Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Destroda benim bildigim kadarıyla 10-15 kisi kadar Türk var, farklı guildlerde vs. Orderda da oynayanlar var. Oyun hala cok zevkli, dönün bir an önce derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Bugün youtube da gördüm fanlar private server açmış falan diye. Geçen düşünüyordum ulan ne güzel oyundu yazik ettiler falan. Eve gidince indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Pandemi meselesi vesilesiyle tekrar başladım, var mı destro'da oynayan hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Ben daha once hiç oynamadım indirip oynasam zevk alıp öğrenebilir miyim yoksa bu server daha once oynamis olanlar icin daha mi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Pvp seviyorsan zevk alarak oynarsın ve kolaylıkla öğrenirsin. Ben de belki on sene sonra farklı bir classla geri döndüm, yeniden başlamaktan pek bir farkı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 On 24.06.2020 at 14:39, Marl0_on dedi ki: Pandemi meselesi vesilesiyle tekrar başladım, var mı destro'da oynayan hala? Bir alt başlıkta ismetto yeniden toplandıklarından bahsetmişti. Ben yine ara verdiğimden dahil olmadım. Bir göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar