Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En taze web tarayıcısı: Vivaldi

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hem local DNS'den sunu: http://someonewhocares.org/hosts/hosts

Hem de Adguard ya da uBlock Origin.

Bu da yerli reklamlar icin: https://adguard.com/en/filter-rules.html?id=13
Mesaj tarihi:
Sakalliyan said:

reklamları neden engellemek ister ki insan!
umarım dijital pazarlama alanında çalışırsın da adblocker'a sövenler listesine adın yazılır.

o çok özendiğiniz onedio nereden para kazanıyor sanıyorsunuz?

olm artislik yapayım kafasıyla laf sokmaya calısayayım diye kasmayın, komik duruma dusuyosunuz. surada onediyo muhtmemelen oven bi tek sen varsındır.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

yav he he

business model bilmeyen, dijitalcilerin nereden para kazandığını anlamayan klasik bir internet kullanıcısı.

adam sana bedava content veriyor OMO BON ROKLOM GORMOK OSTOMOYOROM. oldu.
Mesaj tarihi:
ileri kullanıcıya bunu anlatıp da reklamı sevdirmeye çalışmak akıntıya kürek çekmek ondan hiç kasma. reklam internetin can damarı ama ben de engelliyorum mesela. farkındalıkla kabullenme farklı şeyler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sürekli takip ettiğiniz siteleri whitelist'e ekleyin. Öyle yapıyorum ben.

Siteler sürekli okuyucu bulmaya çalışmalı. Google'dan bir kere girip bir daha girmeyeceğim site umrumda değil.

Bu arada Adguard'ın mobil versiyonu da çok iyi. Bu ay 2GB veri kurtarmış planımdan.
Mesaj tarihi:
cahal cahal konuşmayın lan, reklam geliri olmasa çoğu içeriğe erişiminiz paralı olurdu. internetin bedavacı yapısının temelini reklam geliri taşır. sevmek zorunda değiliz tabii ki, sen yine engellersin ama internette reklam olmasa ne güzel olurdu demek son kullanıcı için intihar demek.
Mesaj tarihi:
siteye girmek isteyeni 10 tane pop-up, 5 tane pop-under, 20 tane banner ile karşılayıp sonra da adblock kullanıyorlar diye ağlayan kişler gördükçe hoşuma gidiyor. kullanın, kullandırtın.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tum chrome extensionlar calisiyor degil mi?

lastpass, evernote, ad blockerlar vs?

oyle ise aksama ben de tamamen buna tasinayim artik. opera'yi ozlemistik ne zamandir/
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim kullandiklarimin hepso calisti. Chrome App'lar da calisiyor ama daha ayri GUI yapmamislar ona. Sunu bookmarklarin App'lara erisim icin: chrome://apps
  • 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sorunlar yasadigimdan birakmistim, bir sene kadar sonra tekrar kullanmaya basladim simdi, olmus artik. Cok iyi calisiyor. Performans sorunlari, cokmeler, hepsi duzelmis sanirim, rastlamadim bir haftadir.
  • Yeni Oluştur...