kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 İlk yama geldi. Kendi kendine inmeme sorunu var. Tıklayın insin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 lel oyunlara gel ya. bug fixler var sadece 500 mb patch. sanarsın yeni content var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 dreagloth said: lan tamam alıcaz susun alalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 çocuk seni naparım biliyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 abi beta'yı da oynadım aslında ama bişiler içime sinmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 geldim hype a aldım yarına iner bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ben de gelirim beyler, Amerika'dan oynuyorum ama deneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Odeon said: bugun light tanka bindim. rushta 61-0 yaptim ve oyunu kapadim. almiyacamda sildim direk su lafimi yalayip alacagim galiba. lirikten seyrediyorum su anda ve asik oldum. uber olmus ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 hudsiz oynayinca direk film oluyor oyun sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Howitzer tank hala çok iyi, ama anti-tankları coşturmuşlar o yüzden sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 i5-4570 + gtx 770' le iyi performans alabilirmiyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 680'le high oynuyorum rahat oynarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 aldim dlye koydum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 hype trenine bilet alayim dedim, dolu dediler, coktan kalkti dediler, biletimi vermediler :( nerde lan bu tren dedim, ahanda burda dediler https://cdn.meme.am/instances/400x400/52412759.jpg yeni hype'lar pesindeyim bicare sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 -Deno- said: dreagloth said: lan tamam alıcaz susun alalım mı hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ok beyler o zaman biz bırakabiliriz. EA lobisi görevini tamamladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Nvidia 375.63 Yine BF1 var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Tankları, charge ile sollayıp geçmek acayip komik oluyor haha. Hatta dün yokuş çıkmaya çalışırken Bingildak hadi inin beyler ittirin demesiyle inip itmeye çalışmak falan çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Analar babalar hala o tepede kazanılan zaferi çocuklarına torunlarına anlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 nedense dünden aklımda kalan en net şey, lathspell'in o dev topu kullanırken 500 metre yukarıdan tam kafasının üzerine bıraktığım tertemiz bomba. bi de "YA TAM MORTAR KURMUŞUM BASEDE ATLI GELİP BENİ KESİYO. HAYIR O ATLININ BURDA NE İŞİ VAR YANİ NİYE BURAYA GELİYO Kİ?" diyen arkadaşa (kimdi unuttum dsf) "o atlı benim abi" demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 sen neden aynı takımda değilsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 sevilmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 siz gelene kadar 7-8 kişi olduğumuzdan ötürü, oyunda da henüz partileme sistemleri gavat olduğundan ötürü, max. 5 kişilik parti, geri kalanı karşı takıma atabiliyor falan. umarım çözerler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 benide alın lan rendellinho ekleyin sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ben ekledim galiba seni de, oyunda gördüğün adama joinle direk abi görmeyebiliyoruz çünkü yine oyunun bi gavatlığı, ingame origin overlay aktifken DX hatası falan veriyor, çoğumuzda kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar