SeLDoM Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 evet videoda görmüştüm. çok değişik bişi. teşekkürler eğer denersek izlenimleri anlatırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 ben geldim diye bi anda çık ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Fistan said: haters gonna hate X( moar like yavers gonna yaver Rasmon said: fistan yapmış daha iyisini bana verdi duvara astım. forumda en sevdiğim tipler bunlar hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 FİSTAN ABİ CUMA GÜNÜ GELECEZ DE YARDIMCI OLABİLRİ MİSİN YA FORUMDA SENİ SAVUNDUMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Fistan said: Denicez işte şansımızı iletişime geçtim düşündüğümüz insanlarla incelicekler adamın sayfasını vs. Önemli olan kaliteli mal olması biz Türk insanı inanın artık kaliteli mal a hasret kaldık ya. gavurdaki ikea da 10 sene dayanan mal bizim ülkedeki üretim kalitesinde 2 sene bile gitmiyor. bizim halkımız bu kadar kalitesiz pahalı mal a bel bağlamamalı ya. ama işin kötüsü bunu mobilyadan tutun plastik poly malzemelerde bile ülkende ürettirdiğin ürün yabancıdan aldığından pahalı ve KALİTESİZ yani böyle kaliteli ürün üreten firmaları buna ek olarak üretici dostu firmaları görünce seviniyorum. artı ne yazık kı kaliteli olan ve o kadar da pahalı olan malzemeyi herkes alamıyor. kıssadan hisse umarım dediğin gibi olur fistan randevumuzu alır gidip girer anlatır bir sonuca ulaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bingildak said: FİSTAN ABİ CUMA GÜNÜ GELECEZ DE YARDIMCI OLABİLRİ MİSİN YA FORUMDA SENİ SAVUNDUMDA hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Benim de hoşuma gitti. Şöyle ofis ortamları gördükçe ilgimi çekiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Ilk video'yu izledim, cok basarili buldum. Devami gelir umarim. (tu) Fistan agir fail bu arada. Kurtarilacak bi yani yok su konudaki yorumlariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 hangi yorum neden fail ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 sadece ilk videoyu izleyince biraz bos kaliyo, hepsini izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Malesef final yapıyormuş. Ama helal olsun adamlara fabrikasında, şirketinde, avrupa ofisinde vs hep kafa dengi adamları bulmuşlar ve çok iyi bir uyumları var. Sillicon Valley'den çıksaydı bu şimdiyeli amazon'un en çok satan kamera aksesuarları olmuşlardı. Gerçi olurlar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 fistan kıskanmış, biraz daha carp kas baba belki interview'a gidersin edelkrone'a =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Helal olsun almışlar ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 http://www.baskabirsey.online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bu ne kaypakliktir? Final ise final. Part I, Part II, Part III... ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Neymis diye bakayim dedim, sitelerinin veriyolu tukenmis. Olmaz boyle is. Bir daha da bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Niye kızdın abi. :) Adamlar güzel işler yapıyorlar. Finali uzatmışlar ama iyi ki de uzatmışlar böyle videolar gelsin ya. Seviyorum böyle bir iş başarıp bunu da insanlarla paylaşanları. Mesela kadir abi bana kalırsa tam bir lider. Adam bütün ekibini değişim için kamçılıyor ve neyi nasıl yapacaklarını, bir sonraki adımı nasıl düşüneceklerini söylüyor. Böyle adamlarla çok tanışmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar