Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 oyunun nasıl olcağı hakkında bazı iddialar gözüme çarpıyordu ama çıkartılacağı kesinleştiği üstüne haber gelmiş: http://www.escapistmagazine.com/news/view/167247-Borderlands-3-is-Real-Gearbox-Confirms-at-PAX-East Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 kimse demeden ben diyim, üçüncüyü bilmem ama dördüncüsü taş ve sopalar ile olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Nice borderlands 1 ayarında olsun yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 keyifli coopu olsun taştan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 oyunu çok bozmadan, yine güzel bir hikaye ile sunarlarsa -tabi makul bir fiyattan- ben alıp oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Makul fiyat ve aral, GG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 2 ayarında olsun tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 1 ve 2 olsun o zaman hatta class mantığı 1 story 2 diyelim. Silahlara flan manual upgrade ya da path of exiledaki gibi tamamen RNG craft gelirse efsaĞne olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 olur da konsol oyunu sonuçta, o kadar detaya girmezler. basit bir crafting + modding olsun ve gameplay keyifli olsun, coop promote etsin yeter (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar