Phobost Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ismine aldanmayın güzel şampuandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 http://images1.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/34266040_large.jpg hepsiburada'dan kargo dahil 3tl'ye almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Aceace said: sadman said: samaella said: http://i.sabah.com.tr/sbh/2015/09/03/650x344/1441291621560.jpg Ben şu tarz ürünlere inanmıyorum. Hayvan gibi fiyat koyuyolar organik diye. Organik olsa her köşe başında satılmazdı. inan. cidden bak. 3 yıldır mecburen tresan kullanıyorum. Uzun saçlıyım ve saçım hunharca dökülmeye başlamıştı. (kafamın ortasından süveyş kanalı geçiyor resmen) Dökülmeyi durdurdu. Tekrar çıkmıyo gerçi ama dökülmeyi durdurmuş olması bile bana yetti. Ah bi de iğrenç ötesi kokmasa. Banyodan çıkınca hatun "Yine mi duş aldın sen?" diyo. O derece. genetiğinde ne varsa o abi. erkek tipi saç dökülmesini şampuanla falan durduramazsın, muhtemelen denk gelmiş ikisi sadece. ileride gene başlar yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2016 Phobost said: ismine aldanmayın güzel şampuandır hunharca güldüm. Sahibi kesin nargile kafe sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Sebamed'in şampuanları pek güzel, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 benjani said: http://images1.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/34266040_large.jpg hepsiburada'dan kargo dahil 3tl'ye almıştım Bende almıştım ama eşimin gözünde alerji gibi bir şey yaptı. Bugün can sıkıntısı gezerken çam esansının saçları kuvvetlendirdiği tarzında bir şey okudum ve aldım. Şampuana 20 damla konuluyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 kepekte yapmıyor cam esansı diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi cevrenizde hala kel insanlar var degil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Kelim. Genetik diye avunuyorum ve yaptığım hataları yüzüme hunharca vuracak ve çözümleriyle dalga dalga saç çıkartacak kişiler arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 erkek olmak cok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dalga dalga kan cikartacak bulabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Kalsın, Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bioblas - Men - Zencefil kullanıyorum. Çünkü yanında bedava bi tane daha veriyordu. Ve de kokusu güzel. Benim hergün şampuanlamam gerekiyor. Mutfakta çalışıyorum, saç dipleri çok çabuk kirleniyor ve de saç diplerim acayip yağlı. Sabun önermişsiniz de, o sabunlar acayip kurutuyor saç derisini ve kepek yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 feverfeverray said: Sebamed'in şampuanları pek güzel, öneririm. Benim kuaför de bu markayı önermişti. Maşallah 400ml'si 32 liradan başlıyordu. Eve gidince denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 aveda güzelmiş bu arada, aldım rosemary mint li birşey. her gün kullanıma uygun geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar