senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 pdf'in tek çözümü print ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 PDF istiyorsaniz 4:3 taplet lazim, iPad Air filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 senko said: pdf'in tek çözümü print ya :) evde var mı? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 olcaktı galiba ya. nerde hiçbi fikrim yok ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 aksam misafirin var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Yok, senkoyla evlencem durum daha farkli Printer olayi yalan ya, ilk kartus bittikten sonra kullanilmaya devam edilen bir ev printeri gormedim ben henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Evet cunku mediamarkta vs gidip kartus almak inanilmaz zor bi is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Epson L550 kullaniyorum, ₺20'ye dolan tanki ile 4000-5000 sayfa basiyor. Pahali bir model ama faks, tarayici ve fotokopi de yaptigindan. Ucuz versiyonu da var: http://www.vatanbilgisayar.com/epson-l130-murekkep-tankli-yazici-c11ce58401-.html Renkli baski istersen ayri ayri RGB murekkep alman gerektiginden biraz daha pahaliya geliyor. Basta ₺400'e yazici cok gibi gelebilir ama sonrasi ₺20'ye 4000 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 dedigin bayagi mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 hp kartuslarda 1000 sayfa 150tl gibi bir orana geliyor siyah-beyazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 glo hd hala anadoluda bazi magazalarda var drin. oradan cekip getirebiliyolar. bi de glo hd uretimi bittiyse yeni model cikariyolar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Aura siparis ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Kobo Aura H2O mi , Kobo Glo HD mi(ellerinde 6 tane var)? Hangisini onerirsiniz ve neden? Kindlelarada bakiyorum ama convertti oydu buydu ugrasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Glo HD çünkü glo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 glo olmasinin ne ozelligi var? 2 sininde speclerine baktim gorebildigim en buyuk fark boyutlari ve agirliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 glo nun dpi daha yuksekmis hmm. Bu sirada stoklarinda kobo aura one olan biryerde buldum , hic deneyen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 glo hd nerde buldun stokta? ben çok aradım, üzerine buldum, göndermedler çünkü yokmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yurtdisindayim one i buradan , glo hd yi amazon.de den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 geldi benim alet de kitap yükleyemedim adam akıllı ya calibre'den atıyorum, dosya olarak direkt atıyorum falan olmuyor bi türlü neyi yanlış yapıyorum anlamadım en pratik yolu nedir kitapları yüklemenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 calibreden epub veya kepub yaptiktan sonra send to device (main memory) diyeceksin, ancak cekip cikarma islem bitince remove device i calibreden yapacaksin yukarida var ikonu. sonrasinda kobo onu algilayacak. bir diger islemde usb den baglan kobodan connect de, normal usb stick gibi at icine kitaplari, sonra windows dan remove device tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 aynen dediğini yapıyorum ama olmadı bi türlü anlamadım hiç kapatıp açıp tekrar yaptım yüklemeyi. oldu şimdi istenmeyen satır atlamaları/boşluklar oluşuyor kimi sayfalarda onun önüne geçebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 GERGE nin şurda anlattıklarını yap https://forum.paticik.com/read.php?7,8387020,8393927#msg-8393927 bu sorduğunun cevabıda burda https://forum.paticik.com/read.php?6,8128483,8128483#msg-8128483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ayrıca kitapları direk aletin ana dizinine koyarsanda görüyor. ama çıkarırken usb aygıtı güvenle çıkar de mutlaka her iki şekildede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Sozcuk kesim sozlugune gerek yok, kendisi artik Kobo'nun guncellemelerinde yer aliyor =) Aura ve Aura One icin cikti sadece ama, digerlerine ilk guncelleme ile gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 kobo glo hdde sizde de sözcük seçtikten sonra highlightı sağa sola çekmek işkence mi? Benimki mi bozuk alet mi bu konuda BAYA başarısız bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar