hattok Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Selam ben fr dil edebiyatı okuyan bir çavoyum.4. sınıf ama bitmeyecek ve istediğim bir bölüm değil kesinlikle. Şuandaki planım japonya ya da Kanadada biraz olsun kafamı rahatlatmak yaşamak.Kendimi aşçılığa baya eğilimli görüyorum ama sıkıntı şu aşçılık için güzel paralar lazım bende o yok malesef. Hangi alanda kendimi geliştirmeliyim çok fazla bunu düşünmekteyim. Açıkçası japonca fransızca ingiliççe ve türkçe ile ne kadar yürünür neler yapılır yoksa farklı bir şeylere mi yönelmeliyim? Aşçılık veya pastacılık en çok çok fazla severek yapabileceğim bir meslek ama başlangıç için biraz birikmiş sermaye lazım açıkcası. Bazı yerler 8 ayına 15.000 Kağıt istemekte :D Çok zengin değilim fakir de değiliz ama şuan ailem bilmediği için ona yönelmem olmaz. Diploma denen kağıt parçasını istemekteler :D NE yapılabilir ne edilebilir ne konuda kendime bir şeyler katabilirim. Vasıf katabilirim? Yani bak ben de şunu yapabiliyorum demek istiyorum.FR bitse de bitmese de aynı teres olacağı için çok vasıfsız bir şey gibi görüyorum bunu. Fikirler bekliyorum sizden açıkçası.Belki benim aklıma gelmez ama sizin önerebileceğiniz bir şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 fransa ya git..orada ne yap ne et bir restoranta gir..calis..sonra bu dediklerini bir daha dusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 hele okulunu bitir sonra hayata karsi isteksizlik basliyacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 6 ay aşçılık kursuna gittim aşçı oldum o kadar insan var ki inanamazsın zibille 1500 lira mayışla yağ kokusuyla eve dönersin hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 hostes ol. go go thy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 harbi ha..okulu bitir..sonra gordugun ilk donerciye gir calismaya basla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Pastayı hobi olarak yap, bi süre sonra beceremediğini farkedip bırakırsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 benim bi ark vardi senle ayni konumda. ingilizcen zaten vardir diye varsayiyorum. thy nin yurtdisi ucuslarinda yemekten sorumlu adam oldu. dunyayi dolasiyo surekli siyahi kizlarla fotolarini atiyor bana. hem ascilik hem ayni bolum hem yurrdisi meraki al iste sana hayatini yonlendirmen icin firsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 git bi yerin mutfağına girip çalışmaya başla yapmak istediğin işi öğren bi yandan okulunu bitir. sonrasına bakarsın. kursa gidip zibilyon para bayılana kadar bi yerin mutfağında gönüllü çalışsan daha iyi değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 KillJoy said: dunyayi dolasiyo surekli siyahi kizlarla fotolarini atiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Anelor said: git bi yerin mutfağına girip çalışmaya başla yapmak istediğin işi öğren bi yandan okulunu bitir. sonrasına bakarsın. kursa gidip zibilyon para bayılana kadar bi yerin mutfağında gönüllü çalışsan daha iyi değil mi. Yarı dramatik avrupa yapımı sanat filmi plotu için evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Jeeztro said: KillJoy said: dunyayi dolasiyo surekli siyahi kizlarla fotolarini atiyor bana. ebony herkesin rüyalarını süslüyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 universitede neden fransiz dili edebiyati bolumu aciyorlar lan? ihtiyac mi var? ne bu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 fransa da yeterince yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 dasaaa said: universitede neden fransiz dili edebiyati bolumu aciyorlar lan? ihtiyac mi var? ne bu simdi? Müteahitlik bölümü açılmalı bence de fen edebiyatı falan kapayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 su anki univlerin yarisinda kapansa fen edebiyat bolumu, ulke hicbirsey kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 muteahhitler icin belge var yaw. ama cidde fransiz dili vs ne gereksiz bolumlerdir. adam tabii isteksiz olur. "bu bilgi gercek hayatta ne isimize yarayacak" bolumlerine 4 sene git gel, hayattan sogur insan. gelecek kaygisi icinde erir gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Fransız dili ve edebiyatı gene mantıklı lan öle demeyin tercümanlık apıyolar adamlar kitap felanı gectim mutercim tercume felan yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Kek never ending fransız dili ve edebiyatı mağdurları. Bölüme girişte uyarı koymaları gerek bu bölüme girenlerin çoğu mezun olamıyor diye. Bunları kapatıp mühendislik açsınlar yeterince vasıfsız gorex giyen yok ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 lan zaten her üniversitede banko mühendislik var elektrik makina inşaat anasını satıyım sorsan laboratuarda 9 vluk pil yok diline deydirip çarpılcak ama elektirk mühendisliği bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Tercümanlık için tercümanlık bölümleri var Fransız dili edebiyatı millet boş kalmasın diye duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 önce bi üniversitenin meslek edindirme merkezi olmadığını ve bu iş için meslek yüksek okulalrı olduğu gerçeğini topluma kabul ettirebilsek oradan yürüyeceğiz de ben 2 sene fazladan okudum mesela.. askerlik olmasaydı iki sene mis gibi okur sonra işe başlar işte 5-6 yıllık iş deneyimi sahibi olduktan sonra vizyonumu genişletmek için +2 yıl yüksek öğrenim programlarına kaydolurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 KillJoy said: benim bi ark vardi senle ayni konumda. ingilizcen zaten vardir diye varsayiyorum. thy nin yurtdisi ucuslarinda yemekten sorumlu adam oldu. dunyayi dolasiyo surekli siyahi kizlarla fotolarini atiyor bana. hem ascilik hem ayni bolum hem yurrdisi meraki al iste sana hayatini yonlendirmen icin firsat thy do&co sürekli eleman alıyor. Hem yurtdışı uçuyorsun hem yemek olayında gelişiyorsun. win win. Çok ağır değildi şartları. Ama diploma şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 docodan ne para kazanmıştım ya zamanında tehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar