arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Super yaaa Bayıldım trailera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Finding Nemo da filmden once gostermislerdi trailerini PS: Indiremedim ama logodan sey saniyorum, o eski super kahraman dimi, kemerini takamiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Pixar rulazz ah bide paçalarını walt disnerden kurtarsalar daha güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Pauhaue adam1n esprileri guzeldi sneak peaklardaki... I am toying with you... EE ööö... Your parents will explain it. Sdfsdfhdf :D[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 nemo'ya gidenler bunu ve kardan adam'ı gördüler =) kardan adam çok eski, pixar'ın ilk animasyonlarından, ama mükemmel yani görmediyseniz bi şekilde bulmaya çalışın.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 zenci elemanın sesi sam jackson olmalı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hueh sufer[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sesini bilmem ama kendisi kesinlikle Samuel Jackson. Ondan esinlendikleri bariz belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet öyleymiş The Incredibles Producer: John Lasseter Directed by: Brad Bird Original Story by: Brad Bird Screenplay: Brad Bird Music by: Michael Giacchino Distributor: Disney/Pixar Running Time: -- Production Budget: $92 million Production Started: April 15, 2002 Proposed Release Date: November 5, 2004 Bob Parr/Mr. Incredible - Craig T. Nelson Helen Parr/Elastigirl - Holly Hunter Mr. Incredible's boss, Buddy Pine - Wallace Shawn Lucius Best/Frozone - Samuel L. Jackson Syndrome/Incrediboy - Jason Lee Violet Parr - Sarah Vowell Dash - ??? Baby Jack Jack - ??? "E"/Edna - Brad Bird Mirage - ??? ??? - John Ratzenberger [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Fegro, 02 Haziran 2004 12:49 tarihinde demiş ki: Pixar rulazz ah bide paçalarını walt disnerden kurtarsalar daha güzel olacak... 2-3 ay önce ayrıldılar sanırım.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hayır bu film de disneyden çıkacak diye biliyorum hatta filme giden linki konu ile ilgili bi yazıda buldum disney pixar ın yapımcılık / dağıtım gibi olaylarını hallediyormuş disney de bu 3d olaylarına girmek için çalışanlarını eğitiyormuş falan ama elbet pixar bitirecek olayı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bu film disney-pixar ortaklaşmasının son ürünü başka olmayacak dediğiniz gibi anlaşamadılar çünkü olan disneye olacak doğal olarak[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bu teaser ı nemo ya gittiğimizde görmüştük we kopmuştuk beklioruz ne zmn gösterime giricek acaba[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Disney ölsün,iflas etsin, yıkılsın.Kendi animasyonlarını (genelde elle çizim) karalayan bir kuruluş yaşamasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 evet film, türkiyedeki "animasyon filmleri çocuklar içindir" mantığı sebebiyle ancak şubat tatilinde vizyona girebilecek. ocağa kadar bekleyemediğim için divx ini indirdim izledim pixar gene döktürmüş. ve gene küçüklere göre değil bariz büyüklere göre esprilerle dolu. gele de bunu bizim milletimize anlat kolaysa...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bi de orjinali oynamaz şimdi burada ya. dublaj oynar her yerde. nemo'da olduğu gibi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 heyecanla bekliyorum pixar'in en iyi isi oldugu soyleniyor, ki buna nemo da dahil.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 dvd alacaz dvdsini izlicezz cekemem coluk cocuk vizirtisini.. kesin gece matineside koymazlar o filme.. pehh ne anlami varik sinemaya gitmenin..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 adı ne olcak filmin? kahraman dostlar mı?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 inanilmaz aile olur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Jaan, 30 Kasım 2004 23:20 tarihinde demiş ki: evet film, türkiyedeki "animasyon filmleri çocuklar içindir" mantığı sebebiyle ancak şubat tatilinde vizyona girebilecek. ocağa kadar bekleyemediğim için divx ini indirdim izledim pixar gene döktürmüş. ve gene küçüklere göre değil bariz büyüklere göre esprilerle dolu. gele de bunu bizim milletimize anlat kolaysa... Ya hocca siz bu divx filmleri nerden indiriyosunuz bana da soleyın bende indirem ama kazaa imesh emule falansa yaramaz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 izledim, hoşlandım. animasyon alırken bakıyorum, pixar ise düşünmüyorum bile. süper kahraman anlayışı çok iyiydi :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oy. muhteşem bi filmdi. MUHTEŞEM!!! SÜPER! evet herkesin izlemesi lazım. evli olanlar daha çok keyif de alabilir duruma göre :=)[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Harika bir animasyona benziyor. Trailer'ın da gülmekten ölmüştüm. Pixar yaptı mı yapıyor işte. Disney'in böyle bir firmayı elinden kaçırması çok kötü olur Disney için diye düşünüyorum ama böylesine büyük şirketler elbette bir ikinci plan hazırlıyordur.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar