Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2025 ve bitti... 10 yıl izlemişiz, hey gidi... son bölümü tamamen değiştirmişler manga finalden anlaşılan: Spoiler bu video geçen yılki manga final ertesinden. fast food'da çalışmak yerine öğretmen & iron man olmuş. uraraka ile ilişkilerini tamamen atlamışlar. yani bence esas sorun o değildi ama böylesi daha iyi gene. all might kendi iron man olmasını tercih ederdim. eski pro hero'ları 2 kare hariç tamamen atladılar bir tek ona kızdım, onun dışında bu kadar kötü bir sezondan sonra olabildiği kadar düzeltilebilecek bir final olmuş. yıllarca çok iyi ilerleyip sonra tepetaklak yokuş aşağı gitti. yazık oldu. ama gene de geçirttiği güzel ve gaz anlar için teşekkür ediyorum, onlarla anacağım.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2025 ayrıca teşekkür etmek istiyorum bu animeye. narutonun friendshipinin daha güzel olduğunu kanıtladı bana. dünyanın en kötü tasarlanmış villain ödülü varsa buraya verilmeli... ve, bitti sonunda ama kimseye tavsiye edemeyeceğim bir anime olarak aklımda yer edinecek. milletin son bölümün nasıl bittiğine şikayet etmesini de saçma buluyorum. gayet güzel bitti bence önceki saçmalıkları gördükten sonra. Spoiler terörist ve binlerce kişiyi öldüren kancı kızı öldürdüğü için ağlayan uraraka sahnesi o kadar gereksizdi ki. hani dekunun da bi anda antenleri o saniyede açılıyor urarakaya gidiyor, hadi deku buldu sınıfın kalanı nerden buldu da geldiler? ve hiç bir şey de olmadı. uraraka hala aynı üzgün mal emo kız olarak hayatına devam edecek.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2025 Yok anime için şikayet etmediler zaten manga için etmişler. Onun üstüne değiştirmişler işte anime finalini. o dediğin yüzünden millet spinoff’taki yumruklu punisher’ı sevdi işte. O da yumrukluyor sadece gerçi ama olsun lol. hastane arc’a kadar eli hafifliği anladım da sonra vilyanlar soykırımcıya dönüşürken kahramanlar pg-13 kalınca çok sırıttı. o tone shift yakışmadı bu seriye. Adam kan fışkıran şonenler zirveye oturdu diye onlara mı özendi bilmiyorum ama yapamadı.
Öne çıkan mesajlar