axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Şeker bayramında klasik orta avrupa turu yapalım diye bakınırken bu siteye denk geldim. http://www.puntotur.com/productsdetails?prodid=42200 Diğer bütün tur sitelerinden uygun fiyat var. Böbreği paket mi yapıp vereyim yoksa elde mi yerler? Ekşide falan bile başlığı açılmamış, şikayet yok bişey yok. Yarın bi telefonla arayacağım merak ettim gerçekten bi ofisleri var mı diye asd Giden eden tur mur tavisye edecek olan var mı? Airbnb/skyscanner kombinasyonu bundan daha pahalıya geliyor karıştırdım biraz, şöyle tek şehir yapmak lazım onun hesaplı olması için sanki.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 hiçbir yerde şikayet olmaması kötüye işaret abi, iyiye değil. söz konusu turizmse ilahi seviyede hizmet sağla insanlar yine şikayet eder. şikayet olmaması demek operasyon yok demek. ondan uzak durun.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 adını sanını duymadığın şirketlerin ucuza turizm paketi satması zaten başlı başına kıllandırsın sizi çünkü şirketler ne kadar büyükse o kadar ucuza mal ediyorlar. havayolları ile koltuk anlaşmalarını daha seferler açılmadan yapıyorlar. ucuz olabilecekse en ucuzunu en büyüğü sağlar mantık olarak. onlarda bunun farkında kar marjını yukarı çekebiliyorlar ama yine de böbrek havayolu ile gitmiyorsa maliyetlerini belli bir seviye altına çekmesi mümkün değil = ucuza paket satamaz
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Ben de o mantıkla yaklaştım da http://www.puntotur.com/ Olm baya normal tur şirketi gibi görünüyor lan. Bunlarla hiç çalışan yok mu =/
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Hah ortakların başka bi tur firması daha var şurası, baya da yorum şikayet falan gelmiş hakkında http://www.kappatur.com/productsdetails?prodid=41579&opertype=outgoing İyi en azından böbrek turizm değil, ucuz olduğu için dandik otel ayarlıyor falan. Şunu göze alıp gidebiliriz yine de lel öyle böyle kötü değil yalnız hizmet. Tamam ya bu kadar da ucuza gerek yokmuş
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kappa yı kullanmıştık tee 10 sene önce falan sanırım. sıkıntı yoktu.
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 şeker degil ramazan bayrami o zındıq
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kappa da sıkıntı yok. Punto yu ilk defa duydum. Bazen turlarda aynı rehbere 2 farklı tur firmasından satın alan insanlar denk gelebiliyor. Misal bilindik firma 500 € ya satarken punto tarzı turlardan 350 ye alanlar aynı rehberle aynı turu yapıyor. Bir tek otelin yıldızı değişebilir. bir de yolladığın onur air ile uçuyor. Oradan fark eder.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 uygun dediğin 400 öro mu? viyanaya inip direk otobüsle budapeşteye geçilen turların hepsi zaten o civar olur, şüphe uyandıracak bir ucuzluk yok.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Argoel said: kappa da sıkıntı yok. Punto yu ilk defa duydum. Bazen turlarda aynı rehbere 2 farklı tur firmasından satın alan insanlar denk gelebiliyor. Misal bilindik firma 500 € ya satarken punto tarzı turlardan 350 ye alanlar aynı rehberle aynı turu yapıyor. Bir tek otelin yıldızı değişebilir. bir de yolladığın onur air ile uçuyor. Oradan fark eder. uçak daha kötü, otel daha uyduruk/uzak olduktan sonra para eden bir değer kalmıyor abi zaten turda, normal ucuz olması hahaha
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Otel çok ÇOK önemli ya, direk ne kadar gezebildiğin ve gece hayatın otelinin şehir merkezine yakınlığıyla bağlantılı. Ucuz diye şehre uzak otel hatasını 1 defa yaptık, onda da neyse 1 gece konakladık fazla şişmedik. Şimdi bu puntonun sahibi BBG KAAN diye tv ünlüsü bi elemanmış kappa da ilk şirketi, zaten tur fiyatları aynı görünüyor. Ekşi başlığına bi göz atın : https://eksisozluk.com/kappa-tur--1566823?p=1 Şehre 15km uzakta tuvaletine bile girilmeyen otel mi dersin, almayınca zorluk çıkarılan paralı ek turlar mı dersin, uçak fiyatını düşürmek için tatil gününden 8 saat yiyen otobüs yolculukları mı dersin yurtdışı turlarına dair ne kadar şehir efsanesi varsa hepsinin vücut bulmuş hali gibi lel
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Abi prontodan sasma bence. 100€ fazla olsun da biseye benzesin
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 İşte prontoda etsde falan şeker bayramı için yer kalmamış durumda. Elimize havadan para geçti ondan araya tatil atalım dedik ama tabii ki geç kaldık =/
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 kendiniz ayarlayın, niye tura bağlıyosunuz kendinizi prag-budapeşte-viyana gezmesi gayet kolay yerler
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 abi bu devirde turla gitmek saçma değil mi ? böyle hiç vaktim yok uğraşamam dersen iyi anlarımda , skyscanner var, gönlünden ne koparsa tarzı local street walking turlar var, guidelık yapan sürüyle local tipler var , otel için opsiyon(booking.com ) var , var oğlu var.Sadece kalma ve uçağa 1200 az değil.Burdan budapeşteye 150 tl git gel uçak bileti oluyor Wiz air ile.Ne bileyim turla bir yere gitmek bana PC toplamak yerine Casperdan veya HP den masaüstü hazır setup almak gibi geliyor.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 aynen, wiz ile budapeşteye gidip araba kiralıyorsun. bratislava-prag-viyana dolanıp dönüyosun. gidilcek yerler için hangi şehirde kaç gün kalcaksan itinary diye ararsan çıkıyor şehir tur önerileri, veya orda yerel turlara da katılabilirsin. bi de estergon'a uğrarsınız bratislavaya geçerken yol üstü prag'da pentahotel'de kaldık yılbaşında, tavsiye ederim. metroya çok yakın, yürüyerek de şehirden dönülüyor (30dk falandı galiba, hatırlamıyorum tam)
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Viyamayi bilmiyorum ama budapeste ve prag icin araba hamallik
xaty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 araba ara transferler için sadece, şehir içinde hiç gerek yok
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Bezerye said: abi bu devirde turla gitmek saçma değil mi ? böyle hiç vaktim yok uğraşamam dersen iyi anlarımda , skyscanner var, gönlünden ne koparsa tarzı local street walking turlar var, guidelık yapan sürüyle local tipler var , otel için opsiyon(booking.com ) var , var oğlu var.Sadece kalma ve uçağa 1200 az değil.Burdan budapeşteye 150 tl git gel uçak bileti oluyor Wiz air ile.Ne bileyim turla bir yere gitmek bana PC toplamak yerine Casperdan veya HP den masaüstü hazır setup almak gibi geliyor. galiba sadece dil bilmeyenler için faydalı.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 belli havayolları dışında uçmuyorsanız high season'da belli destinasyonlara belirli sayıda sefer var. günlerde esnekliğin yoksa (çalışanlar için hafta sonu bağlamalı falan) tur çoğu durumda daha ucuza gelir. turla gidiyorum diye turla takılman gerekmiyor. uçaktan inince otele beraber gidiyorsun, bir daha TR'e geri dönerken aynı otobüse biniyorsun. bütün interaction bu. böbrek eyirs ile gidersen ucuza gelir tabii. ben thy dışında uçmuyorum mesela ve gittiğim günler hep perşembe'den haftasonu veya cuma+haftasonu gibi, avrupaya ondan tur her zaman daha avantajlı oluyor.
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 abi sen zenginmişsin ya , THY hep en pahalı ilk üçte valla genelde (ekstra ucuz kampanyası yoksa ki onlar da anında tükeniyor) @ginaly , 2016 da anne baba tier olmayan insanların orta seviye ingilizce bilmemesi kötü baya ya :S Benim var böyle bir arkadaşım her ay yurtdışında birde , çözümü ya türk tur rehberi bulup çözüyor ya da gittği adamlar buna rehber anlatırken çeviri yapıyorlar lol.Tabi kalabalık değilsen özel Türk rehber bulup tutmak hem daha maliyetli olur hemde ara uğraş fln tur daha mantıklı tabi böyle bir durumda.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 turlar pahalı değil ki thy zengin işi olsun. thy ile uçmak isteyene tur paketleri opsiyonu iyi işte. ucuza uçak + decent konaklama.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 budapeste viyana falan tura ne gerek var genc adamsın kafana göre takıl 60 yaşında gidersin turla yatıp bi yerde kaybolmiyim diye
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Turu tercih sebebim ucuz yollu olması, biletleri kendim alsam daha pahalıya geliyor şu anda. Yoksa zaten turla birlikte takılmak gibi bi fikrimiz yok, biz ayrılıp gezip tozarız kafamıza göre. Ama ucuz turların abartı kötü şöhreti ve düzgün turlarda yer kalmaması yüzünden kendi planımıza göre yola çıkacağız gibi.
Öne çıkan mesajlar