Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kayıtsız yurtdışından gelen telefonlarınız için kendi pasaportumdan olan 1 adet kayıt hakkını satıyorum. ödeme sonrası 1 saat içerisinde işlem tamamlayıp gerekli evraklar e-posta adresinize göndereceğim (vergi dekontu, edevlet kayıt ekran görüntüleri) işlemler e-devlet üzerinden yapılmakta olup anında İMEİ NUMARASI KAYITLI olarak gözükür. geçici kayıt değildir. sorunsuz sıkıntısız bireysel kayıttır. ödeme : enpara eft/havale fiyat : 138 TL vergi + 130 TL'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 kıbrıs gidiş geliş daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 kıbrıs sayılıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Sayılıyor kimlik no ile kayıt ettiriyorsun malum kimlikle girip çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 aynen kıbrısa pasaportla girip çıkmayın sonra vize problem oluyo kimlikle girin çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 arkadaşa bi çorba falan ısmarlayın acıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 pasaportlar 2 adete çıktı arkadaşlar ayrıca bu iş için kıbrısa gidip gelecek beyinsizin aklına ediyim ben asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 az önce biri daha girdi ülkeye, 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ginaly said: kıbrıs gidiş geliş daha ucuz. Kıbrısa gidiş geliş 130'dan ucuz mu? Ben niye 320'ye aldım lan 4 ay önceden aldığım bileti, nereden almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 baltalama cümlesi o ya, yoksa nerede 130'a gidiş geliş. taşucu-girne bile 180 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mayhem said: ayrıca bu iş için kıbrısa gidip gelecek beyinsizin aklına ediyim ben asdasd Şu yorum da talihsiz olmuş. Adam bu yola başkoyduysa gider freeshoptan da içki vb alır bedavaya getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bombay aldıydım 39tl ye ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 mayhem hacca giden hacıların pasaportlara çök abi, iyi pazar var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 aslında güzel fikir sen yetkili bir abiye benziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Abi 138tl+kdv bi 130 da sana zaten telefonların ordakiyle burdaki farkın yarısı bitti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 samaella said: bombay aldıydım 39tl ye ahh ahh sarhoşluğu en temiz şey ya. Bombay+tonic sabaha mis gibi uyanıyosun abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Verginin KDV'si mi olur, gerçi bizim ülkede olur da, 138 TL dediği zaten verilen para + 130 sakal anlamında demiş. Ayrıca gidip 1000 TL'lik telefon için uğraşmazsın tabii ki ama mesela arkadaşa iPhone 6s Plus 64GB aldım ben Londra'dan, tax free de olunca 615 pounda geldi, 2500 TL vs. 3900 TL oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 güzel diyorsun abi de, telefonu aldım kayıt ettirdimle bitmiyor ki olay. her arızasında tamir masrafı birikecek? herkesin deneyimi farklıdır tabii de, ben 2 telefon alıp kayıt ettirdim. ikisini de ilk arızada rafa kaldırmak zorunda kaldım. tamir ücretleri garanti kapsamı dışında teknik serviste saçma sapan yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Yurtdışından o yüzden Apple alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 1 yıl garanti oluyor iphone yurtdışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Amerika ve arap ulkeleri uzerinden gelen telefonlar icin hesapli oluyor bu parayi odeseniz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 arap ülkelerinden alınan iphone'larda facetime olmuyor bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 yoo oluyo 160 lira fazla veriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mayhem mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar