Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

ozan tufan yerine alper potuk olsa ?

savunma yönünden zayıf mı kalırız. hiç sevmiyorum şu ozanın oyununu

olur mu öyle şey ozan ı ft buldu.daha onu pişirecek sonra ben buldum diyecek kendi evlatlarını hayatta yedek bırakmaz.bu kadar kötü sezon geçiren balta ve selçuk un bile 11 oynaması akıl alır gibi değil

benim korkum arda dönünce oğuzhan ı kesmesi
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlarin formasindan kaslar
Bizimkilerin formasindan yaglar firliyo. Hele Ozan neredeyse Sabri kivaminda. Yag fiskirmayan 3-5 kisi de incecik zaten.

Cenk Tosun garibim tek basina alan daraltmaya calisiyo da arkasindakiler Ozan ve Selcuk. O kadar yaslaniyorlar ki..
Oguzhan gol ve yaptigi bir faul haricinde sahada bile yoktu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadar basit ki.

1. acil bir tane stoper çağır ( yalçın ayhan bile gelse olur) ve selçuk dışarı mehmet topal selcuk'un yerine göbeğe.

2. caner'e acil yükleme yapılması gerek, kadro dışı kalmak düşürmüş baya.

3. ozan yerine alperi koy en azından dikine oynayan adam.

4. çalhanoğlu'na freekick dışında da oyunda aktif olmasını tembihle.

ateş gibi takım oluruz. şu halimizle mehhhten öteye gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Caner cikarken sarkmis memeleri zipliyodu. Saka gibi ya. Mac eksigini anlayabilirim. Mac eksiginin olmasi elinde olan bisey degil. Ama takimin sisko ve cilizlardan olusmasi o kadar gozume batiyo ki...

Yillarin amelesi Vardy ucarken yillarin futbolcusu Mehmet Topal arkadan nasi yetisirimin derdinde...
Sosyal ağlarda paylaş

tüm ingiltere milli takımı heykel gibi forma altından kasları sayılıyor, bizimkiler yağ içinde ya göt göbek sarkmış ya da çelimsiz çelimsiz takılıyorlar. hele bir tane ayı vardı net 90 kilo adını hatırlayamadım şimdi. sinek gibi ezdiler takımı sdfdsf sonra niye yeniliyoruz. türk futbolcusunun işine saygısı sıfır ya, ulan bütün gün boşsun resmen biraz vücut yapıp güçlenmek neden bu kadar zor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...