dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 de tepkinin etkisi ne oldu ?? 600 000 kisi cikti..butun yonetimlere akboiler atandi simdi silme ampolcan oldular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ginaly said: Turkcell Hesabım uygulamanız varsa; salla kazan kampanyası diye bişey yapmışlar, app'i açıp salla kazanı seçip beleş dakikalar gb'lar geliyor. 10 GB falan var lan hediye Oha iyiymiş, 10 GB geldi bana süper oldu bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 vodafona geçeli epey oldu, annemde cihaz kampanyası var o bititnce o da vodafona geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 zaten akboy doluydu turkcell ya. ben ensar vakti hem telefonu hem ev internetini vodafone'a almıştım gayet mutluyum valla. özellikle interneti neredeyse yarı fiyatına 2 kat daha hızlı ve kotalı kullanıyorum. telefon faturam da 2/3'üne düştü. ha bunun zararı turkcell'e kaybettikleri aboneden ziyade prestij oluyor. abone kazanılır ama belirli bir kesimin aklından markan geçince pedofil kelimesi özdeşleşmesini silmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dana22 said: de tepkinin etkisi ne oldu ?? 600 000 kisi cikti..butun yonetimlere akboiler atandi simdi silme ampolcan oldular.. Akboylar Turkcell'e çok önceden atandılar. Bu olaydan sonra değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Kola alıp sokağa dökme kalitesinde tepki sdf ETA: uu salla kazandan 10 GB da bana geldi valla süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 10 gb da bana geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Gele gele 10k turkcell içi konuşma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 100 dk gelenler var 10k yine iyi :D 10gb en iyi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Turkcell bana 500 dk+1000 sms+4gb 20 tl ye gelecekti almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 30 ekimde vodafone'a geçtim o zaman ki telefonum galaxy s3 biraz da kafayı yemişti. Telefonun çekmemesini hat kopmalarını 3g sıkıntılarını falan telefonun eski ve tırt olmasına bağlıyodum. Geçen hafta yeni telefon aldım. Zırt pırt sizi arayanlar diye mesaj gelio internet çekmiyo interneti geçtim hat çekmiyo dün de mltepeden kadıköye minibüsle 1 saat 10 dkda gittim yol boyu yaptığım 3 sayfa forum okumak yukarda ki mesajı 4 denemede gönderebildim whatsaptan 10 dk gelen resmi indirmeye çalıştım bu arada arayan numaralar diye mesajlarda geliyo kimse ulaşamamış, beyazıta gittim telefon çekmiyo beyoğlunda kadıköyde telefon çekmiyo. Vodafone dedik en büyük 2. Gsm operatörü dedik en fazla net yavaş olur onu da idare ederiz dedik ama hat çekmiyo hat. Cayma bedeli 40 liraymış bi de bu ay ki faturayı da ödiycem 3 gün sonra da turkcelle geçmiş olurum, Vodafoneda ki tarifemin aynısını 4 lira farkla verdiler. 1 fatura + 40 liraya ızdırap dolu bi macera yaşadım üstüne para verseler milyon dk gb verseler yine Vodafone kullanmam Not: bakalım bu mesajı kaç denemede göndercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bu sefer tek attı gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 vodafone istanbul'da kötüydü evet. ama ankara'da baya iyi mesela. turkcell'i bilmiyorum, ama avea leş mesela burda da yeni adıyla turk telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Vodafone geçtim çok pişmanım:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Vodafone'a geçtim. İzmirde baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 turkcell' e giydirilen topicte, millet vodafone a giydirmeye başladı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 kaç senedir vodafone dayım hatırlamıyorum bile artık. hiç bir sıkıntı yaşamadım. aksine her yeni yıl döneminde falan arayıp paket şartlarında iyileştirmeler yapıp üstüne de indirim falan yapıyorlar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Faturalı hatta kotalı paket kullanıyoruz, adam gibi kullanım kadar faturalandırma opsiyonu yok, indirim yapsalar nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Goarth said: Vodafone geçtim çok pişmanım:(( niye? Ben de kaçıp vodafone a geçmek istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 çekmeyen gsm operatörü mü olur abi sene 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 gitmeyen arabaya geçmek gibi bi şey sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 abi vodafone evimde bile çekmiyor yatağa uzanmazsam şaka gibi turkcelle geçicem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Shean said: abi vodafone evimde bile çekmiyor yatağa uzanmazsam şaka gibi işte bak operatorun senin rahatligini istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 abi öyle oluncada kendimi taylor swift klibinde gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Vodafone gayet güzel çekiyor. Siz nerede yaşıyorsunuz. Şu an 500 dk +1000 sms + 2 gb 20 tl ye kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar