Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e ticaret işine girmece


=))

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar çok uzun zamandır düşündüğüm planı yürürlüğe soktum.alan adımı alarak e ticarete bir adım attım.Dijital pazarlama uzmanım var.tedarikçim var.ürünüm var.gel gelelim şirket kurma işi ve bir de e ticaret sitesinin altyapısını nerden alacağım kaldı.başlangıç bütçem ürünler hariç sınırsız ancak gidip te çok para bayılasım yok.daha reklam harcalamalarım için bütçe çıkarıcam.affiliate adwords vs yeteri kadar aylık maliyetli şeyler.

önerdiğiniz e ticaret altyapısını avantajlarıyla dezavantajlarını söyleyerek yazabilirseniz sevinirim.
bir de bana ve daha sonra okuyanlara verebileceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var.
teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paticik e özel indirim olur neden olmasın.bu site sex shop bile görmüş site.
Satıcağım ürün küçük paketlenebilir el yapımı birşey.Mevcut imkanlarla kolaylıkla ucuza yaptırabileceğim yüksek kar marjıyla satabileceğim birşey.alternatifleri lidyana hepsiburada gibi sitelerde satılıyor ancak tamı tamına bu işi yapan bir site daha yok.
Ki aylık olarak 22400 aranan bir kelimenin rekabet düzeyi düşük gözüküyor tık başına 24kuruş gibi.
üzerinde calışılırsa bir marka yaratılabilir yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adsense vs baslamadan once gidip sosyal medya hesaplarini al..sonra urunu yerlestirip saga sola tanidiklara filan yay bak bakalim tanidigin arkadaslarindan kaci merak edip urunu soruyor..ha ilgi fena degilse devam et..yoksa kimsenin sosyal medya da bile kaale almadigi urunler ise hic para harcama..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tesbih takı bileklik gibi evet doğru saklayacak değilim.sosyal medya hesapları blog vs aldım zaten.talep var.modası geçer düşüncesi var ancak sorun da değil illa biyerde döndürürüm siteyi talep fazlalığına göre üretimi arttırıcam.
hala sorumun cevabını alamamam kötü oldu gerçi.Hiç mi e ticaret ile uğraşan yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Ortalık e-ticaret sitesi kaynıyor böyle başlayıp biten bir sürü macera var. Doğal olarak insanlarda kolay kolay güvenmeyebiliyor. Ürünün maliyeti yüksek değilse önce Instagram'dan satışlara başlayıp piyasayı yoklayabilirsin, tutarsa zaten direkt siteyi açabilirsin. Instagram'da bir sürü öyle satış yapılan hesaplar var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginç bi şekilde o takı muhabbetinde instagramdan deli gibi satış yapanlar var... bence sende oralara yüklen...

siteye hiç önem vermesen bile olur sadece satış paypal filan ödeme sayfası koy yeter. çatur çutur instagramdan dönerler ama ...
Telefon no filan tmm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten benimde amacım kar etmek değil ilk 1 sene.ilk e ticaret işim sonuçta.instagram hesabı da var ayrıca ve oradan siteye yönlenicek.alt tarafı fazladan 10bin lira harcamış olacağım.batacağım maksimum fiyat 1 sene içinde 10bin.tutarsa instagramda yaratabileceğim trafikten fazlasını tuttururum diye düşünüyorum.ki resmi yapıcam bu işi marka gibi düşünün.instagram kasana kadar adwords u blog u affiliate i ile daha hızlı trafık çekmiş olucam.instagramda rekabet çok fazla.0 dan güven kazanmak zor ne dersiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

millet yapmış zengin olmuş sen de yap demek, pewdiepie mala vurdu sen de youtuber ol demek gibi bişey.

o olaya ne zaman gireceğin önemli, biri çok önemli kazanç sağlamışsa onun ardından gelenlerle piramitte yer kalmamış oluyor genelde. özellikle de yeni birşey eklemiceksen.


çok haklısın.

mesela instagramdan merdivenaltı whatsapp iletişimden satmak yerine marka gibi güvenilir bir siteden satmak sayılır mı sence?biraz da moda oluşturmak diye düşünüyorum.kombinleriyle tarzıyla farklı birşey yaratılabilir mi acaba
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...