Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

bck said:

ardanın yuhalanmasını anlamıyorum abi, adam napsın beni çıkarın mı desin, barcelona da o kadar egon olsun bi zahmet çünkü milli takımındaki adamlar leş, FT tüm problemin nedeni, arda bir asker bir piyon ynai, fatih terimi niye ıslıklamıyorlar yemiyor çünkü

Şöyle yaparsın takım ne kadar leş oynasada kendin bişiler yapmaya çalışırsın en azından bunu göstermeye çalışırsın milletde kalkar alkışlar seni.Am kalkıpda zaten leşiz ben daha leş olayım kafasıyla oynarsan tabiki yuhlar millet.Afedersinizde beni tv de reklamlarla cart curtla gaza getiriceksin millet o kadar para verecek uçaklarla fransaya bunu izlemeye mi gidecek
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Barcelonadaysan barcelonada oynuyomus gibi oynaman lazim.

Bak rakitice, bak iniestaya.

Ya sen barcelonalik degilsindir, ya da mal gibi oynadigini kabul etmiyosundur

Savunma: Darijo Srna (Shaktar Donetsk), Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Dinamo Kiev), Ivan Strinic (Napoli), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Sime Vrsaljko (Sassuolo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)
Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Ivan Perisic (Inter), Mateo Kovacic (Real Madrid), Marcelo Brozovic (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Marko Rog (Dinamo Zagreb), Ante Coric (Dinamo Zagreb)
Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Nikola Kalinic (Fiorentina), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Duje Cop (Malaga)

hirvatistanın kadrosu hatırlatıyım. rakitic bu kadroda oynamayacak napacak kendi gibi bir suru adam var, iniesta da aynı, milli takım kadrosuna baksana arda dışında kim var abi,
Sosyal ağlarda paylaş

FT degil de baska biri olsa bile su kadronun cidden turnuvada ilerleyebilecegini dusunen var mi?
Neye gore bunu dusunuyorlar merak ediyorum.
Ustune sacma sapan kadrolarla zaten kacinilmaz son oldu da, her zaman oldugu gibi kendimizi oldugumuzdan iyi gorme hastaligina kapiliyoruz gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

FT degil de baska biri olsa bile su kadronun cidden turnuvada ilerleyebilecegini dusunen var mi?
Ustune sacma sapan kadrolarla zaten kacinilmaz son oldu da, her zaman oldugu gibi kendimizi oldugumuzdan iyi gorme hastaligina kapiliyoruz gibi geliyor.

Asla olur mu öyle şey Türkiyenin en iyi , dünyanın sayılı TD lerinden taktik dehası, sistem kurma uzmanı ft den başkası yapamaz. Zaten milli takımın başına gelince ancak 5-6 ay şans verirler onlar açünkü hiçbiri bir terim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

yüksek değil, yüksek olabilir.

Irlanda iki maçını da kaybederse ki ilkini şimdi kaybetti, ikinci maç Almanya ile.

Arnavutluk ile Romanya'nın son maç berabere kalması gerekiyor.

Bir de bir şey daha vardı ama unuttum sdfdsfsd

turkiye'nin cek cumhuriyeti'ni yenmesi

belcika'nin isvec'i yenmesi

ıtalya'nin irlanda'yi yenmesi

arnavutluk ve romanya'nin berabere kalmasi

durumunda mumkundur.

ekşide yazmışlar

hiç xkimde değil
10 tane yesin milli takım çeklerden
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

abi 106 sayfanın 50sinde bunu konuştuk :D

en son şunu demiştim, evlatçılık değil de adam gibi kadro toplayan bir hoca ile, o kadroyu da kendimce yazmıştım, belki maçı kaybederiz ama oyunu kaybetmeyiz demiştim.

şu kadro oyunu ele bile alamıyor ki kaybetsin, milli takım havuzu falan filan konusuldu. bence 2008'den daha kaliteli bir kadro var, ama daha fazla evlatçılık yapan bir FT var, o zaman zaten adamın alternatifi yoktu olanı oynattı, 13 mü 14 kişi mi ne çıktığımız maç olmuştu yanlış mı hatırlıyorum ? şimdi elinde imkan var, show yapıyor, yaptığı şov içinde patladı topal'ın hatasından 2 gol yiyince.

ha bunu görmeyip 3. maça yine topal ile başlayacak kadar da vizyonu dar bir adam.

o yüzden tabi ki başka biri olsa önce güzel oyun oynayacağını ve turnuvada ilerleyecek potansiyeli olduğunu dusunuyorum.

götü kalkmayan ardayı 90dk izleyince tabi ilerleyemez gibi geliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evlatcilik olayi ayri da. Futbolda yerimizi bilemiyor olmamiz benim degindigim nokta.

Bu yuzden anlamsiz beklentiler de olusuyor.
En basitinden Cenk Tosun veya Burak'i ilk 11 ine su turnvada kac takim koyar?
Yalcin Ayhan'i (diyelim hakediyor) kim stoperine koyar?
Kendi takiminda bile full oynamayan Alper Potuk'u kim 11 ine yazar.

Yani alternatifler diyoruz da. Alternatifler Turkiye yi hic bir sekil ust seviyeye tasiyacak kalibrede degil.

Turk futbolu GS-FB-BJK odakli ve bunlar dususte olunca patliyor bizim ozet bu maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...