Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Ersan veya Toprak keşke olsaydı 23 kişilik kadroda tabii, ama Anadolu takımından stoper götürmek daha büyük risk olurdu. Balta'yı eleştirene kadar eleştirilecek çok adam var zaten. Şu anki kadroyla ideal 11 bence şöyle olmalı:

Babacan

Gönül Semih Balta Caner

Selçuk Topal

Emre Arda Volkan

Burak

Yerine göre Cenk de Burak yerine olabilir, gol ararken hangisi yedekse ikinci forvet olarak sokularak, veya eskaza öne geçebilirsek üçlü ofansif ortasahadan en kötü oynayan çıkartılıp yerine Oğuzhan sokularak kaydırmalar yapılabilir.

Selçuk yerine Topal Oğuzhan ortasahası koyarsak pas dağıtacak adam kalmıyor geride. Hoş Selçuk da pek pas dağıtamadı ilk maç itibariyle, öyle oynayacaksa onun yerine Oğuzhan düşünülebilir ilk 11.

Edit: Semih'i de mecburiyetten yazdım ha, başka stoper alınmadı kadoya diye, savunduğum şeklinde anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Olcay hep bi kazma geliyor bana. İyi niyetli, yetenekli diyemeyesem de çok faydalı, ama milli takım kumaşı yok gibi. Aynı şeyi GS'deki Yasin için de düşünüyorum mesela.

Arda - Oğuzhan değişimini ben de düşündüm, ama o zaman ya Oğuzhan'ı forvet arkası oynatıp verimsiz hale getirecen, ya da biraz daha geriye çekip hücum gücünü azaltacan.

Bu anlamda Selçuk ile Oğuzhan değiştirmek maçına ve Selçuk'un durumuna göre daha sağlıklı Arda'dansa.
Sosyal ağlarda paylaş

Olcay zaten kazma, gelmesine hissettirmesine gerek yok sadfdsf

Ama işte Olcay'ın mental vasıfları o kadar yüksek ki o kazmalığını fazlasıyla tolere ediyor. Ben ligde mental olarak en iyi 5 oyuncudan biri olarak falan görüyorum hatta öyledir. Sette hep durması gereken yeri bilir. Tek top oyunu yönlendirir. Defans yapar, hücum pres yapar. Topsuz alanda yapılabilecek her şeyi doğru yapar.

Ha üst sınıf beklentiler içine girilecek oyuncu da değil. Skora net etki edebileceği yeteneği olmadıktan sonra Olcay, sadece takım arkadaşlarının kalitesi ve başarısı kadar başarılı bir adamdır. Zaten en iyi performansını gösterse bile her yerde baş altı kalmasının asıl sebebi de budur.

Yani elde mental ve fiziksel olarak ondan daha iyi olmadığı için zaten BJKde yerine adam koyamıyor, milli takımda da iyisi Arda'ydı işte de geçmiş zaman eki...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Arda - Oğuzhan değişimini ben de düşündüm, ama o zaman ya Oğuzhan'ı forvet arkası oynatıp verimsiz hale getirecen, ya da biraz daha geriye çekip hücum gücünü azaltacan.

Nasıl ya? Oğuzhan'ın o böglede verkaçla ceza sahasına girdiği zilyon pozisyon var. Gollerinin bı kısmını da bu şekilde attı, bir de ceza sahası çizgisinden boşluk bulunca zehr gibi de vuruyo, gayet verimli. Hatta şu form durumlarını görünce tek gol umudumuz gibi geliyo Oğuzhanın oralarda verkaçla ceza sahasıa sızması.
Başka bi umudumuz olan Hakan'ın uzaktan ya da frikikten atması umudu kalmadı artık. Adam fiziksel bitiklikten topa vuramıyor, dağa taşa atıyo.

Olcay da bütün kazmalığıyla şu Arda'dan daha faydalı olur. Önce ayakta kalabilmek lazım. Caner ya da GG de çok kötü gözükmez mesela, yardım alır çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan tam ayı ya saatli bomba resmen.kesinlikle 11 oynatılmamalı
arda da barca daymış gibi oynamaya çalışıyor aslında arda gibi oynasa daha faydalı olur.

bence takımın asıl sıkıntısı önde değil arkada.abi defans bir kere leş ötesi ne balta nede topal kendi pozisyonunda oynamıyor.hadi balta son yıllarda defans oynamaya başlayan bir adam ama topal gibi ülkenin yetiştirdiği en iyi orta sahayı defansa koyup önüne ozan ı koyarsan değil hırvatistan, arnavutluk bile yener bizi

ben demiştim aynı salaklığı euro 2008 dede yapmıştı bu adam.maçların tekrarını izleyin yediğimiz gollerin tamamı defans hatasından kaynaklanıyor.nasıl akıllanmaz aynı hatayı 8 yıl sonra bir kez daha yapar aklım almıyor
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Rewendor said:

Nasıl ya? Oğuzhan'ın o böglede verkaçla ceza sahasına girdiği zilyon pozisyon var. Gollerinin bı kısmını da bu şekilde attı, bir de ceza sahası çizgisinden boşluk bulunca zehr gibi de vuruyo, gayet verimli. Hatta şu form durumlarını görünce tek gol umudumuz gibi geliyo Oğuzhanın oralarda verkaçla ceza sahasıa sızması.
Başka bi umudumuz olan Hakan'ın uzaktan ya da frikikten atması umudu kalmadı artık. Adam fiziksel bitiklikten topa vuramıyor, dağa taşa atıyo.

Olcay da bütün kazmalığıyla şu Arda'dan daha faydalı olur. Önce ayakta kalabilmek lazım. Caner ya da GG de çok kötü gözükmez mesela, yardım alır çünkü.

alman spiker bu mu Arda? bu mu barcelonadaya oynayan yildiz?
ben sahada böyle bir oyuncu göremiyorum dedi.
Ki bence adam hakli.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Hakan Balta nasıl kendi yerinde oynamıyor ya, adam zaten sol stoper. Yokluktan 2 sene sol bek oynadı diye herif sol bek oldu. Adam yerinde en iyi performansını veriyor işte oradan vurmaya gerek yok.

ben tam tersi diye biliyorum.yokluktan defansa çektiler adamı.hatta manisa dada sol bek oynuyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Arda muhtemelen oruçlu evet. Nitekim eleme maçlarında da "eksik maçlı"ydı, ama bu kadar kötü değildi.

Balta'ya gelince, adam sol bekti. Manisa'da da, GS'de de. Sonradan stopere çekildi.

Hatta GS'de bek performansı stoper performansının çok altında. Manisa'da böyle değildi, ne zaman baksam gol atan bir sol bekti oradayken, GS'de ileri bile çıkmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Manisa da sol bek değildi, GS'ye gelmeden kısa süre önce yine kısa bir süre yokluktan sol bek oynamıştı. Her zaman orjini sol stoperdi. Hatta Ersun'un 3-5-2 kırması Manisa'sında sol stoper olarak görev aldı. Sol kanat oyuncusu Caner'di. Parladığı maçta Fener'i 5-3 yendikleri maçtı ki harika oynamıştı.

Manisa da kısa bir dönem ardından GS de sol bek başladı, milli takımda da Deli İbo alınmıyor diye sol bekte oturdu ve dengeli diye de iş yaptı ve öyle kaldı ama yaşlandıktan, ağırlaştıktan sonra orjine geri döndü.
Sosyal ağlarda paylaş

wiki ye göre sadece bir sezon 3-4-1-2 li sistemde defans oynamış.sonraki ve önceki sezonlarda sol bek oynamış yine.bende cm den hatırlıyorum 2. ligdeki manisasporu alır hep solda oynatırdım bunu

ha bence stoperde daha başarılı orası ayrı :) benim asıl sorunum topal ın defans oynatılması
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Manisa da sol bek değildi, GS'ye gelmeden kısa süre önce yine kısa bir süre yokluktan sol bek oynamıştı. Her zaman orjini sol stoperdi. Hatta Ersun'un 3-5-2 kırması Manisa'sında sol stoper olarak görev aldı. Sol kanat oyuncusu Caner'di. Parladığı maçta Fener'i 5-3 yendikleri maçtı ki harika oynamıştı.

Manisa da kısa bir dönem ardından GS de sol bek başladı, milli takımda da Deli İbo alınmıyor diye sol bekte oturdu ve dengeli diye de iş yaptı ve öyle kaldı ama yaşlandıktan, ağırlaştıktan sonra orjine geri döndü.

Eeüğğ hayır. Kaç kere izledim Manisa'da sol bekte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun'lu sezonda şampiyonluğa gidiyorlar hype'ı ile en az 15-16 maçlarını falan seyrettim. Gerçi ikinci yarı o kadar büyük düşmüşlerdi ki sonra bırakmıştım sonlara doğru asdfadsfdfas

o sezon komple stoperdi. ondan önceki sezonda ismen biliyordum yine stoper olarak oynatılıyordu. ondan sonraki sezonda da holosko zu BJK muhabbetlerine bayağı izlemiştim ilk yarı. sol bek maçlarını hatırlıyorum evet ona itirazım yok asdfsd holoskoda sonraki kış dönemi almıştık sanırım yanlış hatırlamıyorsam. yanında uğur inceman'ı da birlikte almıştık galiba.

Ama çıkışı sol stoper bu adamın genelde bilinenin aksine çok net iddia ederim. keşke o döneme ait maç kayıtları vs. ulaşabilsek rahatlıkla oyun şablonundan vs. görürsünüz rahat.

zaten 1.83-80 kilo adam bırakın orjini sol bek olmasın. doğaya aykırı her şeyden önce asdfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Lig Tv'den başlamıştım görüntü kalitesi daha iyidir diye de ben TRT'nin tok sesli spikerlerine alışmışım, TRT'ye döndüm yine. Lig Tv'deki kekolar Kuurtuaaağğğğ diye tiz sesle bağırıyor irrite edici bir hayli. Ömer Üründül de gelsin; Yalçın, Ronaldo çok iyi topçu falan desin, turnuvanın başladığını hissedelim
Sosyal ağlarda paylaş

Belçika olamadı bir türlü ya. Fellaini oynadıkça izlemem o takımı. Debrün, edenazar falan birşeyler yapmaya çalıştı ama İtalya feci inanmış. Candreva dışında bir tane yaratıcı oyuncu yok; Marchisio yok, Veratti yok, Giovinco yok ona rağmen taş gibi mücadele ettiler. 40 yaşında görmediği kupa kalmayan Buffon'un 2. golden sonraki deparı gösteriyor zaten gazı. Milli marşı da Alpay Özalan gibi okuduklarında belliydi motivasyonları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...