Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Su forumda bile ardayi savunan cikiyo ya. Sonra niye uzun adam reorere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bck said: ardanın yuhalanmasını anlamıyorum abi, adam napsın beni çıkarın mı desin, barcelona da o kadar egon olsun bi zahmet çünkü milli takımındaki adamlar leş, FT tüm problemin nedeni, arda bir asker bir piyon ynai, fatih terimi niye ıslıklamıyorlar yemiyor çünkü Şöyle yaparsın takım ne kadar leş oynasada kendin bişiler yapmaya çalışırsın en azından bunu göstermeye çalışırsın milletde kalkar alkışlar seni.Am kalkıpda zaten leşiz ben daha leş olayım kafasıyla oynarsan tabiki yuhlar millet.Afedersinizde beni tv de reklamlarla cart curtla gaza getiriceksin millet o kadar para verecek uçaklarla fransaya bunu izlemeye mi gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Esh said: Barcelonadaysan barcelonada oynuyomus gibi oynaman lazim. Bak rakitice, bak iniestaya. Ya sen barcelonalik degilsindir, ya da mal gibi oynadigini kabul etmiyosundur Savunma: Darijo Srna (Shaktar Donetsk), Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Dinamo Kiev), Ivan Strinic (Napoli), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Sime Vrsaljko (Sassuolo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen) Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Ivan Perisic (Inter), Mateo Kovacic (Real Madrid), Marcelo Brozovic (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Ante Coric (Dinamo Zagreb) Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Duje Cop (Malaga) hirvatistanın kadrosu hatırlatıyım. rakitic bu kadroda oynamayacak napacak kendi gibi bir suru adam var, iniesta da aynı, milli takım kadrosuna baksana arda dışında kim var abi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bu basligin basindan beri oynayabilecek adamlari siraladik. Formsuzsa oy nat ma ya cak sin. Bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 murat kosava ne demiş abi niye yuruyor millet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yalnız yenersek, 3. olarak çıkma ihtimalimiz yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Hangi taktik hangi nefesle yenecek bu takim cekleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 fatih terim balı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yüksek değil, yüksek olabilir. Irlanda iki maçını da kaybederse ki ilkini şimdi kaybetti, ikinci maç Almanya ile. Arnavutluk ile Romanya'nın son maç berabere kalması gerekiyor. Bir de bir şey daha vardı ama unuttum sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Yenme ihtimalimiz var mı abi? Çeklerin 2.lik ihtimali bile var şu an. Ve adamlar ne kadar leş oynadıgımzı gördü. Korkmadan üstümüze gelecek, ve yenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 biz bitti demeden bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 FT degil de baska biri olsa bile su kadronun cidden turnuvada ilerleyebilecegini dusunen var mi? Neye gore bunu dusunuyorlar merak ediyorum. Ustune sacma sapan kadrolarla zaten kacinilmaz son oldu da, her zaman oldugu gibi kendimizi oldugumuzdan iyi gorme hastaligina kapiliyoruz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ya oyunculaeı umursamıyorum ben, hatta şunun yerine bu olsaydı demiyorum bile. Tek sorun sistemin olmaması. Sistemi de teknik direktör yapar. Sistem yoksa td suçludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Sotto said: FT degil de baska biri olsa bile su kadronun cidden turnuvada ilerleyebilecegini dusunen var mi? Neye gore bunu dusunuyorlar merak ediyorum. Ustune sacma sapan kadrolarla zaten kacinilmaz son oldu da, her zaman oldugu gibi kendimizi oldugumuzdan iyi gorme hastaligina kapiliyoruz gibi geliyor. Asla olur mu öyle şey Türkiyenin en iyi , dünyanın sayılı TD lerinden taktik dehası, sistem kurma uzmanı ft den başkası yapamaz. Zaten milli takımın başına gelince ancak 5-6 ay şans verirler onlar açünkü hiçbiri bir terim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 DarKRideR said: yüksek değil, yüksek olabilir. Irlanda iki maçını da kaybederse ki ilkini şimdi kaybetti, ikinci maç Almanya ile. Arnavutluk ile Romanya'nın son maç berabere kalması gerekiyor. Bir de bir şey daha vardı ama unuttum sdfdsfsd turkiye'nin cek cumhuriyeti'ni yenmesi belcika'nin isvec'i yenmesi ıtalya'nin irlanda'yi yenmesi arnavutluk ve romanya'nin berabere kalmasi durumunda mumkundur. ekşide yazmışlar hiç xkimde değil 10 tane yesin milli takım çeklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Yok be abi FT'den bagimsiz benim dediklerim. Kac defa soylemem lazim sevmiyorum ben de bu adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Gelsin gsnin basina ya. Mustafa sarplari ali lukinkulari falan izleyelim olm Cok zewkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ayda 950bin TL aliyormus o kadar paramiz yok nereye geliyor:) Rikkerink le devam eder bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 tercümana ne diye atar yapmış ben onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 baya futbol cahili var burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 souldarkorn said: Artık bu düzeye indiğimize göre keşke İspanya durmasaydıda 10 tane atsaydı. Maç öncesi TRT yayınladı bunu. ben de devre arası mı maç sonu mu ne denk geldim. wtf diye kaldım. ne ara kanalı değilştirip mekke tv açtım diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Sotto said: FT degil de baska biri olsa bile su kadronun cidden turnuvada ilerleyebilecegini dusunen var mi? Neye gore bunu dusunuyorlar merak ediyorum. Ustune sacma sapan kadrolarla zaten kacinilmaz son oldu da, her zaman oldugu gibi kendimizi oldugumuzdan iyi gorme hastaligina kapiliyoruz gibi geliyor. abi 106 sayfanın 50sinde bunu konuştuk :D en son şunu demiştim, evlatçılık değil de adam gibi kadro toplayan bir hoca ile, o kadroyu da kendimce yazmıştım, belki maçı kaybederiz ama oyunu kaybetmeyiz demiştim. şu kadro oyunu ele bile alamıyor ki kaybetsin, milli takım havuzu falan filan konusuldu. bence 2008'den daha kaliteli bir kadro var, ama daha fazla evlatçılık yapan bir FT var, o zaman zaten adamın alternatifi yoktu olanı oynattı, 13 mü 14 kişi mi ne çıktığımız maç olmuştu yanlış mı hatırlıyorum ? şimdi elinde imkan var, show yapıyor, yaptığı şov içinde patladı topal'ın hatasından 2 gol yiyince. ha bunu görmeyip 3. maça yine topal ile başlayacak kadar da vizyonu dar bir adam. o yüzden tabi ki başka biri olsa önce güzel oyun oynayacağını ve turnuvada ilerleyecek potansiyeli olduğunu dusunuyorum. götü kalkmayan ardayı 90dk izleyince tabi ilerleyemez gibi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Ben milli takımı geçiyorum FT den bukadar umudu kestiğim başka bir şampiyona maç falan hatırlamıyorum. Hele o değişiklikler kahrımdan ateist olasım geldi o derece acı o derece ızdırap çektim gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Evlatcilik olayi ayri da. Futbolda yerimizi bilemiyor olmamiz benim degindigim nokta. Bu yuzden anlamsiz beklentiler de olusuyor. En basitinden Cenk Tosun veya Burak'i ilk 11 ine su turnvada kac takim koyar? Yalcin Ayhan'i (diyelim hakediyor) kim stoperine koyar? Kendi takiminda bile full oynamayan Alper Potuk'u kim 11 ine yazar. Yani alternatifler diyoruz da. Alternatifler Turkiye yi hic bir sekil ust seviyeye tasiyacak kalibrede degil. Turk futbolu GS-FB-BJK odakli ve bunlar dususte olunca patliyor bizim ozet bu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 abi gidin milli takım konusunda konuşun ya. oynanmakta olan maçlarla ilgili bi mesaj sanıp giriyorum her seferinde milli takım çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar