Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 t2 o kadar da sorun değilmiş ya, rat farmla 1 günde level 20 oldum, daha farmlasam t3'e geçerdim yani direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Herseyi yaptim ama su hatayi cozemedim. Oyun aciliyor warhammer ve mythic logosu geciyor tam menuye gecerken kapaniyor oyun. Bir de windowed aciliyor fullscreen degil. Windows 7 uyumluluk denedim ama olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ya kaldırmışlar rat spawnlarını. nazar değdirdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 DoK açtım kastım r36 oldum bugün oyunda MELİHBAŞKAN'la karşılaştık, forumdan Hao çıktı gülte filan aldı sağolsun bakalım güzel akış dönücek gibi gözüküyor nickim Caethronenhir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Bende KotBS var r28. Singleplayer gibi oynuyorum. Str build yaptım sceneriolarda aqıyorum. En çok dps bende. nick: Maulkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 O değil de BO ve kalelerden exp gelmiyor mu artık, yoksa bende mi sorun var? Ne exp ne inf hiç bişey gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Saeros said: DoK açtım kastım r36 oldum bugün oyunda MELİHBAŞKAN'la karşılaştık, forumdan Hao çıktı gülte filan aldı sağolsun bakalım güzel akış dönücek gibi gözüküyor nickim Caethronenhir tekrardan hoşgeldin :p @Harir BO lar T4 release den beri inf+xp vermiyor diye biliyorum, sorun sende değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Nick Merxan. Small scale mele train guildiniz varda çağırmıyosanız ayıb ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Harir said: O değil de BO ve kalelerden exp gelmiyor mu artık, yoksa bende mi sorun var? Ne exp ne inf hiç bişey gelmiyor. BO'lardan bişey gelmiyodu zaten bi süredir 1-2 hafta önce filan da rvr patchi geldi, eğer keep'i savunan birileri yoksa ödül vermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 keep alınca zone lock yapıyosun zaten o zaman geliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 server crashları cidden baymaya başladı, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 tam indireyim dedimde site gidik sanırım hala oynayan varmı bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 var, devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Hakketten bu oyunun pvp sinden aldığım zevki, hayatımın en ergenlik döneminde bir ara nayt onlayndan aldıydım. olum çogüzel oyun gelin lan. guild de kurmuş arkadaşlar aldılar sağolsunlar aqıyoz Nick : Mercimek Diabloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Oyundayım Gençler :) Choppa / Chosen Hazır. "Phalanx(Destro)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismetto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Chosen https://www.youtube.com/watch?v=7skWb2OXHI8&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 len ismetto said: Chosen https://www.youtube.com/watch?v=7skWb2OXHI8&feature=youtu.be zate hevesim vardı şu videodaki halini görünce saldım choppayı tank kasıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Haftasonu direkt geliyorum valla, Total War Warhammer oynarken anladım ne özlediğimi bu mereti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Gel gel bekleriz. Merxan nickli arkadaş bana ulaşabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 şu ara ağır ddos saldırısı var servera, oyuna girmek mümkün değil. bilenler bilmeyenlere duyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bende açtım bi choppa bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bir haftadır serverlar kapalı. Giremiyorum oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Serverları taşıyorlar yakında açıcaklar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Server up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 bende kurmaya çalışıyorum ama şu hatayla karşılaştım kanser oldum Error starting: System.UnauthorizedAccessException: 'C:Program FilesWarhammer Online - Age of ReckoningWAR.exe' yoluna erişim reddedildi. konum: System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) konum: System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost) konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy) konum: System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode) konum: RoRLauncher.Client.patchExe() konum: RoRLauncher.Client.Handle(PacketIn packet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar