Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 biz de başlıyoruz arkadaşla. en son girdiğim tarih 2014 haziran mı neymiş. oyunda zıplama var mı yok mu onu bile unuttum fadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 dh'da duble zıplama bile var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Ravencrest EU gelin, ally oynayalım toplaşıp. Bütün pvp'ciler orda. Huntardımı kasayım akıcam sdişfjsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 kys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Defiastaki human palam ile gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ofisteki gençler ısrar etti, ben de başlıyorum ya.. üstelik 7 senedir yapmadığımı yapıyor ve Alliance'a geçiyorum. Legion'ı Alliance oynıcaz. Vay be, yeni bir oyun gibi olucak mı bakalım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bende açtırdım accountu tekrar. Çok yoğunum bu yıl. WoW dışında başka mmo bulamıyorum hani gireyim 1-2 saat şunu şunu yapayım eğleneyim diyebildiğim. Casual olarak çok güzel eğlendiriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben bu allahın belası oyuna yine başladım ya ... allah benimde belamı versin yok böyle bir şey tam bir gerizekalıyım cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 ben bile açtım 2 ay önce son 6 gün bitmesine raid de kasım hc falan ama yok bi süre sonra bayıyor benim kafa hala 2005-7 arası wow arıyorum kim nerede ne durumda pri 715ilv de bl da hunter taze 100 bl da monk da taze tn da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 warrior boostladım. pvp için item kasıyorum. pve ye kafam girsin artık bulaşamam raid olayına. boost itemleriyle de bg ypamak tam bir sınav. tek chaos bolta ölünce klavyeyi mouse u kıarsım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Ashran yapabilirsin mouse tiklayinca honor aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 bu kadar başlayan var madem bir ANNEN INC. sinerjisi olmaz mı gençler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 twisting nether'da olan var mı horde tarafında? troll druid açtım feral oynicam. 95 oldum yarın falan 100 olmayı planlıyorum. sonrada ya allah bg'ler arena'lar. horde tarafınad varsa birileri guild işinede girebiliriz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 legion ne zaman geliyo? acip, legion gelene kadar bikac char 100lesem mi acaba. legionda yeni contenti kafama gore kasarim begendigim classla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 pre-purchase yap boost verio zaten. kasmakla uğraşma madem alacan legionu Jeeztro said: warrior boostladım. pvp için item kasıyorum. pve ye kafam girsin artık bulaşamam raid olayına. boost itemleriyle de bg ypamak tam bir sınav. tek chaos bolta ölünce klavyeyi mouse u kıarsım geliyor. 2 tane ashran yaptım fuleldim herşeyimi. 4-5 epic gerisi mavi. akıyorum arms warirorla. pembe saçlı ponytail gnome ilen. alliance varsa aranızda bg falan yapak. nasılsa server falan farketmiyor sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Pembe saçlı gnome warr. diyince vanilla zamanında Emine vardı Xavius'ta. Pembe saçlı gnome warr. Rogue'umun ağzına vururdu lel. Bu arada priestim var ally. 2 güne bırakmam dersen hesabın süresini uzatayım arena akalım sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 valla benimde yeniden başlayasım var lan.Division nun bugından exploitinden geçilmiyor,eve online kağnı hızında uyuz gibi bekliyorum amenike.. WoW da o kıytırık guildimizle raid saatlerini iple çekmeyi defalarca wipe yemeyi özlemişim resmen hmss alsammı lan şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 şu oyun yakın arkadaşlarla hani 6-7 kişi varsa tekrardan oynanır, öbür türlü tekrardan başlamak çok sıkıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 emine bizim alt tierdi xavius da oynadıysan bizim pvp guildini bilirsin gank or die trying, r14 gnom warr vardı. deadwoll said: Pembe saçlı gnome warr. diyince vanilla zamanında Emine vardı Xavius'ta. Pembe saçlı gnome warr. Rogue'umun ağzına vururdu lel. Bu arada priestim var ally. 2 güne bırakmam dersen hesabın süresini uzatayım arena akalım sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 legion ön sipariş edicem eğer bir yerde toplanılacaksa orada karakter boost edeyim. eğer yoksa bir organizasyon TN'de troll warrior boostlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Acelen yoksa boostlama ptr'a kadar bekle derim, olmadik bir spec buff veya nerf ihtimaline karsi. Su an ne kasarsan kas 4 ay sonra cop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 3-4 parça loomla dungeon leveling yap, bide charın dps/heal spec'i varsa instant geliyo zaten dungeonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Jeeztro said: pre-purchase yap boost verio zaten. kasmakla uğraşma madem alacan legionu ben seviyorum ya level kasmayi. warrior warlock druid kastim keyifle. onceki ek paketten kalan bi boost daha duruyo hatta accountta. paladin hic sevmedim. shaman sevmedim. mage de keyifliydi oynamasi, onu kasabilirim belki. ya da prieste bakarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 mardox said: Acelen yoksa boostlama ptr'a kadar bekle derim, olmadik bir spec buff veya nerf ihtimaline karsi. Su an ne kasarsan kas 4 ay sonra cop. oyle de diğer sınıflardan hemen hemen hepsinde +80 civarı var. heirloomlarda full upgradeli lvl 100'e kadar her türlü kasılır yani. en azından elımde olmayan warrioru da kasmıs olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 O zaman patiyi bilmem ama TN horde pve icin iyi bir tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar