Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 şimdi ben bundan aldım da bir iki şey var aklıma takılan evde iki tane kedi olacak gibi duruyor bunu devirme şansları var mı acaba altındaki ayağı ne kadar sağlam bilemedim. o yüzden duvara monte ettireyim dedim. duvara monte ettirsem ambilight'lardan performans alabilir miyim onu bilemedim. netten biraz araştırdım ama kesin bir şey de bulamadım. youtubeda çok var duvara monte ettiren gayet de güzel duruyor ama askı aletleri farklıdır daha uzak tutuyordur falan gibi sorular geldi aklıma. bundan kullanan duvara monte ettiren falan varsa yardımcı olabilir mi? askı aparatları arasında cm farkı ne kadar oluyor falan onu da tam bilmiyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/everest-tk-25-stark-12-40-lcd-led-tv-aski-aparati.html#genel-bakis şundan aldım ama başka bir aparat mı alsaydım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 parandan kacma al bundan keyfine bak edit: kucuk incli linkini koymusum, onu duzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bu tarz hareketli şeyler için 40 inç büyük diil mi tamamen cahilliğimden soruyorum yanlış bi önyargım var galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 belli bir taşıma kapasitesi var tabi ki ama televizyon da ton çekmiyor zaten üzerinde x kg ye kadar taşır yazması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 taşımasından değil de hantal bi görüntü olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 televizyon bam güm düşer de kırılırsa parasını veriyor mu acaba şu duvara sabitleme aparatını satan? niyeyse hiç güvenmiyorum taşıyacağına. bi sene falan benim gözümde şunların dayanıklılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 sonorus marka ile çalışıorz biz duvar monte zımbırtıları için, genel olarak öneririm yalnız. bu model için değil. Bu dışa çıkan model hangi markanın olursa olsun çok sağlıklı değil. ekran sabit duracaksa ok ama yok ben 90 derece döndürüp izlicem dersen hafif bi eğim oluyor. bu arada düşmesi nerdeyse imkansız eğer bi insan asılmazsa demire- sonorus için konuşuyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 10-15 cm duvardan uzak durması lazım diyorlar ledlerin philips forumlarında. bunu sağlayabilecek bi sabit duvar monte aparatı var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ayarlanıyo o sonoruslar, istediğin yöne de çevirebiliyosun, yakınlaştırım uzaklaştırabiliyosun. eklemli olanlarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 hem sabit hem ayarlanıyor mu tam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bende de 2 kedi var, kendi ayagi uzerinde duruyor alet, biraz uzak olmasi lazim ambilightin duvara. Devrilmedi simdiye kadar, saglam ayagi, kediler de sakin gerci ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ben de vazgeçtim monte ettirmekten şimdilik. dursun duruma göre bakıcam zaten şimdi bi tane var kedi o da civciv gibi bişey. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Evde bendede amblight var, duvardan 20 cm mesafe olmazsa olmuyor. Aşkı aparatina takarsan aydınlattığı alan çok ufak olur ve seyir zevkini öldürür.Illa asman gerekirse philips in tv ile uyumlu lambalarından alıp kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 sonorous yazilmis, guvenilir marka vestel sanirim sahibi. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 mesela bu ayarlanıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 miyaw33 said: Evde bendede amblight var, duvardan 20 cm mesafe olmazsa olmuyor. Aşkı aparatina takarsan aydınlattığı alan çok ufak olur ve seyir zevkini öldürür.Illa asman gerekirse philips in tv ile uyumlu lambalarından alıp kullanabilirsin hue diyorsan onlardan alıyorum ama güzelim ambilight'ın etkisini de azaltasım yok işte. şimdilik takmama kararı aldım bakalım. @ash eyvalla asacak olursam buna bakayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Çok salakça bir soru sorayım. Hep ambilight istemiştim. Ama hep başka tv aldım. Şimdide oled alıcam. Acaba bir daha düşünüp ambilight mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Ambilightc cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 benim işyerinde de philips ambilaytsız 40 inç var. http://www.vatanbilgisayar.com/maxima-3255-slim-hareketli-aski-aprati-32-55-82-140-cm-uyumlu-40-kg.html Philips servisi şuna benzer bişey getirmişti kurulumda. Zaten 8 tane koca vidayla tutturdular duvara, sağlamlık açısından bi sorun olmaz. not: tabi duvarda kara sıva olduğunu var sayıyorum. Bazı müteahhitler sadece alçı sıva yapıyor, onda sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 akirafes said: Çok salakça bir soru sorayım. Hep ambilight istemiştim. Ama hep başka tv aldım. Şimdide oled alıcam. Acaba bir daha düşünüp ambilight mı alsam? abi valla arkadaşta 4 ledlisi var. biraz izledik ledleri kapayınca gözümüz rahatsız fln oldu. çok iyiydi izlemesi açıkçası. ben 2 ledli aldım. bi de philips hue alacam yanına. güzel olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Kesin raspberry pi'yla yapılıyodur ha bu. Bi bakındım da model b ile yapanlar buldum, 2yle de yapan var mı acaba bi onu araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Duvara cok yakin olursa ya da sagi solu kapali bi alana tikarsan televizyonu anlamini hafiften yitiriyo o ledler ama genis bir duvarin onune duvardan azcik beriye koyunca sahane oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Doğa belgesellerinde ve maçlarda özellikle seyir zevkini katlıyor amblight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Goering said: sonorous yazilmis, guvenilir marka vestel sanirim sahibi. saygilar yok la değil küçük bi firma ama iletişimim var kendileriyle, düzgün iş yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar