Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 O tip bir sorun varsa LTE yi kapatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 97 kere naptın yuh forumu niye kırıyorsunuz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 it's an imza, chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 MrLevie said: 97 kere naptın yuh forumu niye kırıyorsunuz arkadaşım. ahahah even area masterz after almost 1 year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 KAPTAN BARİZ asdfdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 telefon konusmasindan sonra 4g-4.5g nin kopup geri baglanmasi normal bir sey. 3g ye cekince duzelir ornegin. bir 10 saniye internet gider geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 3g hattım var 4.5g aktifleştirdim telefonda 4g yazıyor ve dl hızı 80 mbit ul hızı 20 mbit ping de 25 ms çıktı bu normal mi? bana bayağı yüksek geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 hiç değil, hemen en yakın shop`a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 olur öyle arada. altyapı değilde günlük oynamalarla alakalı olabilir. Bide bi özellik var zort diye konuşma bitince 3g den 4g ye döndüyyor, onun bazı configlerinde hata olabiliyor. Neyse, onlar farkındadır zaten düzelir yakında. -Deno- said: uçak modu dediğiniz gibi işe yaradı, hiç olmazsa reset atmaya gerek kalmıyor. haberlerdeki gibi alt yapı çalışmaları yüzündendir umarım. telefona notification da gelmediğinden kötü oluyor öbür türlü. zırt pırt internet var mı diye de kontrol etmek istemiyorum açıkçası. gene kaş yaparken göz çıkarmışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 3g den 4g ye geçiren özellik neymiş, normal cell reselection olmuyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 fast return var 1 sn de falan geçiyor csfb sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=U1T3fO772Ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar