Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bakalım ne zaman bitecek hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Bizim squad a hekim oynatamadım arkadaş. Herkes burun kıvırıyor. Neyse ben oynarım dedim. Bu nasıl bir şey hiç bir bok yapmadan hem kill hem puan da bizim grubu hep geçiyorum. At sandığı canı az onana puan gelsin , öleni resle bi daha ölsün :P ama puan gelsin. Güzel de bir otomatik silah aldım akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Medic train yapmıyonuz mu, newb musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 The other team must be full of people from... a different FPS. https://twitter.com/Battlefield/status/791021604721532929 :D Kesinlikle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bu o malum fps'e bile fazla gelmiş ama candy crush saga partisi düzenleyip yanlışlıkla bf1 mi açmışlar lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Origin: DrkF beni de eklesenize. full squad giremedim hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bu akşam 8-10 kişi oldu bakalım 3.squad ne zaman çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Origin: pekinduck06 eklerseniz çok sevinirim, akşam saatlerinde 2-3saat kasıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Akşam güzel maçlar oldu, Medic olmak zor iş. 34 revieve ile oyunun en iyi medic'i oluyorsun ama takımdan ne biçim medicsin sesleri yükseliyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Ekleyin beni de, saatler cok uymasa da gireriz birlikte, Skaradurak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 her şey iyi güzel de crash'ler can sıkıyor bir de cidden çok camper var, hani tamam deli dana gibi koşmak da saçma tabi ki ama dakikalarca aynı noktada duran herifler sürüsüne bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 nindalf said: Akşam güzel maçlar oldu, Medic olmak zor iş. 34 revieve ile oyunun en iyi medic'i oluyorsun ama takımdan ne biçim medicsin sesleri yükseliyor. :S abi askdjhasd ekip en ufak bir aksaklikta classlarin agzini kiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bugun 2 squad ayni takima girmeyi basardik guzel oldu. Keryurek e surekli sovuldu :P https://www.twitch.tv/sereglin/v/97305216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Başladı .. Battlefield 1 mysterious morse code has players puzzled http://www.pcgamer.com/battlefield-1s-mysterious-morse-code-has-players-puzzled/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 nindalf said: Akşam güzel maçlar oldu, Medic olmak zor iş. 34 revieve ile oyunun en iyi medic'i oluyorsun ama takımdan ne biçim medicsin sesleri yükseliyor. :S hausdhasufhs bunlar böyleler tanka kafa atıp sonra beni kaldırsana diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Böyle devam ederse Hipokrat yeminimden vaz geçeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 hahah at ağızlı gibi küfür eden bendim lan. Çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 nindalf said: Akşam güzel maçlar oldu, Medic olmak zor iş. 34 revieve ile oyunun en iyi medic'i oluyorsun ama takımdan ne biçim medicsin sesleri yükseliyor. :S Keryurek sen miydin yoksa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bir de abi koşarken bile atın şu soktuğumun ammo ya da med packini. Bir de attıktan sonra bakın sağınıza solunuza bazen saçma sapan duvar arkası harida aşağısına falan gidiyor. Sonra küfür yiyorsunuz sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 idiot : -a very stupid or foolish person -a person who doesn t play the f-ing objective in Battlefield games The Idiot’s Guide To Battlefield 1 http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2016/10/26/the-idiot-s-guide-to-battlefield-1.aspx Bu güzel yazı için ( imkanım olsa) yazara 1 kilo lokum yollarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Benim yaw geçen sene origin hacklendi öyle embesil bir name oldu. Yani combatın ortasında ölünce bir iki sn bekleyin revieve için, fallrod mudur nedir adam bütün maç hırslanmış bana küfrediyor. Maçı kazandığımız zaman da bir eyvallah yok. :) Ek olarak Voic kanalınızda ben olmadığım için kaçabiliyoree. Xenocide said: nindalf said: Akşam güzel maçlar oldu, Medic olmak zor iş. 34 revieve ile oyunun en iyi medic'i oluyorsun ama takımdan ne biçim medicsin sesleri yükseliyor. :S Keryurek sen miydin yoksa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 oyun bittikten sonra nasıl çıkış yapıyoruz ya, quit penceresi bi açılıyo bi açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Ragequitle cikiyosun iste eline verdilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 S-H said: oyun bittikten sonra nasıl çıkış yapıyoruz ya, quit penceresi bi açılıyo bi açılmıyor. oyun biter bitmez sol altta quit tuşu çıkıyor da, eğer 5 saniye içinde falan basmazsan oyun pre-load'a başladığı için quit tuşu kalkıyor ve geriye sadece denildiği gibi rage quit kalıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Osmanlı'yı kötü gösteriyor diye trde yasaklanma ihtimali varmış LeL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar