şeyler görmezden gelinebilir ama +18 hedeflenmişse o zaman 8 yaş anime'lerinde bile olmayan saçmalıklar görmezden gelinemez..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FrozenWolf, 26 Ocak 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
izlediklerim arasında argento somayı pek beyenmemiştim.
bide kenshin 65 sonrası (hani şu mangada olmayan bölümler) ama o sıradada manga mükemmel...

Argento Soma'yı beğenemeyenleri engizisyona yolladığım söylentileri kesinlikle asılsızdır.Yapmayın , şimdi birde Argento Soma topic'i açtırmayın bana.

[Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 28 Ocak 2005 07:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...