Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

milli takım milli... en ufak para almadan oynamaları lazım. adamlar 500bin euro prim vericez diye söz verilince o 500'ü aldıktan sonra "önceden de 150 daha borcunuz vardı" demişler ya.

allahın belaları. paranın p'sini edeni at milli takımdan, başta terim olmak üzere. komple at, türkiye için canını dişine takarak oynayacak olanları koy... her türlü gruptan çıkmazsak ben de bi bok bilmiyorum
Soyleyince güzel duruyor ama para vermeden olmaz ya o işler bir kac sebepten olmaz. Gerci sen para verilmesin dememişsin paramızı isteriz diyeni gonder demişssin .
Federasyonumuzda saolsun korkunc paralar veriyor tdsine oyuncusuna o da ayrı bir sacmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bu 24 takımlı turnuva o kadar sacma olduki mesela su arnavutluk mesela ilk degil son oynuyor olsaydı ve 1-0 degil 2-0 cıkmasına yetecek olsaydı farklı oynardı.Simdi giderek son oynıcak takımlar daha avantajlı. Turkiyede bir senelik yapılan play off bile bundan mantıklıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Löw'ün dediği gibi 16 takımlı daha iyiydi ya. Gruplarda herkes deli gibi defans oynadı riske girmedi bu 3. meselesi yüzünden.

Bir de herkes bu kadar defansif oynayınca kasaplık da çok arttı, hakemler kart göstermedi yeterince. Çalım yiyen, pas arası yiyen herkes çatır çatır faul yaptı, bunların gözünün yaşına bakmasaydı hakemler daha farklı olurdu belki

Ya da illa çok maç çok reyting istiyolarsa dünya kupası gibi 32 takım olsun en azıdan kim çıkıyo kim çıkamıyo belli olur. Gerçi biz yine en kötü olurduk heralde
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

sabonis said:

milli takım milli... en ufak para almadan oynamaları lazım. adamlar 500bin euro prim vericez diye söz verilince o 500'ü aldıktan sonra "önceden de 150 daha borcunuz vardı" demişler ya.

allahın belaları. paranın p'sini edeni at milli takımdan, başta terim olmak üzere. komple at, türkiye için canını dişine takarak oynayacak olanları koy... her türlü gruptan çıkmazsak ben de bi bok bilmiyorum
Soyleyince güzel duruyor ama para vermeden olmaz ya o işler bir kac sebepten olmaz. Gerci sen para verilmesin dememişsin paramızı isteriz diyeni gonder demişssin .
Federasyonumuzda saolsun korkunc paralar veriyor tdsine oyuncusuna o da ayrı bir sacmalık.

illa sıfır para verilsin demiyorum ama son derece sembolik sadece geldikleri için vakit ayırdıkları için ufak miktarlar verilsin. ama 500bin euro falan isteyen varsa direk kıçına tekmeyi vursunlar.

fatih terim de saçma sapan para alıyor zaten ayrı konu ama onun işi bu, maaşı yani. he o kadar yüksek olmalı mı, bakıyorsun bütün euro2016 teknik direktörlerine, kimler kimler ne paralar alıyor, fato kaç alıyor... o zaman bi oha diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

https://crowdfunding.justgiving.com/BringRaheemHome
Lol..

Millilere gelince.. Para isteyecekler tabii. 500k da isteyebilirler 1m de. Ben isciysem, benim patronum bana "Sen para alma, Vatan, Millet, Sakarya" dese bistir git derim. Ha kazandigim para abzurttur (bkz. Premier lig) paranin bir yerlere bagislanmasini saglarim. O da tamamen benim bilecegim is. Benim milli macta bacagimi elime verirlerse noolacak? Yuce Turk milleti cebinden yillik 3.5m yuro cikartip verecek mi?

Haa... Gelgelelim patron da akilli olsun. Is akdine uymayan, parasini onden isteyen, parasi yattigi halde kicini kaldiramayacagi ortada olan, is ahlaki olmayan, kendine bakmayan, ahbap cavus iliskisiyle takima girmeye calisan adami patron almayacak. Alirsa o patron da enayidir. O patronu da, o isciyi de musteri cani nasil istiyorsa oyle elestirir.

Trolledigim falan yok ha. Cidden boyle dusunuyorum. Topcu olsam milli takimdan kesin parami isterdim. Ha ama "Eger kotu oynarsam beni bir daha cagirmazlar" diye kendime okuz gibi bakar ne siskonun teki olurdum ne de ciliz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Millilere gelince.. Para isteyecekler tabii. 500k da isteyebilirler 1m de. Ben isciysem, benim patronum bana "Sen para alma, Vatan, Millet, Sakarya" dese bistir git derim. Ha kazandigim para abzurttur (bkz. Premier lig) paranin bir yerlere bagislanmasini saglarim. O da tamamen benim bilecegim is. Benim milli macta bacagimi elime verirlerse noolacak? Yuce Turk milleti cebinden yillik 3.5m yuro cikartip verecek mi?

işçiysen patronun sana "para alma" demiyor. paranı eşşekler gibi alıyorsun 'çalıştığın' kulübünden. tıkır tıkır 2 milyon euro banka hesabına geçiyor. yazın 3 haftalık bi turnuvada, ülkeni temsil ederken bi zahmet paragöz olma diyoruz.

çoğu ülkenin futbolcusu şampiyonaya kaldı diye milyon dolar prim falan almıyor. hatta muhtemelen kimse almıyordur böle paralar. kalkıp senin futbolcuların "para para para" diye kaptanlarını federasyonla görüşsün diye yolluyorlarsa, ortada aşırı büyük bi saçmalık var.

ne sakatlığı allasen. o kadar korkuyorsan sakatlıktan ben oynamıyorum diyebilirsin istersen. o zaman da tepki çekersin ayrı konu. zira yine bütün dünyanın futbolcuları oynuyor da senin mi bacağın kıymetli oldu. zaten futbolcuların kontratlar da garanti. milli takımda sakatlanınca da tıkır tıkır parasını almaya devam edecek. neyin derdi yani. her şeyi geçtim, milli maçta bi adamın kariyeri bitecek olsa tff ve millet onu boş mu bırakacak sanıyorsun?

şu futbolcuların milyonlarca doları cebe indirirken hala aç gözlü olmalarını "aferin oğluşlarıma, hakediyorlar abisi" diye savunanlar da var ya, her şey müstahak bize.
Sosyal ağlarda paylaş

Neee 500bin euro mu nasil bir dev aynasidir bu yaa futbolun en tepesindeler her turnuvaya katiliyoruz yari finaller, finaller oynuyoruz sanki. BosnaHersek seviyesinde top oynican ama Ingiltere ayarinda para alacan.Sonra yuhlaninca Uuuu Wuuu yok ole terane.
500bin euro ney lan . Sadece bu turnuva icin tek oyuncuya verileecek olan para mi bu sirf katildilar die. Izlandali oyuncular ne kadar aldi mesela merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

https://crowdfunding.justgiving.com/BringRaheemHome
Lol..

Haa... Gelgelelim patron da akilli olsun. Is akdine uymayan, parasini onden isteyen, parasi yattigi halde kicini kaldiramayacagi ortada olan, is ahlaki olmayan, kendine bakmayan, ahbap cavus iliskisiyle takima girmeye calisan adami patron almayacak. Alirsa o patron da enayidir. O patronu da, o isciyi de musteri cani nasil istiyorsa oyle elestirir.

Trolledigim falan yok ha. Cidden boyle dusunuyorum. Topcu olsam milli takimdan kesin parami isterdim. Ha ama "Eger kotu oynarsam beni bir daha cagirmazlar" diye kendime okuz gibi bakar ne siskonun teki olurdum ne de ciliz.

Patron kulüp, milli takım gönüllülük işi. Beğenmeyen girmesin. Avrupa'da gerek tartışmalar sonucu, gerek siyasi nedenlerden, gerek istemediği için milli takımı reddeden çok oyuncu var.

Milli takımla bir sözleşmen, bir para anlaşman yok işçiysen, kulübünle var.

Yüce Türk milletine de gerek yok, milli takımda sakatlansan da sözleşmen sürüyor kulübünle, o yıllık bilmemkaç milyon euro ücretin hesabına yine tıkır tıkır yatıyor.

Kısaca şu mesaj baştan sona hatalı bir bakış açısıyla yazılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ha, Drogba gibi aldığı paranın %90'ını Afrika'ya ülkesine bağışlayıp iyilik yapmaya çalışan adam olsa anlarım devletten fazla para talebini. O da yok bizde. Kendisi için lafı bile edilmeyecek ufak bağışlarla sempati topluyorlar ara ara.

drogba kolpacı çıktı malesef ya, hep PR yapıp temeli atıp bırakmış adam. yanılmıyorsam öyle bi haber vardı
Sosyal ağlarda paylaş

Inanamiyorum yav..

Bise sorcam. Terim'in Futbol Direktor'u,(milli takimin hocasi demedim bak), Demiroren'in Federasyon Baskani, cumbabamizin "Onursal ve Dogal Baskani", Agar'in motivasyoncu oldugu bir takimda gonullu olarak oynar misiniz?

Ben oynamam. Sizin dediginiz gonulluluk seysi de ideal denilebilecek bir ortamda olur. Bizim memleket benim adima ideal ortam falan da degil.

Ayrica para konusuna gelince de... Hepimiz bi sekilde para kazanmaya calisiyoruz. Daha fazlasini da kazanmaya calisiyoruz. Su takim icin ben potansiyel olarak para kaybetmeyi goze almiyorum. Kontratim bitene kadar tamam. Sonra? Bacagimi elime aldiktan sonra ne bok yicem?

Bence biraz fazla ideal ortamdan bahsediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Inanamiyorum yav..

Bise sorcam. Terim'in Futbol Direktor'u,(milli takimin hocasi demedim bak), Demiroren'in Federasyon Baskani, cumbabamizin "Onursal ve Dogal Baskani", Agar'in motivasyoncu oldugu bir takimda gonullu olarak oynar misiniz?

Ben oynamam. Sizin dediginiz gonulluluk seysi de ideal denilebilecek bir ortamda olur. Bizim memleket benim adima ideal ortam falan da degil.

Ayrica para konusuna gelince de... Hepimiz bi sekilde para kazanmaya calisiyoruz. Daha fazlasini da kazanmaya calisiyoruz. Su takim icin ben potansiyel olarak para kaybetmeyi goze almiyorum. Kontratim bitene kadar tamam. Sonra? Bacagimi elime aldiktan sonra ne bok yicem?

Bence biraz fazla ideal ortamdan bahsediyorsunuz.

Gönüllü olarak oynamazsan katılmazsın kafileye, yerine alternatifin katılır. Bak Ömer Toprak katılmadı mesela. Volkan Demirel de katılmadı. Sebrpleri de para değildi ama senin dediğin gibi Terim veya genel olarak yönetimdi. Yapılabiliyor yani. Para verin katılayım demezsin.

Sakatlanma riskin het maçta var. Onu göze almazsan da katılmazsın. Öte yandan piyasa arttırma, daha iyi takıma transfer olma ya da daha iyi sözleşme şansı veriyor milli takım. Son dünya kupasında tanınan çok adam çıktı öyle. İlla işi maddiyata dökeceksen parlama şansıyla sakatlık riski arasında fırsat analizi yaparsın

"Milli Takım kadrosuna seni seçtik, davet ediyoruz gel oyna" denir, yukarıdaki tercihlere göre evet veya hayır dersin. Kulüp değil bu, para amaçlı da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...