bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bir tane de benden. Evet, ya tv de bi bok yok ben zaten izlemem diye Projektör aldım (LG pw800) ancak ben tv insanıymışım onu anladım. açayım ses olsun, çalışsın kendi kendine. Yine bir şey izlediğim yok ama rahatlıkmış. projektör ışığı izole etmesi, perdesi ayrı dert. Şimdi projektörü satacağım yerine 2k civarında TV bakıyorum. 2-k - 2500k civarı olabilir. Playstation oynayacağım ve film tabiki :) Var mı güzel bir tavsiyeniz? salon 40m2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 salon 40m2 de ne kadar uzaktan seyretceksin? bi de ps oynarken ve film izlerken aynı uzaklık olmaz muhtemelen, onu da düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 alabileceginin en buyugu tabiki. izleme mesafen 1 metre degilse ve tabiki gidip hd disi yayin izlemiceksen gecerli tabi bu. sonra abuk subuk graphler koyuyolar asikar olan seyler icin. Alabileceginin en buyugunu alican bro, sonra cakican dmsartti falan misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kaç metreden izleyeceksin o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 2-3 metre mesafe olacak max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 46" bi tv isini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 gormez yani tabiki tablette gorur o mesafeden ama kor olursun mazallah benim oturma mesafem 2-2.5 metre falan 55` kucuk geliyor artik. tabiki kaptan asikar HD yayinin olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 bLackcha0s said: 2-3 metre mesafe olacak max 42-49 arası bütçene göre bi 4k LG al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 ya siz fistana ne bakıyorsunuz, 3 metre gayet iyi mesafe. küçük ekran almanın hiçbir anlamı yok 3 metrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 49'dan küçük bişey alırsan 2,5-3 metreden ps işi yalan olur, yakına armut atıp oynarsın oynicağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar