Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : Boku no Hero Academia

Regalya

Öne çıkan mesajlar

ya bu büyük avengers assemble anından beri her hafta birşey yazasım geliyor ama o kadar öldürdü ki mangaka bütün heyecanı. yazık gerçekten onca build up'ı tek bir dandik vilyanla harcamak.

son birkaç bölüm:

Spoiler

hani all for one ile kapışsalar anlayacağım da bu 12765612373156 el regenleyen veledin şu kıtıpyöz haliyle bile tamamen yenilmez olması, bütün olayın tamamen dekü'ye bağlanması. tomodaçi sohbeti. şişio kardeş yenildi sandık onu da resledi galiba. yeter yani işte cılkını çıkarma artık o kadar. bütün vilyanları reslenen char yapma, bir tane yetsin.

ne güzel şonendi yani düşürdü adam kimetsuya benzetmeye mi çalıştı sonlara doğru edgy olsun da daha popülerleşsin diye anlamadım ki. mirko'yu da "give me a hand veronica" yaptı. üçlüyü öldürecek diye korktum da bakago'yu ölmüş gibi göstermekle yetinecek gibi. dekü birşey daha unlocklayıp onu da resler kesin. yeter ya tek chara 2376317853267125 güç vermeden de hikaye yazmak mümkün.

Sosyal ağlarda paylaş

valla son bölümün son kısımları güzel işlendi AMA

Spoiler

kesin reslenecek bakugo. reslendiği saniyede droplayacağım komple. 

sub-Main-main villain da arkadaşlık dostluk sayesinde yenileceğini şimdiden anlamış olduk. deku gelince "kardeş gel bi sarılalım" der yener kesin. abv böyle serinin.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

150

Spoiler

çocuk olmayan herkesi ya öldürecek ya kötürüm bırakacak, hepsini de dolaşıp dekü yenecek anlaşılan. berbat etti bıraktı adam cidden inanılmaz. bakago’dan 100 kat fazla iş yapmış adamı da bakago’ya kalp yapalım cidden dahice. mirko’yu da kolsuz bacaksız bırakacak artık full cyborg olur. akıl tutulması cidden.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

Geçen hafta yazacaktım da bu hafta da aynı.

Spoiler

Bu kadar büyük hazırlanmaya herkesin hezimetle kaybediyor olması inanılmaz gerçekten. Ceset haline gelip daha çok power up açanlar vs. Boşuna o kadar training arc izlemişiz yani popoları üstünde oturan 4-5 zibidi yetti bütün ülkeye.

Yazık cidden şu hastane arcı sonuna kadar güzel gidiyordu. Finali zor mücadele olsun diye bu kadar asspull yapmasaydı keşke.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

159

Spoiler

sekai ichi kawaii derğil de sekai ichi creepy olmuş. neyse beğenmedim onu da hikayesini de.

all might nasıl savaşacak derken tam iron man oldu lol. yani onu öldürmeden bir şekilde başarabilirse iyi ama illa bir yaşlıyı öldürme trope'u var bu şonenlerde. bırakın senyör vatandaşları biraz rahat etsinler.

son sezon gelecek yılmış, çok kötü yerde kestiler ya. ben bitirirler artık sanıyordum.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...