Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Herif suç duyurusunda bulunuyor resmen "Stattakiler Meksika Dalgası yapıyor, burada bulunan Türk taraftarlar da katılıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 beyler 4. gol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Asteroth said: Herif suç duyurusunda bulunuyor resmen "Stattakiler Meksika Dalgası yapıyor, burada bulunan Türk taraftarlar da katılıyor" sorma herif alenen hedef gösteriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Fatih Terim artık bırakır heralde inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ntvspor da maçtan sonra spikere laf sokarlar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 terim bırakırmı,iyi para var işin ucunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Valvyn said: Fatih Terim artık bırakır heralde inş. turnuvaya katilmak basariydi bize yeter dediler ne bırakması yola devam hedef 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dreagloth said: yavrucum anlamadığın ne, zayıf ayağı olabilir ama o adamın zayıf ayağıyla öyle vurmaya hakkı yok, çalışacak, gerekirse günde 500 şut daha fazla antreman yapacak, stabil hale getirecek onu. Senin anlayacağın şekilde anlatayım, kimyacıydın di mi sen. Hocalarına sallıyorum ben biyokimya bilmiyorum ya o konuda zayıfım diyebiliyor musun?Ya diyorumki bana 2 ayagıyla da duzenli gol atan adam soyleyin. yok. Bir kac istisna dısında butun futbolcuların bir asıl bir zayıf ayagı vardır. Su yoklukta burak kendi basına pozisyon yaratıp kotu vurmus. Varsın vursun. Ronaldo messi falan ters ayagıyla yuzde kac ile isabetli vuruyor da burak kacırınca burak dunya kotusu oluyor? Elde veri var mı yok. Anca tatava. Ayrıca tabiki de derim eger diger konulardaki bilgilerim beni digerlerinin ustunde kılıyorsa neden bir konuda eksigim olması problem olsun. Yeminle adamı sostizm yaparsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 İspanyollar halimize acıdı da bıraktılar oynamayı. Adam boştaki topa koşmadı bile. Allahından bul Terim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 applev0dka said: Valvyn said: Fatih Terim artık bırakır heralde inş. turnuvaya katilmak basariydi bize yeter dediler ne bırakması yola devam hedef 2023 Uzun adam gibi o zaman.Pararel devlet bu olaya el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 twitter'da biri yazmış aktif dinlenme yapıyor ispanyollar diye. resmen oyle rezillik diz boyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 @Zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Fakat, iyi yedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 korner kullanirken ofsayt yapanlarin lisansini alip komur kazanina atmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ya tamam hadi devam et, benim bildiğim şu pozisyonda farklı bir takımın oyuncusu aynı şey iyapsa ağzından düşürmezdin, ben yine aynı şeyi söylerdim, tutuğum takımın oyuncusu olsa daha da söverdim üstelik, önce at gözlüklerini çıkar sonra belki tartışmaya değer olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ptt 1. lig tier ofsaytlar başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 lan 2 lira kazanmıştık o da 4. gol olmucak diye gidiyo sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ALLAH BELANI VERSİN OLCAY VURSANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 al mesela, olcay gerizekalısı, sol ayağına geldi sana göre weak foot, bana göre gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Allahtan ispanyollar almanlar gibi acımasız makinelerden oluşmuyor.. İnsan evladı herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dakka 87 en net pozisyon adsaddasdadsadsadasdasdsadsadasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Remus said: @Zaytung topla topla asdlfjksad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 beşiktaşlılar bitirdi takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 olcay ın saçı çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dreagloth said: ya tamam hadi devam et, benim bildiğim şu pozisyonda farklı bir takımın oyuncusu aynı şey iyapsa ağzından düşürmezdin, ben yine aynı şeyi söylerdim, tutuğum takımın oyuncusu olsa daha da söverdim üstelik, önce at gözlüklerini çıkar sonra belki tartışmaya değer olursun. cenk yapsa masaya CV ler vurulmuştu weak foot falan hikaye. volkanin ustune vurduğu topta cenk e kizan adam sonuçta. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar