Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Heralde 'ehe ozenmis lan' diyecekti ama o takim uniformasi.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Alman milli takiminin da komple hugo boss oldugunu dusunursek...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bi de fransa fransa dediniz sidik zoruyla yenmisler romanyayi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 1.15ten fransaya oynayacak değiliz. bir de ne lan bu favori takımı tutma tripleri,spikerler,gazeteciler,eski topçular,kim çıktıysa tvna günboyu fransa'da fransa...aha gördük fransa'yı.dün akşamki fransa'yı evire çevire yenerdi bizim takım. futbolun futbol olduğunu anlayamadan yorumlar da yorumlar.tripler de tripler. ulan kağıt üzerinde kazanılsaydı zaten yapılmazdı bu kadar turnuva,şampiyona. daha böyle çok yanılacaklar belçika,italya,ispanya,ingiltere konusunda. izleyelim hep beraber. bu arada kanser tedavisi gördüğüm için bir süredir aranızda değildim.tedavim devam ediyor.iyileşmeyi umuyorum.hepinize selamlar,sevgiler,saygılar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Çerin abi çok geçmiş olsun. Umarım sağlığına kavuşursun biz razıyız senin ulusalcılığına.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 İsviçre arnavutluk maçı güzel gidiyo
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Fistan said: gecmis olsun öm kutun dolu. teşekkür ederim.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 geçmiş olsun abi. arnavutluk ne kaçırdı ya. 10 kişi iyi oynuyorlar.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Arnoldlar 10 kişi kaşmasına rağmen düzenini bozmadan oynadılar fakat isviçre oyunda üstünlüğünü kuran takımdı. Gerek ataklarla gerekse pas yüzdesi olarak hakeden isviçre oldu. Dzemaili de baya iyi oynadı, bir freekicki'i direkten döndü. Bu hali galatasaraya gelse iş yapar.
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 4 tane seferovic 2 tane de arnavutluk net kaleciyle karşı karşıya kaçırdı. seferovic kılığında umut bulut oynamış forvette. arnavutlar gene bu kadroyla iyi mücadele ettiler ama fransa iki takımından da üstünden ezip geçer bu maçtaki performansları göz önüne alırsak.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 telliovic olsa atardi..yesil vadi bizimdir..
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Gs nin sefil stoperi yok muydu arnavutlukta ya? Kana miydi ismi çana mi bisidi
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Esh said: Heralde 'ehe ozenmis lan' diyecekti ama o takim uniformasi. özenme falan değil de, çorapsız, kısa pantalon falan, hani tarz sahibi gerçek hipsterlar bir şekilde biraz olsun kurtarabiliyorlar durumu ama ozantufan ve özellikle terim inanılmaz olmuş ya... rezalet.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Abi o model oyle giyiliyo. Corapla giyilmiyo kisa dar kumas pantolon altina suet lumberjack falan Yazlik takim o. Ha ozaninki biraz fazla kis akalmis evet ust de fazla kalin durmus slim fit takima gore ama o ayinin gotu gobegi oldugu icin yapacak bisi yok
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yani suradan da fashion dersi verdiriyosun ya bana, uzuldum amk
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ozan tufan zaten..o benli topalak surat ustu yari acik agiz.. ne giyse anlamsizlasiyor..
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Dusun mithat diger baslikta kendini yerden yere vuruyo anca begenen bi kiz buldum onunla evlendim diye. Ozan tufan napsin lan?
Öne çıkan mesajlar