Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Tivibusporda Ali Ece ile Uğur Meleke var. Çok güzel gömdüler ya Terim'i valla çok hoşuma gitti.

yaranma, yalanma derdi olmayan.

makam ün para peşinde koşmayan adamlar diğer alanlarda olduğu gibi futbolda da gösteriyor kendini, onlar gömüyor zaten.

diğerleri "bu cocuklar bunu hak etmiyor, ardaya ayıp oluyor" falan diye maç sunuyor.

1 numaralı yalamacı ertem şener de " FT ve arda ile gurur duyuyorum diyor"

just akp things

imPARAtor'un değil.
halkın milli takımı pls
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'nin yaptigina inanamiyorum sinirden elim ayagim titredi. Trip atan futbolcu ya. 1 mac + 70 dk hic bisey yapmamis isliklaninca kezban gibi beke gecip stopere pas atmaya basladi yuruye yuruye.

Millet o kadar sok oldu ki isliklamayi birakti, ne hali varsa gorsun ozel gununde heralde diye.

Milli takim kaptanimiza bak, umarim cek macina ilk 11 cikmaz ve o macta tur atlariz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

En sevdigi yemegi ekmek arasi ayse kadin fasulye olan adamdan top oynamasini bekliyosunuz abi.

AAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBİİİİİİİİİİİİİİİ

evet ya evet ya. böle bişi vardı ya. allah kahretsin :D ulan timestampli şekilde thumbnail olarak koyamadım, tıklayın amünyum :D http://youtu.be/w6pP2Fdy1Bs?t=2m36s
Sosyal ağlarda paylaş

Komple rezil oynamışız ama ilk 2 golde Topal'ın hatalı olmasını FT görmüştür umarım. Şu adam ortasahada oynasa baştan bu kadar acis görüntü vermezdik.
Her takım belli bi seviyeyi, tutturuyor şu tunuvada mücadele olarak, hiçbiri fark yemiyor, 2-0 yenilenler bile hep beraberligi yakalamak için bastırırken son dakikalarda 2. golü yiyen takımlar.
Utanç verici bir takım var resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

gg nin yedeği şener, caner in yedeği ismail abi işte.sanki ramos ve lahm mı bu adamlar kesilmiyor.madem bu adamlar rezil olduğunda kesemeyecek neden 23 kişi gidiyoruz direk 15 kişi gidelim o belli 15 kişi etrafında dönsün tüm oyun.

şu durum tamamen fatih terim rezilliği başka hiç bir şey değil.

madcow said:

-Oguzhanı oguzhan yapan sosa ve atiba. Hadi atibayı topal saglasa diyelim. Sosa konseptinde ve formunda oynayan bir adamımız yok o yuzden oguzhan da ligde gosterdiginin altında bir performans gosteriyor.

-Selcuk yanında tandem oyuncusu olmayınca direk dusuyor. Hele Ozan varken yanında bildigin savunmanın icine kactı yardım icin. Selcukun adını maclarda duyduk mu? Hayır. Kimse kotuleyebiliyor mu? Hayır. Cunku o pozisyonda okadar savunmacı kaldı ki 'gorevini yerine getirmis' gibi gozuktu ama aslında selcugun olayı o degil. İsi takımın temposunu belirlemek pas dagıtmak olan adam ceza alanı icinden kac tane top uzaklastırdı.

Takımda birbirine uymayan ve/ve ya formsuz cok oyuncu var.

Sosa ligin ilk 5, 6 haftası yoktu ve Oguzhan aynen böyle oynuyodu. Oguzhanın yanına top ezmeyecek, oyunun hızını kesmeyecek adamlar lazım. O hızlı pasları iyi yapması en önemli özelligi zaten.

Formsuz oyuncuyu keseceksin ya. Çok net. İsmail, Caner gibi orta yapamaz ama mücadele eder, 90dk ileri geri koşar, bu kadar kötü görünmezsin. K.İrlanda, Macaristan İsviçre Arnavutluk çok mu yetenekli takımlar? Degil ama denk mücadele ediyolar, biz de mücadele edebilecek formda oyuncuları oyantsak en azından başa baş oynardık şu 2 maçı.

Ardayla kaç hafta kamp yaptın, şu halini göremiyosan burak teknik direktörlügü. Koyacaksın yerine Volkan Şen'i mücadele edecek, hayalet gibi gezinmeyecek.
Orta sahada tek sert adamın var, Topal. Stoperler içinde durumu en iyi olan koy gitsin.

Şu turnuvadaki şu rezalet net bi şekilde FT başarısızlıgı
Sosyal ağlarda paylaş

ardanın yuhalanmasını anlamıyorum abi, adam napsın beni çıkarın mı desin, barcelona da o kadar egon olsun bi zahmet çünkü milli takımındaki adamlar leş, FT tüm problemin nedeni, arda bir asker bir piyon ynai, fatih terimi niye ıslıklamıyorlar yemiyor çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...