Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Nihat, Tuncay, Tümer, daha GS'ye gelmeden önce Hamit, eskiden GS'li olsa da "Fenerli" Emre, daha gerilere gidersek TS'li Abdullah falan hep Terim'in adamları mesela GS haricinde. Takımdan çok adamcılık var onda, ama GS'den bir türlü kopamadığı için bu adamlar içinde GS'li ve/veya yolu bi şekilde GS'den geçmiş olanların sayısı daha fazla. Ha, GS'li olsa da Terim'e yaranamayan adamlar var mesela kariyerlerinde. Ümit Karan mesela en belirgin örneklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Kendi has kadrosunu çoğu GS olduğu için öyle diyoruz zaten. Mehmet Topal'ın oynaması da ondan. Mehmet Topal stoperde çok iyi değil zaten, meh. Ama Topal'ı ortaya koysa ki banko oynar (oynamalı da) Selçuk/Ozan/Oğuzhan 'dan birini kesmesi lazım. Bu kadar basit. Nihat Tuncay Tümer dediğiniz adamların milli takımda oynadığı zamanlara iyi bakın. şimdi ki Oğzuhan gibi formlarını inanılmaz yükseltmişler ve kesmenin imkansız olduğu performasnlar ortaya koymuş adamlar. Oğuzhan Selçuk'un yarısı kadar formdan düşse anında kesik yer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 selçuk ve ozan ın kesin kesilmezi lazım zaten.ozzy ve topal orta sahası banko olmalı ama işte fatih terim :( bir şampiyonada daha kriz geçirmeye hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Turnuva kadrolarına bakıyorum da anasını satayım Fransa'nın milli takıma almadığı Gameiro, Benzema, Lacazette bu sezon toplam 80 gol atmış. Bolluğa bak, ha aldıkları golcüler de cenabet Giroud ve Meksika kaplanı Gignac. Martial ve Griezman götürür gerçi. Benzema tamam Valbuena'ya şantaj muhabbetiyle alınmadı da. Diğerleri saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Komplo teorilerinden gidersek Topal'ı da GS keşfetti esasen, oradan bağ kurdu diyebiliriz :) Bu örneklerden yola çıkarsak Tümer yine Larissa dönemine kadar istikrarlı gitti ama Nihat (son BJK'ya dönüşü sonrası) ve Tuncay gayet formu yerin dibindeyken bile kadroya alındılar milli takımda. Adamcılık evet GS ağırlıklı, ama GS'ye özel değil, söylemek istedğim o. Öte yandan ben de Topal'ın mutlaka ön liberoda olması gerektiğine inanıyorum. Hem o bölgede o ayarda başka kesici adam olmadığı için hem de bireysel olarak o bölgede çok daha iyi performans gösterdiği için. Ama defans göbeğinde o kadar zayıfız ki "oynamasın" dediğimiz Balta'nın yanına ikinci bir stoper bile bulamadığımızdan Topal'ı koyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Terim çok vizyonu olan bir adam değil, buna çaba gösteriyor ama belli bir gelişimde bulunabildi sadece 2000'den beri. Kimya, hırs, mentörlük ve sonuç odaklı oyun konusunda müthiş başarılı, klişe ama gerçek bu. O yüzden yeni oyuncu fikrine minimum macera arayışıyla yaklaşıyor, Selçuk onun için çok garanti, top saklayan, pasörlüğü kuvvetli, faul alan, oyun sıkıştığında hücumcuları boş alanda bulan bir adam; senelerce Emre B. de böyle oldu. Mesela Balta'dan iyi ligde stoper vardır Anadolu takımlarında, ama uğraşmak istemiyor bunun riskiyle. Yunus Mallı denilen adam mesela ligin en iyi 10 numaralarından biriydi bu yıl Bundesliga'da, 11 gol attı; Martin Schmidt gibi dahi bir TD ile çalışıyor ama tamamen istatistiklerine göre ayıp olmasın diye aldı bu adamı biliyorum, tek maç oynatmayacak görürsünüz. Yedekten forvet yine Mevlüt girecek falan. Benim derdim rol oyuncularında aslında Terim konusunda; Yasin, Olcay, Mevlüt gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Volkan a gelen ceza turnuvayi da etkiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 etkiliyor yazan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Galiba ceza metninde tam açıklık getirilmemiş o kısma, uefa maçları yazıp geçmişler. İş etkilemiyodur, euro16da milli takımda bikaç adam var heyecan uyandıran, o da onlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 UEFA organizasyonlarından banlı diye geçiyor sanırım. Euro 2016 da bir UEFA organizasyonu sonuçta; CL gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Ooo FT Arda sahipsiz değil diye sallamış İspanya'ya. http://turkcell.sporx.com/fatih-terim-konusuyor-SXHBQ545641SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 sporxte editör mü oldun naptın sadafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Abi bu arada Caner ve Gökhan konusunda haklı ama adam.Hani böyle futbol tarihi yaparsın ilk 11'e düşünmeden roberto carlos dersin ya bence gökhan ve caner de bizim tarihimizin tartışmasız en özel bekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 canerin neyi özel abi defolsun gitsin ya. her maç kırmızı görecek mi, defans yapmak isteyecek mi canı diye aklımız gidiyordu maçta. gökhan da gününde olunca cafu gibi oynuyor, gününde olmayınca da ruh gibi geziyor sahada. deplasmanda oynamayı zaten sevmiyor, saraçoğlu olunca tribünlerin gazıyla çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 adam bize geliyor diye gömme şimdi sdsaf düne kadar tapıyordunuz en iyinin iyisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Rewendor said: Komplo teorilerinden gidersek Topal'ı da GS keşfetti esasen, oradan bağ kurdu diyebiliriz :) Bu örneklerden yola çıkarsak Tümer yine Larissa dönemine kadar istikrarlı gitti ama Nihat (son BJK'ya dönüşü sonrası) ve Tuncay gayet formu yerin dibindeyken bile kadroya alındılar milli takımda. Adamcılık evet GS ağırlıklı, ama GS'ye özel değil, söylemek istedğim o. Öte yandan ben de Topal'ın mutlaka ön liberoda olması gerektiğine inanıyorum. Hem o bölgede o ayarda başka kesici adam olmadığı için hem de bireysel olarak o bölgede çok daha iyi performans gösterdiği için. Ama defans göbeğinde o kadar zayıfız ki "oynamasın" dediğimiz Balta'nın yanına ikinci bir stoper bile bulamadığımızdan Topal'ı koyuyoruz. Aynen su bencede gs odaklı gozukmesinin sebebi terimin o oyuncuları daha cok tanıyor olması ve riske girmek istememesi tabiki.Cok da anormal bişe degil. Zaten elemelerde tutturdugun seyi devam ettireceksin elinden geldigince elemelerde macera arıcaksın aradı da aslında. Caner ile göhkan gonul konusunda GG benim izledigim en iyi türk sag bek en yakınından da en az bir gömlek ustundur.Ama caner cok defosu olan iyi bir solbek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 şg ile sökmez o havalar ya, gelirse 2-3 yıl oynar iyi biçimde bence. veteran türkler çeteleşmeye çok müsait özellikle hoca yabancıysa, bizde çok yok bunlardan hem de. bundan önemlisi bence genç bir bek de alınmalı ve yetiştirilmeli artık, mümkünse alt yapıyı yurt dışında almış bir gurbetçi. bizim scout'lar iyi o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 @liebe habaerlere oradan bakıyorum :D Serdar Aziz'e git dedim gitmedi diyor. O kadar primi ben alsam bende gitmem. Bir de marifet gibi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Liebe said: canerin neyi özel abi defolsun gitsin ya. her maç kırmızı görecek mi, defans yapmak isteyecek mi canı diye aklımız gidiyordu maçta. gökhan da gününde olunca cafu gibi oynuyor, gününde olmayınca da ruh gibi geziyor sahada. deplasmanda oynamayı zaten sevmiyor, saraçoğlu olunca tribünlerin gazıyla çalışıyor. Kendin de söylüyorsun oynarsa.Adamların bu kadar özel olmalarının nedeni maksimum kapasitelerinin çok çok yukarda olması.Caner gibi sol bek söyleyin abi bu ülkede daha iyisini oynayan.Max performans x sol bek ve caneri kıyaslamam ben.O ayıla bayıla izlediğimiz sol beklerin tüm özelliklerine sahip Caner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Hakan Unsal donunda sallardi Caner'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Ya Hakan çok iyi bir sol bekti ama defansif bekti abi.Donunda sallamak fln biraz komik.Caner oyunun kaderini değistirebilecek bir sol bek.Öyle don sallamalar çok yalan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 uğur boral vakası olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Caner'in potansiyelinin yuksek olmasi baska is, istikrarinin olmasi baska is. Yetenekli olmadigini iddaa etmiyorum. Ama sag bek - sol bek pozisyonlarinda belli istikrari tercih ederim. (eg Lahm) Gokhan o istikrari iyi kotu koruyabilmis bir adam. Yaklasik 10 senedir belli bir formda son zamanlarda dussede. Yerine koyamiyorsun. Caner icin aynisini soylemek zor. Ersun'lu fenerde efsane oynadi, ama baska o kadar etkili oldugu sezon hatirlamiyorum. Bu arada Inter'e mi transfer oldu bu adam sds. https://en.wikipedia.org/wiki/Caner_Erkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Asriel said: Ya Hakan çok iyi bir sol bekti ama defansif bekti abi.Donunda sallamak fln biraz komik.Caner oyunun kaderini değistirebilecek bir sol bek.Öyle don sallamalar çok yalan yani ne yaptın abi hakan ileri çıktımı hayvan gibi yardırıyordu baya golü asisti var adamın.3-5-2 de sol bek bile oynadı be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Abi hakan kesinlikle çok iyi bir bekti ama caner cidden farklı.Daha 6 yıl daha genç hakanın futbol hayatına göre ve istatistikleri daha iyi 6 yıl geriden gelmesine rağmen.Sadece istatistik değil tabiki konu ama caner cidden kendini hissettiren farklı bir bek.Neyse İnter'e gidecek büyük ihtimal.Daha iyi anlaşılacaktır zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar