Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hatlarını iptal ettirenler

Stringray

Öne çıkan mesajlar

zaten akboy doluydu turkcell ya.
ben ensar vakti hem telefonu hem ev internetini vodafone'a almıştım gayet mutluyum valla. özellikle interneti neredeyse yarı fiyatına 2 kat daha hızlı ve kotalı kullanıyorum. telefon faturam da 2/3'üne düştü.
ha bunun zararı turkcell'e kaybettikleri aboneden ziyade prestij oluyor. abone kazanılır ama belirli bir kesimin aklından markan geçince pedofil kelimesi özdeşleşmesini silmek imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

30 ekimde vodafone'a geçtim o zaman ki telefonum galaxy s3 biraz da kafayı yemişti. Telefonun çekmemesini hat kopmalarını 3g sıkıntılarını falan telefonun eski ve tırt olmasına bağlıyodum. Geçen hafta yeni telefon aldım. Zırt pırt sizi arayanlar diye mesaj gelio internet çekmiyo interneti geçtim hat çekmiyo dün de mltepeden kadıköye minibüsle 1 saat 10 dkda gittim yol boyu yaptığım 3 sayfa forum okumak yukarda ki mesajı 4 denemede gönderebildim whatsaptan 10 dk gelen resmi indirmeye çalıştım bu arada arayan numaralar diye mesajlarda geliyo kimse ulaşamamış, beyazıta gittim telefon çekmiyo beyoğlunda kadıköyde telefon çekmiyo. Vodafone dedik en büyük 2. Gsm operatörü dedik en fazla net yavaş olur onu da idare ederiz dedik ama hat çekmiyo hat. Cayma bedeli 40 liraymış bi de bu ay ki faturayı da ödiycem 3 gün sonra da turkcelle geçmiş olurum, Vodafoneda ki tarifemin aynısını 4 lira farkla verdiler. 1 fatura + 40 liraya ızdırap dolu bi macera yaşadım üstüne para verseler milyon dk gb verseler yine Vodafone kullanmam

Not: bakalım bu mesajı kaç denemede göndercek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...