Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 bokunu çıkarmış iyice mangaka. bitsede kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 ya bu büyük avengers assemble anından beri her hafta birşey yazasım geliyor ama o kadar öldürdü ki mangaka bütün heyecanı. yazık gerçekten onca build up'ı tek bir dandik vilyanla harcamak. son birkaç bölüm: Spoiler hani all for one ile kapışsalar anlayacağım da bu 12765612373156 el regenleyen veledin şu kıtıpyöz haliyle bile tamamen yenilmez olması, bütün olayın tamamen dekü'ye bağlanması. tomodaçi sohbeti. şişio kardeş yenildi sandık onu da resledi galiba. yeter yani işte cılkını çıkarma artık o kadar. bütün vilyanları reslenen char yapma, bir tane yetsin. ne güzel şonendi yani düşürdü adam kimetsuya benzetmeye mi çalıştı sonlara doğru edgy olsun da daha popülerleşsin diye anlamadım ki. mirko'yu da "give me a hand veronica" yaptı. üçlüyü öldürecek diye korktum da bakago'yu ölmüş gibi göstermekle yetinecek gibi. dekü birşey daha unlocklayıp onu da resler kesin. yeter ya tek chara 2376317853267125 güç vermeden de hikaye yazmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 valla son bölümün son kısımları güzel işlendi AMA Spoiler kesin reslenecek bakugo. reslendiği saniyede droplayacağım komple. sub-Main-main villain da arkadaşlık dostluk sayesinde yenileceğini şimdiden anlamış olduk. deku gelince "kardeş gel bi sarılalım" der yener kesin. abv böyle serinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2024 geçen haftada yazmıştım bitsede kurtulsak diye. yeni herkesi bu noktaya getirebilmek büyük başarı sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2024 manga bitmiş. bakalım bu sezonda anime de bitirecek mi. bu gidişatla beklentim düştü gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2024 150 Spoiler çocuk olmayan herkesi ya öldürecek ya kötürüm bırakacak, hepsini de dolaşıp dekü yenecek anlaşılan. berbat etti bıraktı adam cidden inanılmaz. bakago’dan 100 kat fazla iş yapmış adamı da bakago’ya kalp yapalım cidden dahice. mirko’yu da kolsuz bacaksız bırakacak artık full cyborg olur. akıl tutulması cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2024 nasıl daha da saçmalarım academia eğlendirmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 yav sezon bitene kadar bu topikte küfür serbest olsun anladınız siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2024 Geçen hafta yazacaktım da bu hafta da aynı. Spoiler Bu kadar büyük hazırlanmaya herkesin hezimetle kaybediyor olması inanılmaz gerçekten. Ceset haline gelip daha çok power up açanlar vs. Boşuna o kadar training arc izlemişiz yani popoları üstünde oturan 4-5 zibidi yetti bütün ülkeye. Yazık cidden şu hastane arcı sonuna kadar güzel gidiyordu. Finali zor mücadele olsun diye bu kadar asspull yapmasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2024 bir sürü yazdım yazdım sildim tekrar gerek yok bitse de kurtulsak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 156 Spoiler tam tokoyami ile mt lady aksiyona girdi derken gene 5 dk dövüştürüp saçmasapan nukeleyip yenilmiş saydı. gidecek gene dekü'ye dövdürecek herkesi. 150 bölüm beklediğim dövüşleri böyle şipşak keyifsiz bitirmesi üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2024 157 Spoiler dabi bi geberemedin ya. gene gebermedi it. neyse esas all might'ı ciddi ciddi öldürtecek mi ben onda kaldım, buradan oraya ingenium gibi uçarım öyle birşey yaptıysa mangaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 159 Spoiler sekai ichi kawaii derğil de sekai ichi creepy olmuş. neyse beğenmedim onu da hikayesini de. all might nasıl savaşacak derken tam iron man oldu lol. yani onu öldürmeden bir şekilde başarabilirse iyi ama illa bir yaşlıyı öldürme trope'u var bu şonenlerde. bırakın senyör vatandaşları biraz rahat etsinler. son sezon gelecek yılmış, çok kötü yerde kestiler ya. ben bitirirler artık sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 of fena yerde bitti cidden. bekle dur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2024 spin-off seri geliyormuş. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar