-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 böyle bir başlık işe yarayabilir diye düşünüyorum. pazar alanında falan herkesi itin dötüne sokabiliyoruz o nasıl fiyat diye. malbuş'lar, holosko + bir miktar paralar alıp başını gidiyor. eğleniyoruz ama olan op'ye oluyor. esh, kharon, jonq, bright gibi donanım gurularının önderliğinde bu başlık altında desktop/laptop'ın parçaları yazılıp, ortalama bir fiyat belirlenebilir (full sistem ya da parça parça) pazar alanına konu açacaklar ya da farklı sitelerde satışa çıkaracaklar da önce buraya bir uğrar, kafasında mantıklı bir fiyat belirler. mümkün mertebe detay verirsek daha iyi olur. garanti durumu, kutusu var mı yok mu, ne zaman alındı, ne kadar süre ile aktif kullanıldı vs. ben mesela nvidia pascal/10x gelince bir ihtimal sıfırdan desktop toplamayı düşünüyorum. vakti gelince bu başlık altında sorarım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 şu efsanevi ve güncel guide'ı paylaşayım da sıfırdan almak isteyenler ve parça karşılaştırması yapacaklara falan yarar master race extreme guide http://i.imgur.com/xFj9QQ7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 guide baya yararlı newbie'ler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 guide güzelmiş. kasa toplayasım geldi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ya laptop'un markasını yazacaktım da. BU NEY LAN 20 LİRA VERİRİM ASEDEFE dersiniz diye yazamadım. :( başlık amacına ulaşamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar