Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

ev sahibi olmasi. son kupalardaki hüsran yüzünden takimin yenilenmesi ve takimin daha genc ve dinamik hale gelmesi umut verdi bana.
bir 1996 havasi yakanilirsa neden olmasin?

lan zaten fransa şu an turnuvanın 1 numaralı favorisi sen ne sürprizinden bahsediyosun asds
belçika da underdog
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum da bu turnuva çok reklam yapmadı sanki bu sene. Eskiden Panini albümleri, kola reklamları vs. baya moda sokardı piyasa. Futbol evine dönüyor diye Euro 96'yı büyük pompalamışlardı, bir de ilk turnuvamızdı falan çocukken onun yeri ayrı.

Değişik ülkelerin olması da iyi aslında 24 takım olayında. Kuzey İrlanda 50.000 kişi gelmiş Fransa'ya mesela, Galler maller var, İzlanda adam gibi top oynamadı ilk maçlardan sonra ama yine de katıldı, onun dışında Arnavutluk-İsviçre maçında beklenen 11'lere göre sahada 17-18 Arnavut olacak, yarı-memleket olduğundan bu maç daha çok ilgimi çekiyor Türkiye'den
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bilmiyorum da bu turnuva çok reklam yapmadı sanki bu sene. Eskiden Panini albümleri, kola reklamları vs. baya moda sokardı piyasa. Futbol evine dönüyor diye Euro 96'yı büyük pompalamışlardı, bir de ilk turnuvamızdı falan çocukken onun yeri ayrı.

Değişik ülkelerin olması da iyi aslında 24 takım olayında. Kuzey İrlanda 50.000 kişi gelmiş Fransa'ya mesela, Galler maller var, İzlanda adam gibi top oynamadı ilk maçlardan sonra ama yine de katıldı, onun dışında Arnavutluk-İsviçre maçında beklenen 11'lere göre sahada 17-18 Arnavut olacak, yarı-memleket olduğundan bu maç daha çok ilgimi çekiyor Türkiye'den

terör'ün avrupaya sıçraması etkili oldu onda biraz.
son 1 aya kadar acaba ertelenecek mi yapılacak mı şüphesi taşıdı insanlar.

ben yine albümü aldım kendi çapımda havaya girdim, bizim takımla ilgili heyecan duymuyorum sadece. 2008'de o heyecan da vardı bende
Sosyal ağlarda paylaş

4K'dan izleyin lan bari :D

Ha bi de İspanya'daki taciz skandalı büyüyor diyolar. DeHea'nın yanı sıra Muniain, Havi Martinez ve Isco da varmış. Hem de underage kızlara. Muniain yırtar gerçi. Yaşıtı sayılır. asdfasdf

Casillas'ta zaten bitmiştir. Biz bu İspanya'ya 5 atarız. sddf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...