Shean Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 torkunun çiftci sütünü içen var mı ya? internette herhangi bir yorumda yok. hiç mi bilinmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 torkunun bütün sütleri güzledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 3 beyazdan uzak durucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 haroyin kokoyin süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aoç sütünden için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 aoç'u hiç sevemedim ben ya. silivride bi çiftlik vardı onun sütünü getiriyodu burda bi dükkan, ondan alıp kaynatıyodum bi ara. ondan yaptığım yoğurt çok aşırı lezzetli oluyodu ya, haftada iki kilo yoğurt yiyodum lezzetinden ama sonra üşendim bi gün, altı aydır falan o günün cezasını çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 AOC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 lan sutun de mi reviewunu ariyosunuz, acma videosu da ister misin? al ic, begenmezsen bi daha almazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 almam aldırtmam. konya ve konyayalıya gram faydam olmasın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 torkunun butun sutleri guzel degildir..torkunun sutleri guzel bile degildir..-bence tabi.. o konuda 1- aoç sutu 2- kay sut 3- unuttum simdi ama zaten 3. luk icin bir suru namzet var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 aquila said: lan sutun de mi reviewunu ariyosunuz, acma videosu da ister misin? al ic, begenmezsen bi daha almazsin. paylaşım varsa teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 mis günlük süt alıyom ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Mis günlük sütü ben de çok beğeniyorum onu alıyorum, ayrıca misin yoğurdu da mis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 En güzel süt budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar