Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 32. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş | 8 Mayıs Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Beşiktaş'ın oranı 1.50'ye gerilemiş iddaa da, FB-GS-BJK derbileri arasında şimdiye kadar bir tarafa verilen en düşük oranmış.

puan kaybı için her ortam oluştu resmen sadfsadfa

Derbilerde bir deplasman takımına verilen en düşük oranmış.
Mesaj tarihi:
Gelen uyarılar üzerine araştırdım ve bi kaynak göremedim. Bu sebeple kaldırdım. Resimleştiği için yanlış olabileceğine kanaat getirmemiştim.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Beşiktaş'ın oranı 1.50'ye gerilemiş iddaa da, FB-GS-BJK derbileri arasında şimdiye kadar bir tarafa verilen en düşük oranmış.

puan kaybı için her ortam oluştu resmen sadfsadfa

haginin 2. gelişindeki ilk maçı fener maçıydı, oran da 1.45 miydi neydi.
Mesaj tarihi:
O degil ya. 2010-2011 Elanolu kadroyu diyor. Hagi'nin ilk maciydi ve GS yine rezil durumdaydi.

Kadikoy de galibiyete en yakin oldugumuz mac filandi heralde. Pino'nun topu cizgiden cikmisti, mal E.Colak topu bombos surecekken son dk vurmustu filan..
Mesaj tarihi:
beşiktaş geçen sene arena'da eze eze oynadı. ama tokatladık.

hatta biz şampiyonluk gitti diyorduk. tribünde millet ana bacı gidiyordu takıma. öyle böyle kazandık.

yine aynı şey olur berabere ya da gs.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

O degil ya. 2010-2011 Elanolu kadroyu diyor. Hagi'nin ilk maciydi ve GS yine rezil durumdaydi.

Kadikoy de galibiyete en yakin oldugumuz mac filandi heralde. Pino'nun topu cizgiden cikmisti, mal E.Colak topu bombos surecekken son dk vurmustu filan..

Şunu okuyunca benimde aklıma kadıköyde 2-2 biten maç geldi td Fatih Terim. 90+ da Hakan Balta nın şutu üst direkte patlamıştı

dana22 said:

abi handikapli bjk oranlari bile dusmeye basladi neredeyse..

İddadan pek anlamamda. Şimdi 1,7 den bjk ya oynayan adamlara haksızlık olmuyor mu? Adam 1,4 ü görsem oynamazdım derse !!!
Mesaj tarihi:
Evet Baros'un donen. Ama 0-0 lik macta da genel olarak cok iyiydik.

2-2 lik macta ikinci yarida efsane top oynamistik o ayri. Bittik biz beyler maci iste sfds.
  • Yeni Oluştur...