Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 totemic said: Dartanian said: Valla abi hic niyetim yok pc ve konsol oyun platformunu birakmaya. Evlilik falan engel olamaz : hahahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu.. (ağlıyorum şu an..) Kızı lole baslattim ben birakmam dedim. Simdi en azindan ucuz bi yaris oyunu olsun diye driveclub aldim. Benden cok sevdi. Olmazsa olmaz diceginiz oyun nedir? Tür farketmez.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Darqainu said: İhtiyaçlarını belirleyip ona göre en uygun konsolu seçmende hayır var. Herkes ps4 seviyor mesela ama ben xbox one aldım. Donanımsal vs olarak ps4 daha iyi bir tık sanırım ama ben maksimum dark souls oynayan biriyim. Daha önce ps3 ve wii sahibiydik, ama ailecek elimizde alet tutup tvnin karşısında dikilmekten hoşlanmıyoruz o yüzden kinect'in avantajları ağır bastı. Ayrıca evde windows 10 pc var ve televizyondan başka şeyler izleyerek pc'nin ekranına xbox'ı stream etmek çok hoş oluyor. Sonuç olarak bizi gaming'ten çok xbox'ın "home entertainment" kafası daha çok cazip etti. Paralel ithalat konusunda da Gerge doğru tavsiye vermiş, katılıyorum. xbox live al bari abi. sunset overdive veriyorlar bu ay, kaçırma. bizim ps+ ne kadar leş ya.
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Aynen, 2 aydir gold membership kullaniyorum bedava oyunlar su ana kadar giderliydi.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Bi tane çok eğlenceli Starship Troopers çakması oyun verdiydi geçenlerde PSN, şubat ayında galiba. Ben o sırada aktive etmemiştim daha üyeliği kaçırdım. İsmini hatırlasam ucuz bir şeyse alacam.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 helldivers mı? en iyi cooplardan biri ya çok net. bizim kafalar güzel kilitlenip 9 saat oynamışlığımız var 3 kişi local coop
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Hah evet Helldivers, çok eğlenceli oyun, arkadaşta oynadık fena sardık biz de, ama benim PSN'i açana kadar kaçtı.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Diğer konsolları bilmem ama son 4-5 gündür tecrübe ettiğim üzere Sony'nin Playstation konusunda Türkiye için desteği çok başarısız.
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Rewendor said: Hah evet Helldivers, çok eğlenceli oyun, arkadaşta oynadık fena sardık biz de, ama benim PSN'i açana kadar kaçtı. Bu helldivers'ı bir saat kadar local coop oynadım da, bölümler sürekli kendini tekrar ediyor gibiydi, bişeyleri yanlış mı yapıyoruz?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Content çeşitliliğinden ziyade gameplay ve zorluk bağlıyor. Zorlaştıkça saçmalıyor. Artı karakter gelişimi risk reward.
STY Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 yeni konu açmayayım istedim. Bilgisayarıma bağlı usb harici DAC steinberg u22 ses arayüzü var ve buna bağlı hoperlorler var. Ben PS4 ü bu aygıttan ses almasını sağlayabilir miyim? Yani bilgisayarım ve ps4 üm aynı kaynaktan aynı kalitede ses alsın. DAC ın optik girişi yok. RCA sı yok. receiverım yok.
bck Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 ps 4 tırt one da tırt ps 3 alın oynayın.
Öne çıkan mesajlar