applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ömer çok kötü stoper bu arada. yalçın daha iyi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Abi kadro çok hakkaniyetsiz ya. Burak gelince Cenk'i de yedeğe çeker bu. Arda gelince Ozzy ya da Volkan yedeğe çekilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 DoubleW said: Yine takımın el freni fatih terim görevini yaptı. Şenol güneşe versen şu takımı çeyrek final garanti. Bukadar taktik anlamda 0 başka teknik direktör yok şu ülkede. Taktik anlamında Terim hiçbir zaman ünlü değildir ama Şenol da çok iş yapamaz bu konuda. Biri dikine hücum oyunu diğeri ise pas+pres futbolu ile sistematik kaos yaratıp, kendi oyuncuları ile başarıya yürür. Bunun defansif ve otobüs versiyonu da Aykut. Maç içerisinde yapacakları 3 oyuncu değişikliğinde isimlerden dakikalarına kadar herşey bellidir. Taktik olarak Ersun dışında radikal bir TD mevcut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 terime kotu diyip şg yi ornek gostermek sadece omer urundul e ozel bi hareket saniyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 bu şg sana naptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 şu takıma ömer toprak kesin lazım abi.bizim defans anadolu kafasıyla her takımdan gol yer böyle.oysa tamda ft in seveceği tarzda bir oyuncu ömer toprak inatlaşmayı bitirseler de çağırsa şu adamı. aynı hatayı euro 2008 dede yapmıştı sakat adamları çağırmıştı topal ı mecbur defans oynatmıştı.ozan danda cacık olmaz bu inat niye anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ozan nispetedn iyiydi ilk yarı, ama tempoya dayanamadı oyundan düştü sanırım. Bizim ortasahamıza Mehmet Topal lazım. Serdar Aziz yetişir umarım. Selçuk her topu sağa sola geriye attı. Onlarda da isabet oranı çok düşüktü. İkili mücadeleler de ise hepsini kaybetti. Hakan duran topları çok etkili kullandı ama sırf duran topa vuracak diye de katlanılmaz, oyunda hiç yoktu. Cenk, Volkan, Oğuzhan ayakta kalan isimlerdi. Olcay bile iyi göründü tempoya ve fizik mücadeleye ayak uydurdu. FT bu adamları oynatmaz tabi. Cenk yerine Burak, Volkan yerine Töre, Oğuzhan yerine Selçuk, Hakan yerine Arda girecek bu takıma. Biz de yazık oldu diycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Fatih Terim'in bu ülkede yaşadığı milli takım+Galatasaray sayısız başarıda; Popescu-Bülent ve Ujfa(Semih cenabetini de oynatıyordu) dışında hiçbir zaman güven veren bir tandemi olmadı. O yüzden stoplerlerde çok isme takılmayın, şu kadro Balta-Topal, Aziz-Çalık veya Ömer-Semih vb. hiçbir varyasyon çok büyük fark katmayacaktır. O yüzden acilen Topal'ın stoper olayından vazgeçip asıl verimli olduğu yerde Selçuk ile yanyana kullanmalı. Ozzy'i de ön tarafa almalı. Ozzy'nin yanına Arda ve Volkan Şen, ilerde Tosun. Mis gibi kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ozan memeleri sallanan 90 kiloluk arkadaş değil miydi? ondan iyi kuyruk yağı çıkar başka da bir şey olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 volkan gg-aziz-çalık(balta)-caner oğuzhan-topal volkan-hakan-arda cenk gayet iyi kadro.hakan yerine oğuzhan oynatılıp orta sahada selçuk oynatılabilir.çok zorlamaya gerek yok.caner ve arda dışında bu adamlar bu sene çok iyiydi.caner yerine de ismail değilde hasan ali daha iyi bence.ismail i gördük son maç ilk fırsatta sıçtı.burak ta mümkünse çağırılmasın bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 BulletRide said: DoubleW said: Yine takımın el freni fatih terim görevini yaptı. Şenol güneşe versen şu takımı çeyrek final garanti. Bukadar taktik anlamda 0 başka teknik direktör yok şu ülkede. Taktik anlamında Terim hiçbir zaman ünlü değildir ama Şenol da çok iş yapamaz bu konuda. Biri dikine hücum oyunu diğeri ise pas+pres futbolu ile sistematik kaos yaratıp, kendi oyuncuları ile başarıya yürür. Bunun defansif ve otobüs versiyonu da Aykut. Maç içerisinde yapacakları 3 oyuncu değişikliğinde isimlerden dakikalarına kadar herşey bellidir. Taktik olarak Ersun dışında radikal bir TD mevcut değil. Şimdi ben şöyle kıyasladım açıkçası, ŞG taktik anlamda fatih terimden daha iyi keza bana kalırsa herkes daha iyi taktik anlamda Fatih terimden. Buna ek olarak Şenolun bulunduğu her takımda hucüm ayrı güzel oynanıyor. EK olarak bir de milli takım hocasının oyunculara söz geçirebilmesi lazım ki FT nin en büyük avantajı net şekilde bu. Oyüzden 2.sırada ŞG yi dedim , ersunu yine sallamazlar bizimkiler. Ozy-Selçuk-Ozan bunu yapmak bildiğin cehalet cehalet cehalet. Çok sert eleştirmeyi sevmiyorum fakat. Mtopalı stoper oynatıp orta sahayı böyle yumuşak 3lüye emanet etmek tamamen kumar oynamak. Mtopla-Selçuk-Ozy sanırım herkesin katılacağı 3 lü olur. Kendi takımında oynamayan ozanı milli takımda banko 11 başlatmak hazırlık maçı için açıklanabilir. Performans vs bekliyorsa umarım biz yanılırız, ft haklı çıkar. Bana göre şu takımlar denenebilir orta sahadan ileriye dönük olarak yazıyorum: ozy - mtopal ( Alper ) Volkan - hakan - Arda ( Gtöre ) Cenk ( Kral) veya Selçuk - mtopal ( Alper ) Volkan - Ozy- Arda ( Gtöre ) Cenk ( Kral ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Olcayı da mümkünse uzaklaştırsın milli takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Olcay'ın enteresan bir skor özelliği var. Dün mesela saçma bir açıdan ayak içiyle artık balına mı denk geldi bilmiyorum Hart'ı avlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Olcay'ın yetenek hariç her türlü özelliği 10/10 falan ya da ona yakın zaten de ah işte o yeteneksizliği... Hart'ı avlayacağı pozisyonda arada bir denk geliyor işte ama 10 kere vursa 9.5'u falan zaten saçma yerlere gidiyor, gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 tesadüf mü bilmiyorum, liglerin devre arasında evlendi, ozamana kadar F/P çok iyi olan bir oyuncu ciddi bir düşüşe geçti. Sadece gol/asist olarak değil performans olarak da baya baya geriye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 olcay topsuz oyunda bayağı iyi bu nedenle maç boyu hem pas hem de şut olarak çok iyi pozisyonlar bulabiliyor, bjk'de de bu nedenle süre alıyor bayağı. ama üstte denildiği gibi yetenek yok, olsa da burada olmazdı zaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 aman olcaya bu ya bir bok yapamaz diyip tutmuyorlar adamı sonra posisyon buluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Burak'ın bitik olduğunu düşünürsek direkt skor özelliği olan adamımız pek yok. O yüzden Olcay değerli yine de. Arda, Atletico'da iyi bir savaşçıya dönüştü ancak gole yakın değil artık. Volkan Şen çok çizgide oynuyor, eh şutu var. Ozzy'nin ileri çıkışlarında önünde al-ver'i iyi olan Sosa-Gomez gibi adamlarla oynaması şart. Selçuk, Çalhan falan sadece çerçeveyi buldu mu vurabilenler Tosun'u BJK'li arkadaşlar daha iyi değerlendirir ancak Burak gibi yeri geldiğinde bencil ve her şartta kaleyi bulabilecek adam eksiği var gibi. O yüzden no offense ama ben Mevlüt yerine Sinan Gümüş'ün olmasını isterdim yedekte. Bence yeterince kumaşını belli etti. Herif oyunun her saniyesinde kaleye gideyim, şut atayım, golü bulayım kafasıyla oynuyor ve dribbling özelliği de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 BulletRide said: Tosun'u BJK'li arkadaşlar daha iyi değerlendirir ancak Burak gibi yeri geldiğinde bencil ve her şartta kaleyi bulabilecek adam eksiği var gibi. Tam tersi ya. Direkkaleye vuruyor artık Gomez'den öğrendi heralde. Maç sonuna doğru kaleye dönmeye bile çalışmadan direk rövaşata vurması falan. Takımdaki bir kaç el freni yedeğe çekilir, Mehmet Topal orta sahaya geçer oradaki sertliğimizi artırırsa tam oluruz bence. Selçuk yerine Topal, Hakan yerine Arda koydun mu şu kadro çok iyidir. Selçuk'un şutları iyi ama adam tam el freni gibi oynuyor. Bütün pasları ya yana ya geriye. Bugün ikili mücadelelrde de çok kötüydü. Fizik olarak çok kötü durumda. Bu arada FT yine 2008deki kondüsyoneri getirmiş. Biçok adamı bitirir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ba'dan öğrendi o direk kaleye vurmayı ben direk ba görüyorum cenkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ba 'nın tek vuruşlarını aldı direk zaten. Ama mantalite olarak her yerden kaleyi düşünmeyi Gomez'den aldı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ömer Toprak'ı çok arayacağız. Sadece defansta aramayacaz, bir de o olmadığı için Topal defansa çekildiğinden ortasahada da eksiklik oluşacak. Selçuk'un her daim ara paslarıyla, oyun yönlendirmesiyle sahada olması lazım ama dendiği gibi fiziksel olarak o kadar bitik ki yanına ciğerli savaşçı bi ön libero olmadan çöker orası. Burak sakatlıktan yeni döndü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sinan konusunda sene basinda ben supheliydim ama herkes bekleyin bu adamda olacak havasindaydi. Acikcasi Mevlutun ne yaptigi konusunda bir fikrim yok ama Sinan yedekte mantikli olurmus katiliyorum. En azindan 20-30dk lik patlayici guc veya tehdit etkisi yaratabilirdi. Bir de formda. Buyuk takimda oynayan formda oyuncuyu bir sekil alman lazim kadroya. Her zaman is gorur. Selcuk'u muhtemelen silmeyecek FT. Cunku Selcuk oyunu rahatlatiyor bir cok zaman, turnuva maclarinda Selcuk gibi adamlar gerekli olabiliyor. Fizik olarak inanilmaz gucsuz ben de istemiyorum acikcasi oynamasini. Ama son yillarda Selcukla oynayan takim savunmalari top ayagina geldiginde ilk bir Selcuk a atalima o kadar alistilar ki. Yaninda M Topal kesinlikle oynamali. GS'nin patlamasinin temel sebebiydi bu yumusak orta saha, o yuzden stoperde degisiklik sart. Balta olacak biri muhtemelen ikinciyi bilemiyorum. Hakan gole yakin bir isim oldugundan tercih ediyor sanirim, acikcasi son zamanlarda Arda hakikaten kaleden uzaklasti Bullet'in dedigi gibi. Ayrica formsuz vs ama oynayacak kacisi yok. Gerci Hakan da oyun icinde acayip kayboluyor. Olcay'i ben begeniyorum ya nedense. Ne yapacagini cok kestiremedigimiz adamlardan bu yuzden faydali olabilir. Cenk Tosun su an iyi durumda ve tek santrafor olarak bu yuku kaldiracak seviyede. Babacan - Topal - Ozzy - Tosun iskeleti olusturmali. Diger pozisyonlar degisebilir acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sinan konusunda çok muhabbet oldu da almanya genç takımında oynamış o yüzden gelemiyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Mevlüt yıllardır kadroda yıllardır bir bok yaptığını görmedim. suan siz 1 tane golcumuz var diye bakın cenk e bişey olursa direk gol atacak adam yok. Mevlüt=umut benim gözümde. valla kimse yazmıyor ama ben alper potuk oynasın istiyorum. dikine oynayabilecek bir adam. valla iki freekick atacak 2dk top tutacak diye geri kalan oyunda hiç bir şey yapmayan selçuk ve Hakan a katlanmak istemiyorum ben. volkan gg-random-random-caner topal-ozzy arda volkan-cenk-alper stoperler o kadar kötü ki kimi koysan sonuç aynı. ben olsam yalçın ayhani cagirirdim kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar