Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 GERGE said: Korsan ve Ingilizce istiyorsaniz da irc diyorum, Zed'in taa 15 yillik bir konusu var nasil oldugu hakkinda, hala gecerli oradaki bilgiler. irc ile torrent arasındaki fark ne ki? kitap scanleyen irc'ye de koyar torrent'e de. güvenlik açısından mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Seed yok. Taranmış ve drm kırılmış neredeyse her kitap arşivde. Aratıp indiriyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 hacı şimdi hem amazon dan kitap okumak için arada sözlükten faydalanmak, bir de düğzgün Pdf okuyabilmek için ne tavsiye edersiniz? amazon kindle vardı eskiden ama çok yavaş kalıyo bde tek tek bi sayfaya ulaşmak zulüm, daha gelişmiş bişey var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Ebooklar hala pdf e uygun degil, yeni cikanlarda Pdf diyorsan tablete yonelmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 hmm ya pdf de denk geliyo ama amazondan bi tık la bi ton ing kitaba ulaşmak ta çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 ipad Air 2 tavsiye ederim. 4:3 yüksek çözünürlüklü tablet gerek Pdf için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 peki şeyi sorayım, pdf yi boşverin, Amazon dan e-book alıp okumak için tek seçenek kindle mı hala? bendeki kindle çok yavaştı sayfa çevirmek eziyet, tek bi sayfayı bulmak eziyet, sözlüğü kullanmak sıkıntı. Kindle paperwhitedı benimki, yok mu bunların hızlısı cengaveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Cevrilebiliyor hepsi birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 cengo reader yok ya..olsa ben de izdivacina talibim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Kobo iyi bu arada memnunum ben. Yani ne derece performans bekliyorsunuz bilmiyorumda, sözlük kullanisli, customization genisligi var, hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 belki hafiza kartinin yavasligindandir da benim library acilirken kasiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 yeni yama gelmiş kobolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 bajazet, 24.05.2016 19:54 tarihinde dedi ki: İçerisindeki browser beta olarak konulmuş kitapta kelime üzerinden wikipedia ve google search yapabilsin diye. androidli cihazlar öyle değil işte. youtube açabiliyor, aksiyon yapmadan iş görüyor. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2023 Ben Android olanları tercih etmem. Bu cihazlarda pil ömrü önemli, içini doldurdukça pil ömrü azalıyor. Telefon var zaten hepimizin cebinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar