Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

yavrucum anlamadığın ne, zayıf ayağı olabilir ama o adamın zayıf ayağıyla öyle vurmaya hakkı yok, çalışacak, gerekirse günde 500 şut daha fazla antreman yapacak, stabil hale getirecek onu.

Senin anlayacağın şekilde anlatayım, kimyacıydın di mi sen. Hocalarına sallıyorum ben biyokimya bilmiyorum ya o konuda zayıfım diyebiliyor musun?
Ya diyorumki bana 2 ayagıyla da duzenli gol atan adam soyleyin. yok. Bir kac istisna dısında butun futbolcuların bir asıl bir zayıf ayagı vardır.

Su yoklukta burak kendi basına pozisyon yaratıp kotu vurmus. Varsın vursun. Ronaldo messi falan ters ayagıyla yuzde kac ile isabetli vuruyor da burak kacırınca burak dunya kotusu oluyor? Elde veri var mı yok. Anca tatava.

Ayrıca tabiki de derim eger diger konulardaki bilgilerim beni digerlerinin ustunde kılıyorsa neden bir konuda eksigim olması problem olsun.

Yeminle adamı sostizm yaparsınız ya.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

ya tamam hadi devam et, benim bildiğim şu pozisyonda farklı bir takımın oyuncusu aynı şey iyapsa ağzından düşürmezdin, ben yine aynı şeyi söylerdim, tutuğum takımın oyuncusu olsa daha da söverdim üstelik, önce at gözlüklerini çıkar sonra belki tartışmaya değer olursun.

cenk yapsa masaya CV ler vurulmuştu weak foot falan hikaye.

volkanin ustune vurduğu topta cenk e kizan adam sonuçta. ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...