Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden başladım lan

totemic

Öne çıkan mesajlar

pre-purchase yap boost verio zaten. kasmakla uğraşma madem alacan legionu

Jeeztro said:

warrior boostladım. pvp için item kasıyorum. pve ye kafam girsin artık bulaşamam raid olayına. boost itemleriyle de bg ypamak tam bir sınav. tek chaos bolta ölünce klavyeyi mouse u kıarsım geliyor.

2 tane ashran yaptım fuleldim herşeyimi. 4-5 epic gerisi mavi. akıyorum arms warirorla. pembe saçlı ponytail gnome ilen. alliance varsa aranızda bg falan yapak. nasılsa server falan farketmiyor sanırım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

emine bizim alt tierdi xavius da oynadıysan bizim pvp guildini bilirsin gank or die trying, r14 gnom warr vardı.

deadwoll said:

Pembe saçlı gnome warr. diyince vanilla zamanında Emine vardı Xavius'ta. Pembe saçlı gnome warr. Rogue'umun ağzına vururdu lel.

Bu arada priestim var ally. 2 güne bırakmam dersen hesabın süresini uzatayım arena akalım sdgf
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

pre-purchase yap boost verio zaten. kasmakla uğraşma madem alacan legionu

ben seviyorum ya level kasmayi. warrior warlock druid kastim keyifle.
onceki ek paketten kalan bi boost daha duruyo hatta accountta.
paladin hic sevmedim. shaman sevmedim. mage de keyifliydi oynamasi, onu kasabilirim belki. ya da prieste bakarim
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

Acelen yoksa boostlama ptr'a kadar bekle derim, olmadik bir spec buff veya nerf ihtimaline karsi. Su an ne kasarsan kas 4 ay sonra cop.

oyle de diğer sınıflardan hemen hemen hepsinde +80 civarı var. heirloomlarda full upgradeli lvl 100'e kadar her türlü kasılır yani. en azından elımde olmayan warrioru da kasmıs olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...