Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loot Crate Thread

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Konusu yokmuş patide, hayret ettim. Burada bunları sevecek pek çok kişi vardır diye düşünüyorum. Bilmeyenler için Loot Crate, farklı kutu serileriyle her ay belli bir tema üzerinden hediye sepeti gönderen bir firma. Bu temalar da nerd zevkleriyle ilgili oluyor. Çizgi romanlar, sci-fi/fantasy dizi-filmler, bilgisayar oyunları vb. Epey kaliteli içerikler dolduruyorlar genellikle ve geçen aydan itibaren Türkiye'ye gönderim yapmaya başladılar.

Sitesi bu: https://www.lootcrate.com/

Ben standart Loot Crate'e ve Loot Gaming'e aboneyim. Giyimle ilgilenenler için, anime için falan ayrı crate'ler de var. Star Wars, CoD gibi markalar için çok pahalı özel tek seferlik crate'ler de var. Bir de yeni çıkan daha pahalı Loot Crate DX var, aynı temayla daha pahalı içerikler veren. Nisan'da başlıyor ama onu da Star Wars crate gibi özel kargoyla veriyor olacaklar ki 50 dolar olduğu halde buraya 75 dolara yolluyor. Standart Loot Crate 30 dolar civarı ve PTT ile sorunsuz geliyor.

Aşağıda kişisel hesabımdan Şubat ve Mart kutularının ve Star Wars kutusunun albümünü koyuyorum ki fikir versin:

Loot Crate Şubat

Loot Crate Mart

Loot Crate Star Wars Limited Edition (dorky nerd nilep içerir)

Alanlar görüşlerini paylaşır, almayan ama merak edenler soru sorar fikir alır vs. diye açayım dedim. Sevgiler ^^
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

kobi ise para muafı?

bi sonraki ay başlıcaktım. para bekliyordum bir yerden. her ayın kaçında dağıtılmaya başlıyor ve kaçında bize ulaşıyor?

19undan başlıyor dağıtıma. 28ine kadar ulaşması lazım teoride. Bana ülkeye giriş yaptıktan 2-3 gün sonra geliyor genelde sıfır hasar. PTT'de bekleme falan olursa ne yapılır bilemiyorum ama pek sorun yaşamadım, arkadaş da yaşamadı alan. İlk alışında yurtdışındasın diye biraz gecikebilirmiş ama sonrakilerde öncelikli gönderiyorlar international'ları zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

bu tarz şeyler için kişisel fikrim
benim aa ne güzelmiş dediğim birşey göremedim şimdiye kadar, genç arkadaşlar için eğlenceli olabilir de, içinden çıkan tshirtin cüzdanın falan benim için bir anlamı yok, nadiren güzel figür oluyor, çer çöp gibi geliyor bana hep

paticik üyeleri için değil şu ürünler onu gördük. herkes kötüleme telaşında. hepimiz beyaz yaka insanlarız, hangi arabayla kız tavlanır, patrona nasıl yalakalanır, akşam kimde futbol izleyelim felan bunlar daha önemli meseleler. geek, nerd ya da koleksiyoner hobileri tümden kerizlik zaten. tematik ürünlermiş, özel üretim eşyalarmış felan amaan, hepsi depoda kalan ürünleri kakalamak için zaten. çözdük olayı çok zekiyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...