h2s Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Komodo said: h2s said: portakalın zararı yok mu hocam. yine diyorum herşeyin fazlası zarar. günlük 50 60 mg c vitamini almamız lazım sen gidip günde 10 tane portakal yersen günün sonunu getiremezsin. çayda öyle. kararında içilen çayın hiçbir zararı yok. fazlası elbette zarar demiri eritir doğrudur ama fazla çayın. kararında yenilen portakalında yada içilen portakal suyunun hiçbir zararı yok.fazlası zarar. portakal'ı ve portakal suyunu bende severim ama önceliğim çaydır. c vitamininin fazlası günlük olarak atılıyor vücuttan, neresi zararlı? o zaman bu dediğinden şu sonuç çıkıyor; vücut fazla vitamini atıyor insanlar günde istediği kadar portakal yiyebilir istediği kadar portakal suyu içebilir? nede olsa vücut atıyor. ve bunun hiçbir zararı yok? ilginçmiş gerçekten. yeni birşey öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 e ole tabi..en fazla nitelikli idrariniz fecesiniz olur.. gunde yaklasik 3-4 litre kadar kahve icerim..keza bu cay da olabilir.. kansiz degilim ..demir seviyem yeterli..ustune alt siniri 12 civari olmasi gereken hemoglobinim 16 larda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 miden nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 iyi abi selamı var cevabı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 o mesaji yazarken antacid cigniyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 3-4 litre mi? hocam sen su yerine kahve içiyosun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 abi kitaplarda yazani dusunursek gunde 3-4 litre su icmek lazim zaten.besinlerden aldiginin disinda sadece su olarak...hanginiz o kadar su iciyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Komodo said: h2s said: portakalın zararı yok mu hocam. yine diyorum herşeyin fazlası zarar. günlük 50 60 mg c vitamini almamız lazım sen gidip günde 10 tane portakal yersen günün sonunu getiremezsin. çayda öyle. kararında içilen çayın hiçbir zararı yok. fazlası elbette zarar demiri eritir doğrudur ama fazla çayın. kararında yenilen portakalında yada içilen portakal suyunun hiçbir zararı yok.fazlası zarar. portakal'ı ve portakal suyunu bende severim ama önceliğim çaydır. c vitamininin fazlası günlük olarak atılıyor vücuttan, neresi zararlı? 2. olarak ta fotoğraftaki bardakların biri büyük biri küçük dimi? düzenli olarka fazla vitamin alımı vücudun üretim dengesini bozuyor o nedenle hap okarak vitamin alırken da bir süre sonra 1-2 ay bırakman gerekiyor ki vücudun tam alışmasın, buna bağlı çıkan bazı hastalıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 µh said: düzenli olarka fazla vitamin alımı vücudun üretim dengesini bozuyor o nedenle hap okarak vitamin alırken da bir süre sonra 1-2 ay bırakman gerekiyor ki vücudun tam alışmasın, buna bağlı çıkan bazı hastalıklar var. ne gibi mesela ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 dana22 said: abi kitaplarda yazani dusunursek gunde 3-4 litre su icmek lazim zaten.besinlerden aldiginin disinda sadece su olarak...hanginiz o kadar su iciyor ki.. Ben içiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 taktir ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ben danayı doktor diye hatırlıyorum bence ona göre yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 5 litre rahat içiyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 dana22 said: µh said: düzenli olarka fazla vitamin alımı vücudun üretim dengesini bozuyor o nedenle hap okarak vitamin alırken da bir süre sonra 1-2 ay bırakman gerekiyor ki vücudun tam alışmasın, buna bağlı çıkan bazı hastalıklar var. ne gibi mesela ?? A-- karaciğer zehirlenmesi B6- sinir hastalığı C-- böbrek taşı, mide rahatsızlığı eski kız arkadaşımın bazı hormon değerlerinde sorun vardı doktor usun süre vitamin kullanıp kullanmadığını sormuş, o da üniversite sınavına hazırlanırken 1 yıl aralıksız vitamin kullanmış ordan biliyorum sonradan araştırmıştık doktor öyle deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 karaciğer zehirlenmesi falan filan bunlar bol bol su tüketmemekten oluyor bu arada just saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Jeeztro said: ekmek+reçel huzur mu veriyor yav. izmir'de eski foça yolunda serpme kahvaltı veren çimlik alanda sofra açan bi yer vardı. o euphoria geçirtir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 1 vitaminler 2 ye ayrilir suda cozunenler yagda cozunenler.. suda cozunenler bobrek atilimli yagda cozunenler kc atilimli kabaca..arti yagda cozunenler depolanma durumunda ve kc e toxik.. bunlarin yuksek dozda uzun sure kullanimi genetik -bireysel yatkinlik - ile birlikte sorun teskil edebilir..ama atiyorum maden suyunun bobrek tasi yapma ihtimali vitaminin bir kac katidir rahat..keza yagda cozunen vit lerinde meylli degilsen kc de sorun yaratmasi icin normal dozun bir kac katini uzun sure kullanman gerekir..bu arada piyasada ilac olarak normal dozlarda satilan vitaminlerin disinda bir de gaz verip yuksek doz urunler var ki o solgarlar vs vs zarar ziyan..keza yine kc ve kiz arkadas icin konusayim kullandigi vitaminlerdense sivilce kurutucu? belli haplarin karaciger toksikasyonu daha cok daha yuksek.. genel ibareler dogrudur suyu bile fazla icerseniz zararlidir..oksijeni bile fazla alirsaniz oldurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fotoğraf =/= resim genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 tabi resmin fotografi olmasi cok sık gorunen birsey ama fotografın resmi nadir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fotoğrafın resmini de olur resmin fotoğrafı da iki versiyonda da resim fotoğraf olmaz, fotoğraf resim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 resim mi fotograftan cikar fotograf mi resimden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ikisi de birbirinden çıkabilir ama fotoğraf yine fotoğraf oluyor, resim yine resim. değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar