Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 1 (Bir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Odeon said:

bugun light tanka bindim. rushta 61-0 yaptim ve oyunu kapadim. almiyacamda sildim direk

su lafimi yalayip alacagim galiba. lirikten seyrediyorum su anda ve asik oldum. uber olmus ...
Mesaj tarihi:
hype trenine bilet alayim dedim, dolu dediler, coktan kalkti dediler, biletimi vermediler :(

nerde lan bu tren dedim,

ahanda burda dediler

https://cdn.meme.am/instances/400x400/52412759.jpg

yeni hype'lar pesindeyim bicare sdf
Mesaj tarihi:
Tankları, charge ile sollayıp geçmek acayip komik oluyor haha. Hatta dün yokuş çıkmaya çalışırken Bingildak hadi inin beyler ittirin demesiyle inip itmeye çalışmak falan çok eğlenceliydi.
Mesaj tarihi:
nedense dünden aklımda kalan en net şey, lathspell'in o dev topu kullanırken 500 metre yukarıdan tam kafasının üzerine bıraktığım tertemiz bomba.

bi de "YA TAM MORTAR KURMUŞUM BASEDE ATLI GELİP BENİ KESİYO. HAYIR O ATLININ BURDA NE İŞİ VAR YANİ NİYE BURAYA GELİYO Kİ?" diyen arkadaşa (kimdi unuttum dsf) "o atlı benim abi" demem.
Mesaj tarihi:
siz gelene kadar 7-8 kişi olduğumuzdan ötürü, oyunda da henüz partileme sistemleri gavat olduğundan ötürü, max. 5 kişilik parti, geri kalanı karşı takıma atabiliyor falan. umarım çözerler yakında.
Mesaj tarihi:
ben ekledim galiba seni de, oyunda gördüğün adama joinle direk abi görmeyebiliyoruz çünkü yine oyunun bi gavatlığı, ingame origin overlay aktifken DX hatası falan veriyor, çoğumuzda kapalı.
  • Yeni Oluştur...