Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Seele said: ev sahibi olmasi. son kupalardaki hüsran yüzünden takimin yenilenmesi ve takimin daha genc ve dinamik hale gelmesi umut verdi bana. bir 1996 havasi yakanilirsa neden olmasin? lan zaten fransa şu an turnuvanın 1 numaralı favorisi sen ne sürprizinden bahsediyosun asds belçika da underdog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bence favorisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 sen kimsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ben o güzel anadolunun kültür birikimini ve avrupanin egitim ilimini bir potada eritmis bir adamim https://i.hizliresim.com/y457ON.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 turkiye top0 favori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 E2016 resmi iOS uygulaması çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 bu arada sticker albumu toplayip takas yapmak isteyen var mi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 oha harbi online sticker albümü vardı unuttum 2 haftadır asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 online sticker albümü bitti benim. bi bok olmuyor bitirince :( reeli bitirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 fantasy football ligi yok mu bu sene meh =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?29,8422021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 belçika o beklenen patlamayı yapacak inşallah.. bu arada UEFA EURO 2016 sayfasını ne kadar temiz yapmış ya akıyor resmen. bizimkilere örnek olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Bilmiyorum da bu turnuva çok reklam yapmadı sanki bu sene. Eskiden Panini albümleri, kola reklamları vs. baya moda sokardı piyasa. Futbol evine dönüyor diye Euro 96'yı büyük pompalamışlardı, bir de ilk turnuvamızdı falan çocukken onun yeri ayrı. Değişik ülkelerin olması da iyi aslında 24 takım olayında. Kuzey İrlanda 50.000 kişi gelmiş Fransa'ya mesela, Galler maller var, İzlanda adam gibi top oynamadı ilk maçlardan sonra ama yine de katıldı, onun dışında Arnavutluk-İsviçre maçında beklenen 11'lere göre sahada 17-18 Arnavut olacak, yarı-memleket olduğundan bu maç daha çok ilgimi çekiyor Türkiye'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 teror..arti grev..sokaklari *ok goturuyormus pariste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Hangi kanal verecek maçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 TRT1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Trt1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 BulletRide said: Bilmiyorum da bu turnuva çok reklam yapmadı sanki bu sene. Eskiden Panini albümleri, kola reklamları vs. baya moda sokardı piyasa. Futbol evine dönüyor diye Euro 96'yı büyük pompalamışlardı, bir de ilk turnuvamızdı falan çocukken onun yeri ayrı. Değişik ülkelerin olması da iyi aslında 24 takım olayında. Kuzey İrlanda 50.000 kişi gelmiş Fransa'ya mesela, Galler maller var, İzlanda adam gibi top oynamadı ilk maçlardan sonra ama yine de katıldı, onun dışında Arnavutluk-İsviçre maçında beklenen 11'lere göre sahada 17-18 Arnavut olacak, yarı-memleket olduğundan bu maç daha çok ilgimi çekiyor Türkiye'den terör'ün avrupaya sıçraması etkili oldu onda biraz. son 1 aya kadar acaba ertelenecek mi yapılacak mı şüphesi taşıdı insanlar. ben yine albümü aldım kendi çapımda havaya girdim, bizim takımla ilgili heyecan duymuyorum sadece. 2008'de o heyecan da vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 4K'dan izleyin lan bari :D Ha bi de İspanya'daki taciz skandalı büyüyor diyolar. DeHea'nın yanı sıra Muniain, Havi Martinez ve Isco da varmış. Hem de underage kızlara. Muniain yırtar gerçi. Yaşıtı sayılır. asdfasdf Casillas'ta zaten bitmiştir. Biz bu İspanya'ya 5 atarız. sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ne igrenc bi gosteri bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 /summon editor abi 4k link var miki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 TRT 4K :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 uydu falan yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Mac ne hareketli basladi ya. Insallah boyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar