Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nası yok ya?
Tam euro16 öncesi hem top oynamamasıyla ilgili eleştirleri bertaraf, hem çomarlrı gaza getirmek vs vs win win.

Ha bu arada Gezi'de öldürülen gençlerin çocukların ailelerine saygı duymak falan çomarlara göre şeyler değil tabi.
Mesaj tarihi:
kadro açıklanmış.mehmet topal ı defans olarak düşünmüş.kanser olucam yemin ediyorum bu adam yüzünden.ulan aynı hatayı euro 2008 dede yapmıştı çok sıkıntı yaşamıştık defansta.

ozan sevdasını euro 2016 dada devam ettircek demek ki.neyse ki emre mor da kadroda o iyi olmuş.tek süpriz töre nin olmaması olmuş ki bu seneki performansı yerlerdeydi zaten

2 yıldır ayağına top değmeyen nuri neden kadroda onu anlamadım ama.yerine gayette alper çağırılabilirmiş
Mesaj tarihi:
Emre Mor iyi olmuş. Oynmasa bile diğer gençlere olumlu bi mesaj verir.
Onun dışında normal gibi.

Töre'nin olmaması normal. En olumlu karar hatta. Stoperde Yalçın vs gibi beklentimiz zaten yoktu aday kadrıya bile almadığı için
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Abi madem Gökhan Töre denen adamı çıkaracaktın baştan Ömer Toprak'ı niye almazsın ki. Stoperlere bak çay demle. Bir de Topal'ı stoper oynatıyor genius Terim.

Adamcılık yapmak için.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

kadro açıklanmış.mehmet topal ı defans olarak düşünmüş.kanser olucam yemin ediyorum bu adam yüzünden.ulan aynı hatayı euro 2008 dede yapmıştı çok sıkıntı yaşamıştık defansta.
Euro2008de yarı final oynamadık mı biz? Umarım aynı hatayı yapmıstır ozaman.
Mesaj tarihi:
O maçta zorunluluktan stoperdi, 14 kişi mi ne çıkmıştık maç kadrosu olarak. Hatta o dönem 3. kaleci yanılmıyorsam Tolga Zengin'di, stoper olarak oynatılması gündemdeydi maçta sakatlık olursa

Benim kafamda forvet arkası üçlü Alper-Arda-Volkan Şen idi. Alper turnuva kadrosuna bile alınmamış lan.
Mesaj tarihi:
madcow said:

Esnaf said:

Euro2008de yarı final oynamadık mı biz? Umarım aynı hatayı yapmıstır ozaman.
abi euro 2008 de defanslarimiz zan ve emre asik idi ki ikiside sakat sakat cagirilmisti kadroya.topal ida defansa cekerim diyerek yedek adam almamisti.sadece almanya maci degil turnuva boyunca yedigimiz tum goller defans hatasindan kaynaklaniyor.o son dk da gol atmalari falan kalbimiz bir kez daha kaldirmaz
Mesaj tarihi:
töre 2 maç cezalı diye almadı, herhalde takımın gruptan çıkabileceğini düşünmüyor terim.

koşarken memeleri sallanan ozan tufan kadrodayken zaten pek analiz yapmaya gerek yok ya.
Mesaj tarihi:
alper potuk yalçın ayhan gibi adamlar kadroda yokken
ozan tufan ve kendi takiminda bile oynamayan semih kaya son kadroda var.
just terim things.

hic oynatmayacagi yunus maili yerine belki kader maçı olacak 3. macta oynayabilecek toreyi almamasi isi akıl tutulmasi.

sırf aha bu çocuğu ben buldum ben yaptim demek icin çabalıyor.

Selçuk arda burak falan oynasın da en azindan hirvatlari falan destekleyelim
Mesaj tarihi:
Töre ligin 2. yarısı komple yattı. ilk 11 oynadığı son maçı da tribünde izledim, onun yerine ikinci bi köybaşı oynasa daha iyiydi, o derece.

Alınmaması doğru. Adamcılık yapmayacaksın , turnuvaya gidiyosun, en fazla 7 maçın var oynayacak, en formda adamı alıcaksın. Tecrübesiz genç falansa zaten adamı psikolojik olarak hazırlamak FTnin görevi.
Keşke aynı kararı diğer oyuncularda da verseydi.

Şu stoper yokluğunda Ömer'in alınmaması, hele bunu sebebi Töre'yse izahı olmayan bi rezalet ya. Böyle bi yönetim faciasına takım makım verilmemeli.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Selçuk arda burak falan oynasın da en azindan hirvatlari falan destekleyelim

İlk 2 maç bu şekilde 1 puan alırız. Son maç götü sıkıştığı için hakedenleri oynatır gruptan 3. olarak çıkarız. Sonra da çok başarılı diye göklere çıkarırız.
Mesaj tarihi:
arda semih hakan ozan hak etti de tore mi hak etmedi ?

bariz fatih egosu işte. yunusa ayırdığı kontenjanı tore için kullansa elinde silah olurdu en azından.

50 gol yemis takimdan stoper alip ligin en iyilerinden adamı geniş kadroya bile cagirmiyorsun. kaleye bile gidemeden elensek de futbol hayatı bitse keşke
  • Yeni Oluştur...