Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 yav said: Idefixten glo hd siparis ettim sonunda. Aura'ya sd kart giriyomus ama cozunurlugu ve piksel kalitesi bi tik geride, neden 30 tl pahali anlamadim. Kilifindan da aldim bu arada, umarim iki kati kalinligina cikarmiyodur aleti. Mont cebime girsin kereta. Turkiye disinda her yerde $10 daha ucuz. Sadece piksel kalitesi olarak geride degil (zaten bu aletlerde pixel yok aslinda, farkli seyler), ekran teknolojisi olarak bir increment geride her sekilde. Kobo sadece ucuz olsun diye cikardi sanirim. Neden Glo HD'yi bitirdiler bilen yok, CEO'da bir aciklama yapmadi. Yeni, 3. Glo cikiyor deniliyor ama dedikodu olarak. Pixel olayini surada anlatmistim: http://www.mobileread.com/forums/showpost.php?p=3347406&postcount=69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Pixel derken cozunurluk/nokta yogunlugu (dpi)ndan bahsetmistim, agiz aliskanligi piksel demisim. Ha dr'de glo hd yoktu sayfasinda, 2-3 magazaya telefon da ettim belki stok kalmistir diye onlarda da yoktu. O yuzden idefix'ten aldim. Umarim idefix de aa bizde de yokmus baska model verelim cekmez, keza tedarik surecinde yaziyor henuz ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 aura'nın yenisindeki gece ışığına çok özeniyorum. glo hd'nin beyaz ışığı rahatsız ediyo uyku öncesi. ama artık çok geç aldık. zaten 2 katı fiyat var aura'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 glo hd'nin ekranını negative yapamıyoruz değil mi beyaz arkaplan siyah yazı yerine, tam tersi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 birsey diyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Eski modeller içi o. Yenşde de yöntemi cardı ama, Mobileread'den bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 senko said: glo hd'nin ekranını negative yapamıyoruz değil mi beyaz arkaplan siyah yazı yerine, tam tersi? http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=212162 kendim denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 koreader ile yaparsin. koreaderdan sonra zaten bir daha bakmadim kobo nun readera. koreader= freeware reader yukleyebiliyorsun kobo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 kobo glo hd piyasada yok galiba, dr kendi sitesinden de kaldirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 pillerindeki ariza sebebi ile toplatiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 idefix'den 1 hafta önce satın aldım, hala tedarik sürecinde yazıyor :( yarın arıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 aura'yı gönderirler nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Bu kadar glo hd pompaladınız bozuk mu çıktı şimdi noldu, soğuk su onunla mı alakalı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Tükendiği için bulamıyorlar, kalmadı çünkü. Sonra alamayınca bozuk diye çemkiriyorlar. Patır patır çalışıyor efendim nasıl bozuk. Japon çalışkanlığı altında Kanada şirketi abi. İnsan dağından ağacından utanır söylerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Idefix baya baya rezalet cikti yalniz, beklemiyodum nedense hic boylesini. 15. gun itibariyle tedarik surecinde urun. Telefonlari acilmiyor. Mail attim cevap gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Glo HD söylediysen unut onu. Geçen ay üretimi bitti. Paranı geri iste. Gerekirse bankana git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Oyle yaptim zaten. iptal talebime cevap alamiyorum ona sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 üretimi mi bitti O_o üretimi bitik ürün mü aldık lan pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Stokta vardi ben aldigimda yav, ellerinde kaldiysa kapmisimdir diye hissetmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Kobo'da üretimin bitmesi önemli değil. Hala kendisi en iyi 6" ereader ve Kobo ilk Kobo Touch'ı bile son versiyona güncelledi. Şu an satılan yeni versiyon 5-6 sene önce çıkanı diyorum. Neredeyse hiç satılmayan Aura HD gibi modeller bile son yazılımda. Dert etmeyin yani onu. Kindle Oasis'den filan daha iyi bende bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 neyse, yemek yerken şimdi açtım idefix'in müş.hizmetlerini 3-4 dk'ya açıldı telefon. "kolayca" iptal edebildim siparişimi d&r'a gidip direkt alacam bu durumda alacağım model aura olmuş oluyor 1024 x 768 çözünürlüklü 212 ppi 6" Carta E Ink dokunmatik ekran imiş ekranı zaten elime başka ekitap okuyucu almadım henüz, farkını görmezsem keyfim tıkırında okurum :P sipariş verdiğimden beri kitap/makale okuma işini bu cihaza bağladım resmen o yüzden hemen almam lazım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 bi tarafınızda patladı a.k.a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Aura 2'nin isiklandirmasi daha iyi ama dokunmatik ve ekran olarak Glo HD daha iyi teknolojiler kullaniyor. Ama oyle cok buyuk bir fark yok, sorun yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 abi pdf ler..biraz..makale isi dertli olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar