Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Destroda benim bildigim kadarıyla 10-15 kisi kadar Türk var, farklı guildlerde vs. Orderda da oynayanlar var. Oyun hala cok zevkli, dönün bir an önce derim.
Harvey Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Bugün youtube da gördüm fanlar private server açmış falan diye. Geçen düşünüyordum ulan ne güzel oyundu yazik ettiler falan. Eve gidince indireyim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Pandemi meselesi vesilesiyle tekrar başladım, var mı destro'da oynayan hala?
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Ben daha once hiç oynamadım indirip oynasam zevk alıp öğrenebilir miyim yoksa bu server daha once oynamis olanlar icin daha mi iyi.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Pvp seviyorsan zevk alarak oynarsın ve kolaylıkla öğrenirsin. Ben de belki on sene sonra farklı bir classla geri döndüm, yeniden başlamaktan pek bir farkı yoktu.
Bluerain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 On 24.06.2020 at 14:39, Marl0_on dedi ki: Pandemi meselesi vesilesiyle tekrar başladım, var mı destro'da oynayan hala? Bir alt başlıkta ismetto yeniden toplandıklarından bahsetmişti. Ben yine ara verdiğimden dahil olmadım. Bir göz at istersen.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2024 Server baya iyi durumda su an, yeni dungeonlar falan bile eklendi. Belli Quality of Life gelistirmeleri yapmislar; RvR ve quest odulu olarak veren tokenlar standartlastirilmis ornegin. Leveline gore baska token dusmuyor. Sunucu baya canli, surekli senaryo ya da open RvR donuyor. Surekli bir event var. 1
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 ben girip ara ara takılıyorum hala ancak bunca senedir şu oyun kadar doyurucu bir pvp odaklı mmorpg gelmemesi çok üzücü, takıldık kaldık 2008'de. 1
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2024 konuyu görünce yükleyip tier 1'de war priest'le milleti heallayasım geldi ya shjdf peki siegeler filan nasıl burda? keeplerde 2. merdiven mi var mesela yoksa tek mi? tek merdiven olunca savunması çok eğlenceli oluyordu ya 1
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Saeros, 05.12.2024 21:03 tarihinde dedi ki: konuyu görünce yükleyip tier 1'de war priest'le milleti heallayasım geldi ya shjdf peki siegeler filan nasıl burda? keeplerde 2. merdiven mi var mesela yoksa tek mi? tek merdiven olunca savunması çok eğlenceli oluyordu ya Ben de wp'im ve sahane egleniyorum su an. T1 RVR sahnesi de baya aktif, 3 bolgeden birinde warband oluyor illa ki. Gecen yoktu, ben kurdum millet yavas yavas doldurdu. Global chat kanallari da var, suraya adam lazmi diyince birileri geliyor illa ki. Destrolar senaryolarda biraz daha baskin, ama dunden beri Order domine ediyor. Experience ve renown baya hizli akiyor. Tek bir RVR tokeni ve tek bir PVE tokeni var - her is icin ayri token toplama devri bitmis. Her tier icin PVP ve PVE armor setleri var, vendorlar da kolay ulasilir yerlerde. Keep konusunu bilmiyorum ne yazik ki. Surekli biryerler kusatiliyor ama ben dusuk level ve noob oldugum icin ilgilenmiyorum. Ilk defa Reikwald'i savunmak suretiyle bir goz attim, orada da pek bir izlenim edinemedim. Hem ana hole hem de catiya saldirdiklari icin 2 merdiven olma ihtimali vardir diyebilirim sadece. 2-3 gunde bir sehir kusatmasi oluyor, onu event olarak koymuslar. Campaign progress diye birsey var, hangi faction doldurursa o digerinin sehrini kusatiyor. PVE'de dungeonlar disinda pek birsey donmuyor. Dungeonlara ilgili ama insanlar. 1
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 ben en son bunu denediğimde dungeon mancın yoktu ya, helal olsun adamlara uğraşıyolar
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2024 merdiven adedi hala 2, bunca senedir iyi bir sey mi yaptilar hala emin degilim iki merdiven konusunda. ozellikle bodyblock meselesi oldugundan dolayi bazi durumlarda isgali imkansiz hale getiriyordu, o nedenle iyi oldu farkli yontemler gelistirildi keep/fort siegelar icin, 3. kat savumasi, giris kat savunmaso gibi. Body block epey onemli benim icin bu oyunda, gerceklik hissini cok artiriyor, azincourtta bata cika birbiriyle dovusmeye calisan sovalyeler gibi o hissi cok iyi aktariyor, o nedenle onun kalmasi onemli. uzunca bir suredir rvr a gitmedim ama hala ciddi savunmalar yapiliyordu bizim guild devam ederken.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2024 Level 40'a yaklastikca PvP'd zorlanmaya basladim. Cok fazla tus var yahu, Tier 1'in sadeligi kalmadi. Bir de cok fazla CC var, hele o uzaga firlatip yakina cekmeler falan tam kanser
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 powerscaling'in etkisi 40'a doğru azalıyor. 40'dan sonra renown rank önemli olacak çünkü hangi armouru giyebildiğin tamamen onunla alakalı. 70+ rr'a kadar epey gimp hissediyor insan. o nedenle 40'a ulaştığında 50+ hatta 55+ rr olması öneriliyordu.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2024 Ben 40 oldugumda rr 42-43 olur herhalde en fazla. Makasi acmak sadece open RVR ile mumkun, o da zaman ve efor aliyor. Bazen o kadar ugrasip kazanamiyorsun, o zaman hepten bosa gidiyor aksamin. Ben baya gimp hissediyorum su an ya. 2h Wrath gittim ama ayak uyduramiyorum resmen. Benden 3-4 level dusuk bir Grace spec Warrior Priest hem dps'de onume gecti hem de kat kat fazla heal yapti dun aksam. Utandim, tebrik ettim adami. T1 iken bir fark yaratmayi basariyordum, en azindan heal tarafim agir basiyordu. Ama su an bir fark yaratamadigimi hissediyorum. Isler zaten iyi gidiyorsa iyi gidiyor. Kotu gidiyorsa, benim sayemde daha iyi olmuyor
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 @Nigger_of_the_sand : Isler zaten iyi gidiyorsa iyi gidiyor. Kotu gidiyorsa, benim sayemde daha iyi olmuyor. Tier vs lerinde bazı buildler op kalıyor bunun seninle değilde class-spec ve buildle alakası var. 10v10 20vs 20 de buildin ve itemlerin isterse OP olsun 1 kişiyle sonuç fazla değişmez warhammer böyleydi eskidende. 20 kişide support 3 kişi çok iyi olursa sonuca etki eder, o da her zaman değil.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 Bilgiler icin tesekkurler. Biraz arastirdim, 2h Wrath build pek meta degilmis sanirim. 1h & shield Grace bazli buildler en meta gibi, bu da benim gozlemlerime uyuyor. On saflarda ozellikle kalkansiz WP gorunce feci focusluyor Destrolar. CC'ye girdikten 1-2 saniye sonra bir anda 5k hit pointin hepsi gidiyor. Arkada takilmanin da bir anlami yok zira healing trash, kendime zor yetiyor. Burada meta disinda bir oyun tarzi gelistirme sorumlulugu benim ustume dusuyor gibi. Biraz deney yapip neyin daha fazla sonuc verdigine bakacagim. Su an icin en buyuk sorun survivability gibi. Wrath build biraz kotu dengelenmis sanirim. Kullanmak zorunda oldugun taktikler healing gucunu 20%-40% dusuruyor, ve de melee saflarda spell olarak heal atmak zaten asiri zor. Yapabilecegin en mantikli sey, surekli life tap yapmak. Onlar spell olmadiklari icin taktiklerden penalti da almiyor. E life tapleri Grace masterynin altina koymuslar, Wrath gidince bir bonus gelmiyor. Lifetapleri Wrath'e verseler buyuk bir kolaylik olurmus. Grace'de zaten bir ton survivability unsuru var. 1
haleluya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2024 tier 1 pvp hiç bilmeden bam güm 12 levelde black ork ile girdim. zevkli sanırım herkesi 15e boostluyor. meta falan bilmeden eğlenceli.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 t1 ve mid tierde scenariolarda pek meta yok ya, azcık mekanikleri çözenler sorun yaşamıyor ve dövüyor ama tabii 40'a yaklaştıkça oyun mekaniklerine hakim olan oyuncular elinde meta denebilecek class ve specler biraz daha öne çıkmaya başlıyor.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Level 40 rr43'um an itibariyle PVE'ye almiyorlar, ne healer'dan ne de dps'ten saydiklari icin. Bakalim, ite kaka Gunbad yapmayi deniycem belki biri dert etmez en sonunda. Open RVR ve Scenario konusunda degisen birsey yok; harala gurele puan toplaniyor bir sekilde. Sanirim sikayetlerimin bir kismi Order'da tank eksikliginden kaynaklaniyor. Senaryolarda on saflara bakiyorum da, destrolarda mesela 5-6 tank oluyor, healerlarina ulasmak cok zor. Bizde ise 1-2. Boyle olunca beni guardlayacak adam olmuyor ve de cok dikkat cekiyorum, aninda atomlarima ayriliyorum.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 şu eleman iyiymiş bak - tabii ability revamp geldi galiba sonrasında, bazı değişiklikler olmuş olabilir. sovereign set ve great weapon ile çok iyi duruyor wp, hiç oynamadım şimdiye kadar ama biraz hype'lanmış olabilirim sdfsg. 1
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2024 Tiskurler. Anladigim kadariyla kendini koruyan 1-2 kisiyle beraber oynuyor, ona gore optimize etmis oyun stilini. Yine de rotasyonunu ogrenmeye calisacagim.
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 (düzenlendi) ben hep wp'ye karşı oynayan birisi olarak gördüğüm şey şu oldu şimdiye kadar, divine assault'u interruptlayamazsam ölmüyor wp'ler veya burstü iyi denk getireceksin ki toparlayamasın. mantıken zaten dmg output'u artırmak gerekiyor gibi anlıyorum ben. bildiğim kadarıyla hit to heal abilitylerine heal debuff da işlemiyor olması lazım. ama test etmekte fayda var. mekanik olarak basit görünse de bence en zorlarından birisi bu arada, öğrenmesi zaman alırsa da yılma yani. Aralık 25, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi 1
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 (düzenlendi) Yilma dedin ama ben biraz kafa dinlendirmek adina baska classa bakmaya karar verdim 2h kotbs bakiyorum, level 31'e geldim ve izlenimim: SA HA NE Isin ilginci, armor miktarim wp karakteriminkiyle ayni ama daha fazla hayatta kaliyorum. Bunun sebebi sanirim; dusman tank oldugum icin beni focuslamiyor, takimdaki healerlar da beni healliyor. Bir de ben wp iken kimse beni guardlamiyormus meger, ben ise healerlarimi hep guardliyorum. Tus kalabaligi wp kadar fazla degil, kafam daha rahat. O yuzden kalkan kullanmiyorum zaten; kalkan gerektiren fazladan abilityler diskalifiye olsun diye. Eglence suresi wp'den daha uzun surdu zira wp ile mid tierlarda zorlanmaya baslamistim. Lakin, kotbs ile hem survivability hem de damage outputu gozle gorulur bicimde daha yuksek. Girdigim senaryolarin cogunu kazaniyoruz, protection'da da hep ustlerdeyim. Bu sinifla iyi oynuyorum sanirim. Gromril Crossing denen bayik harita su an eventte, ve bu haritayi Order'in kazanmasini ilk kez dun tecrube ettim. Black Fire Basin'de inanilmaz bir comeback yaptik; 320-496 Destrolar ondeyken 2 kere touchdown yaparak oyunu kazandirdim, millet orgazm oldu. Destrolar kudurmustur herhalde. Takimima da helal olsun; ben bayragi 2 kere tasiyana kadar bizden 2 kisi olse destrolar kazanirdi ama hem onlari bayraga yaklastirmadik hem de olmedik. Aralık 28, 2024 Nigger_of_the_sand tarafından düzenlendi
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2025 Bugun T1 open RvR Ekrund'da Destro'ya karsi karsi dise dis kana kan bir mucadele verdik. Supply runda 100% gordugumuzde destro 82% idi, lakin savas alaninda bir turlu galip gelemiyorduk. Adamlarin premade oldugu belli bir warbandi Wermacht gibi bir orada bir burada karsimiza cikip bizi tarumar ediyor. Sayilar esitken bile mucadele esit gecmiyor. Her melee'nin en az 3 healeri var, her healerin yardima kosan en az 3 tank koruyucusu var. Belli anlarda belli yerlerde rotaya cikan Witch Elfler var. Koordine olduklari net. En sonunda Warcampimizin kapilarinda spawn camplamaya basladilar bizi. Belki adam cekerler umuduyla artik Vietkong taktiklerine basvurup, bir o objective bir bu objective intihar saldirilarinda bulunmaya basladik lakin o da ne; adamlarin arka hatlari koruyan ve supply run icin beraber hareket eden en az 2 grubu daha var. 2-3 gerilla ile karsilarinda durmak mumkun degil, sadece ayni anda 4 objective ellerinde olmasin diye anlik bosluklara yonelik saniyelik saldirilar yapabiliyoruz. Ne zaman arka saflari kalabaliklassa on cepheye takviye, ne zaman on cepheleri kalabaliklassa cephe gerilerine Vietkong timleri gonderiyoruz. Supply tasiyan adamlarina saldirip kutuyu dusurtuyoruz, 1 arkadas kutuyu dusuren adami kovalarken ben geri donup kutuyu yakiyorum falan. Birazdan olecegiz, maksat supplyi geri alamasinlar. Lakin kisa surede destrolar da 100%'u buldu, ve adamlarin elinde any given time 3 BO var; 4. de dusse game over. O kadar ugrasmisiz, supplylarda 100%'u ilk biz gormusuz, premadeler karsisinda ezilmek istemedik. Destro azicik organizasyon gosterdi diye Order ezikligimizi hemen kabul edip baska maclara bakmak istemedik, inat ettik. Ben global chati spamlemeye basladim, yardima kosun bu artik gurur meselesi diye. Adamlar ile her kapismaya basladigimizda biz de biliyoruz kaybedecegimizi - ama daliyoruz yine de. En sonunda on hatlardaki meleeleri tamamen pas gecip arka saflardaki healerlara musallat olmaya basladik sirf gicikligina. Belki elleri ayaklari dolanir, verimli heal yapamazlar da 1-2 kill aliriz. O da ne; Warcamp cikis bir itis kakis bizim lehimize gecti 1-2 kill derken corap sokugu gibi cozulduler ve bir anda Cannon Battery'i aldik. Destro warbandi tamamen imha oldu, bir sonraki objective olan Towera giden yol artik tamamen acik. Tower da bize gecti. Toweri aldigimizda, destrolar respawn olup tekrar birlik olmustu. Global chat'de "Stalingrad kurtuldu, Berlin'e yuruyoruz yardima gelin" minvalinde spamler atmaya basladim. Millet sirf benden biktiklari icin, beni susturmak adina T1 altlariyla gelmeye basladi burada sanirim. Zira Advice kanalini amaci disinda kullaniyordum - upsie. Bir sonraki meydan muharebesini kaybettik, ama spawn campimiz yakindi. Destro warbandi Tower'a geri hucum ederken acele edip 2'ye bolunduler, arkadaki kisma Kuvey-i Milliye gibi cullanip imha ettik. Geri kalan yariyi da Tower'in dar merdivenlerinde teker teker oldurduk. Chat kanallarinda Anadolu'dan zafer telgraflari geciyor, annelerimiz sukur dualari ediyorlardi. Uzak illerden gec gunduz yol tepip, yer olmadigi icin Warband'a katilamayan yagiz yigitler once soyle bir homurdanip sonra vatan mudafasi icin besmeleler ile blobumuzu takip ediyorlardi. Objectiveler'de durum 2-2. Ana kuvvetimiz Ironmane'e cullanip orayi kaybetmek istemeyen Destro ile cetin bir mucadelye tutustu. Bayrak bir Order'a bir Destro'ya gecmekteydi. Spawna artik biz uzagiz, Destrolar ise yakin. En ufak bir takviyenin dengeyi bozacagini bilip, Ironmane'e takviyeye gidebilecek Destrolar'a musallat olmayi sectim. Tek basima yol ustunde olan Lookout'a gittim, orada 2 gruba yakin Destro beni gorunce Ironmane'e devam etmeyi birakip bana saldirdi. Olduruldum; ama Ironmane'e birkac saniye takviye gitmemesi mucadeleyi tekrar Order lehine cevirmisti. Spawn olup tekrar Lookout'a kostum. Savasin son asamasi muhemelen orada gececekti. 3-4 Destro hala oradaydi, nasil olduysa iclerindeki tek healeri oldurdum. Beni ciddiye almadilar sanirim. Geri kalan 3 kisi tabutumun son civisini cakacak iken, respawndan geri kosan bir Order guruhu 5. gunun safaginda gelen Gandalf ordusu gibi imdadima yetisti. Hem hayatta kaldim, hem de bayragi dusurduk. Son battle objective'in de boyle dusmus olmasi pek bir anlamli oldu. 5k kadar renown sirf sondaki lockout ile geldi. Savas esnasinda kim bilir kac k kazanmisimdir, dikkat bile etmedim. Insanlar costu, moralman dibi gordugumuz bir mucadelede zafer elde edebilecegimize, sonucu gorene kadar kimse inanmamisti. Cok koordine degildik, cok iyi savasmadik - ama kazanabilmek adina gerekenleri yaptik. Ben kendi gozumden anlatsam da benim sayemde olmadi, aynen benim yaptigim seyleri konusup anlasmadan, kendi istegiyle yapan tek tuk bir suru insan vardi. Pes etmedik. Dalganin iradesi kayanin cetinligini yendi. Zaferin boylesi daha bir tatli sanirim. Biliyorum ki Cumartesim bu sayede daha bir mutlu gececek. Diger Order yoldaslarim icin de oyle olacagini bilmek, beni daha bir mutlu ediyor.
Öne çıkan mesajlar